Skocz do zawartości

Zdjęcie

Ana-Lucia vs. Kate

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
88 odpowiedzi w tym temacie

#1 nashira

nashira

Szeregowy

• VIP
  • 50 postów
  • MiastoWałbrzych

Napisano 12.03.2006 - |22:33|

Zalozylam ten temat poniewaz ciekawa jestem waszych opinii na temat tych dwoch bohaterek. Obie maja bardzo silne osobowosci i ciekawa przeszlosc. Ciagle wygladaja jakby ze soba walczyly. Nawet Jack idzie raz do jednej raz do drugiej a one sa chyba troszke zazdrosne :P
Myslicie ze beda dalej walczyly o to ktora jest silniejsza?
  • 0

#2 szymcio

szymcio

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 145 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 12.03.2006 - |22:36|

uwazam ze dzieki temu ze jack jest aktualnie zly na kate i w dodatku widzi ja razem z sawyerem to wieksze szanse ma lucynka :P
  • 0

#3 maslot

maslot

Starszy kapral

• VIP
  • 343 postów

Napisano 12.03.2006 - |22:38|

Zalozylam ten temat poniewaz ciekawa jestem waszych opinii na temat tych dwoch bohaterek. Obie maja bardzo silne osobowosci i ciekawa przeszlosc. Ciagle wygladaja jakby ze soba walczyly. Nawet Jack idzie raz do jednej raz do drugiej a one sa chyba troszke zazdrosne :P
Myslicie ze beda dalej walczyly o to ktora jest silniejsza?

Jak podrzucą jakiś kisiel, to kto wie?
Nie bardzo rozumiem takie tematy. Kate jest aktorką z pierwszego szeregu więc naturalnie "wygrywa" i tyle. Ana-Lucia będzie szczęśliwa jak przypadkowo kamera na nią najedzie.
  • 0

#4 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 12.03.2006 - |22:40|

Bo Ana Lucia to jest wredna baba i tak się składa, że mało kto ją lubi, a Kate kochają prawie wszyscy... dla mnie zdecydowanie wygrywa Kate
  • 0
Cause you never think the last time is the last time, you think there'll be more.

#5 nashira

nashira

Szeregowy

• VIP
  • 50 postów
  • MiastoWałbrzych

Napisano 12.03.2006 - |22:43|

Jak podrzucą jakiś kisiel, to kto wie?
Nie bardzo rozumiem takie tematy. Kate jest aktorką z pierwszego szeregu więc naturalnie "wygrywa" i tyle. Ana-Lucia będzie szczęśliwa jak przypadkowo kamera na nią najedzie.

Ana-Lucia dopiero zaczyna dzialac w grupie wiec bedzie coraz bardziej widoczna a Kate staje sie denerwujaca juz. Tu nie chodzi o wygrana tylko o zycie w jednej grupie a one narazie sie nieznosza
  • 0

#6 maslot

maslot

Starszy kapral

• VIP
  • 343 postów

Napisano 12.03.2006 - |22:45|

Bo Ana Lucia to jest wredna baba i tak się składa, że mało kto ją lubi, a Kate kochają prawie wszyscy... dla mnie zdecydowanie wygrywa Kate

Panie, woli pan ciepłe piwo czy tequillę?
  • 0

#7 szymcio

szymcio

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 145 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 12.03.2006 - |22:45|

nie zapominajcie ze to serial wielu niespodzianek wiec moze zaczac byc odwrotnie - kate moze byc "enemy of the state" a lucynka moze byc kochana :)
zreszta ana-lucia dopiero jest przedstawiana i z czasem ona tez bedzie w "zgranej paczce" lostowiczow :P
  • 0

#8 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 12.03.2006 - |22:51|

Panie, woli pan ciepłe piwo czy tequillę?

ale ja nie znam ludzi ktorzy wolą ane lucie, poza tym wystarczy spojrzec do sondy o najmnie lubianej postaci lost
  • 0
Cause you never think the last time is the last time, you think there'll be more.

#9 szymcio

szymcio

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 145 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 12.03.2006 - |22:55|

ale ja nie znam ludzi ktorzy wolą ane lucie

wiec juz jedna znasz bo ja ja bardzo lubie :)
locke sie zmienil, charlie, sayid wiec dlaczego nie ona? jest najmniej lubiana teraz ale za pare odcinkow ona moze byc najbardziej lubiana gdy np uratuje zycie komus z glownych bohaterow :)
  • 0

#10 nashira

nashira

Szeregowy

• VIP
  • 50 postów
  • MiastoWałbrzych

Napisano 12.03.2006 - |22:59|

Smierc Shannon to byl przypadek i Ana nie ucieszyla sie z tego napewno. Kazdy z lostowiczow zasluguje na kolejna szanse wiec ona takze
  • 0

#11 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 12.03.2006 - |23:04|

Smierc Shannon to byl przypadek i Ana nie ucieszyla sie z tego napewno. Kazdy z lostowiczow zasluguje na kolejna szanse wiec ona takze

na tej wyspie nie ma przypadkow... ja nie mowie, na pewno ana lucia sie nie ucieszyla ze zabila mloda dziewczyne i w ogole, ale powinna troszke bardziej uwazac z bronią, zamiast dostawać orgazmu gdy tylko moze jej uzyc... Jezeli dokona czegos naprawde szlachetnego, lub Shannon zmartwychwstanie to jej wybacze :D

A ja wiem :D :D :D

:D :D :D, ok, ja też :D
  • 0

#12 szymcio

szymcio

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 145 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 12.03.2006 - |23:09|

A ja wiem :D :D :D

maslot - ten post i tamten z tematu o vincencie maja u mnie po 10 :> serio :P

jesli chodzi o smierc shannon byl to wypadek i mowi sie trudno. boone (z serialu,a nie z forum :P ) tez zginal przypadkiem wiec nie wiem o co wam chodzi. jakos ciekawe ze sawyer chcial zabic umierajacego policjanta (nie trafil , [beeep] :> ) i jakos nikt sie nie przejal, a bylo to celowe. tutaj przypadkowa smierc powoduje nienawisc lostowiczow wobec osoby ktora odegra jeszcze znaczaca role w serialu :)
podsumowujac - ten serial jest zamotany :P
  • 0

#13 Jinn

Jinn

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 319 postów

Napisano 12.03.2006 - |23:18|

sawyer chcial zabic umierajacego policjanta (nie trafil , [beeep] sly.gif )

Trafił, tylko nie do końca tam gdzie chciał.

A moze Ana-Lucia skądś zna Kate? Np. z listu gończego?
To było moje pierwsze skojarzenie jak zobaczyłam jak spojrzała na Kate.
Cos dzwonilo ale nie wiedziała gdzie :D
Taka konfrontacja byłaby ciekawa.
  • 0

#14 Vol 7

Vol 7

Starszy sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 242 postów
  • Miastowziąć na rower?

Napisano 12.03.2006 - |23:21|

Trafił, tylko nie do końca tam gdzie chciał.

A moze Ana-Lucia skądś zna Kate? Np. z listu gończego?
To było moje pierwsze skojarzenie jak zobaczyłam jak spojrzała na Kate.
Cos dzwonilo ale nie wiedziała gdzie :D
Taka konfrontacja byłaby ciekawa.

faktycznie możesz mieć racje - niepomyślałem o tym, że Ana-Lucia mogła ją rozpoznać ( była policjantką ) - stupido - i szczurze mówiąc przyznaję Ci racje...
  • 0

Dołączona grafika

#15 szymcio

szymcio

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 145 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 12.03.2006 - |23:26|

no wiec jesli ja rozpoznala to konfrontacje miedzy kobitkami moga zrobic sie ciekawe :)
mimo wszystko bede kibicowal lucynce :)
  • 0

#16 Jinn

Jinn

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 319 postów

Napisano 12.03.2006 - |23:26|

A jakby sobie uświadomila ze zna ja z listu gonczego to co? Wsadziła do namiotu i zgwałciła? Raczej nic by sie nie stało jezyk.gif

Boone konsekwencje nie muszą być fizyczne.
A.L. może wiedzieć co zrobiła Kate, a to może zmienić do niej nastawienie Jacko:) i może jeszcze paru osbó.
Zobaczymy co wymyślą scenarzyści.

Użytkownik Jinn edytował ten post 12.03.2006 - |23:26|

• 0

#17 olorin669

olorin669

Kapral

• Użytkownik
  • 196 postów

Napisano 13.03.2006 - |09:56|

Ana-Lucia dopiero zaczyna dzialac w grupie wiec bedzie coraz bardziej widoczna a Kate staje sie denerwujaca juz. Tu nie chodzi o wygrana tylko o zycie w jednej grupie a one narazie sie nieznosza

Zgadzam się, Anna dopiero sie rozgrzewa, a silną osobowość to ona ma. Mysle ze Kate powinna sie jej obawiac, Anna juz pokazala na co ja stac.
  • 0

#18 piotrekoonpl

piotrekoonpl

Plutonowy

• Użytkownik
  • 374 postów

Napisano 13.03.2006 - |13:18|

obie są przeciwnościami,i tu rozpocznie się rywalizacja tylko anna lucia musi pokazać się grupie bo narazie niwiele osób zwraca na nia uwage
  • 0
Dołączona grafika
see you in another life brother...

#19 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 13.03.2006 - |13:26|

obie są przeciwnościami,i tu rozpocznie się rywalizacja tylko anna lucia musi pokazać się grupie bo narazie niwiele osób zwraca na nia uwage

Nie zapominajmy o jednym fakcie. Kate jest pzrestępcą, a Ana-Lucia policjantem, lub ex-policjantem. Ana, może nie wiedzieć nic o Kate, choc plotka mogła do niej już dotzreć, ale Kate napewno wie o przeszłosci Any. Nawet jeśli nie istniałby konflikt charakterów, to Kate musi się trzymac na dystans. Ana, moze być pierwsza która aresztuje Kate, gdy na choryzoncie pojawi się statek ratunkowy.
  • 0
I know what I like, and I like what I know.
Genesis

#20 matlas

matlas

Plutonowy

• Użytkownik
  • 402 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 13.03.2006 - |14:03|

Nie zapominajmy o jednym fakcie. Kate jest pzrestępcą, a Ana-Lucia policjantem, lub ex-policjantem. Ana, może nie wiedzieć nic o Kate, choc plotka mogła do niej już dotzreć, ale Kate napewno wie o przeszłosci Any. Nawet jeśli nie istniałby konflikt charakterów, to Kate musi się trzymac na dystans. Ana, moze być pierwsza która aresztuje Kate, gdy na choryzoncie pojawi się statek ratunkowy.

Ana-Luica tez jest morderca i przestepca przeciesz zabila tego kolesia co ja postrzelil jak byla w ciazy !!
  • 0
O serialach i nie tylko: matlas blog
--- > Mój ranking seriali < ---

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych