Skocz do zawartości

Zdjęcie

Trailery

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
608 odpowiedzi w tym temacie

#1 Poi2on

Poi2on

Szeregowy

• Email
  • 37 postów

Napisano 10.02.2006 - |12:41|

Witam

W tematach dotyczących odcinków 2 sezonu ciągle widzimy sprzeczki o trailerach, spoilerach, trailer to spojler itp. Temat o spojlerach jest już założony, więc postanowiłem założyć ten oto temat dotyczący rozmowy na temat trailerów do najnowszych odcinków. Wypisujcie tutaj swoje spostrzeżenia, przemyślenia, to co wg Was się wydarzy w następnym odcinku, linki do nowych trailerow.
Żadnych spojlerów ! Tylko informacje dotyczące zapowiedzi nowych odcinków.

Myślę, że nie ma sensu zakładać temat do każdego trailera i o wszystkim bedzie moża rozmawiać w jednym temacie.

Pozdrawiam

No i zapraszam do wypowiadania się :]

Użytkownik Poi2on edytował ten post 10.02.2006 - |12:42|

• 0

#2 Przemek

Przemek

Starszy szeregowy

• Email
  • 126 postów

Napisano 10.02.2006 - |13:48|

Ja nie widze najmniejszego problemu.
Kazdy kto chce zacytowac to co widzial w trailerze nastepnego odcinka wystarczy ze wpisze tekst w ([)spoiler(]) Tekst ([)/spoiler(]) i po klopocie.
PS:Nie wiem komu przeszkadzaja trailery-w wielu serialach po zakonczeniu odcinka leca sample z nastepnego i nikt nie krzyczy.
Pozdrawiam.
PS
» Click to show Spoiler - click again to hide... «

Użytkownik Przemek edytował ten post 10.02.2006 - |13:49|

• 0
1.Battlestar Galactica,Supernatural
2.Jericho,Heroes
3.4400
4.Prison Break,Lost
5.Dexter,SG1,SGA

#3 Poi2on

Poi2on

Szeregowy

• Email
  • 37 postów

Napisano 10.02.2006 - |14:43|

w Loście też tuż po zakończeniu odcinka leci trailer z next odcinka, jedni chcą oglądać, inni nie - dlatego ten temat założony, żeby nie było sprzeczek w innych tematach

... a pisalem ze do spojlerow jest osobny temat, jaki jest sens umieszczania np. w tym temacie spojlera nawet "tego ukrytego" skoro jest osobny temat na to przeznaczony. Ktoś będzie chciał poczytać spojlery to wchodzi w dział spojler zone itd...
  • 0

#4 Pawel

Pawel

Starszy chorąży sztabowy

• VIP
  • 2 048 postów
  • MiastoNysa

Napisano 10.02.2006 - |15:05|

Myślę że ten temat jest dobrym pomysłem. Sam nie lubię czytać spoilerów ale zapowiedź następnego odcinka lubie sobie obejrzeć bo dla mnie to nie jest spoiler. Jednak narazie dyskusja na temat zapowiedzi najnowszego odcinka toczy się w temacie o spoilerach więc może tam ją skończmy, a o trailerach następnych odcinków dyskutujmy już tutaj. Przynajmniej takie jest moje zdanie.
  • 0
[ Sygnatura usunięta zgodnie z ACTA ]

#5 Kasia

Kasia

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 110 postów

Napisano 10.02.2006 - |17:17|

Też myślę, że to całkiem fajny pomysł na temat :). To może już zaczniemy?
Trailer do 14 odcinka jest świetny :D. Mam nadzieję, że oni faktycznie tych liczb nie zdążą wpisać. Może wyskoczy dymek2 :D? Ale do wyjaśnienia może będziemy musieli poczekać do 15 odcinka, bo to może być ostatnia scena 14...
  • 0

#6 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 10.02.2006 - |17:33|

Tak to bardzo ciekawe. Od momentu otwarcia bunkra intruguje mnie pytanie, co sie stanie zaprzestaną wpisywani ciagu liczb. Wygląda na to, że wkrótce otrzymamy odpowiedź.

Wogóle niejasne jest dla mnie dla czego rozbitkowie, tak bezrefleksyjnie kontunują to. Rozumiem Locke, on może się obawiać, że wyspa straci swój "czar", a on władzę w nogach. Dla innych może przynieśc to ratunek.

Użytkownik Jonasz edytował ten post 10.02.2006 - |17:34|

• 0
I know what I like, and I like what I know.
Genesis

#7 Mam

Mam

Szeregowy

• Użytkownik
  • 3 postów

Napisano 10.02.2006 - |18:15|

Orginalne(3 odcinek)
Z trailera

Nie wiem co o tym sądzić
  • 0

#8 Sawyer

Sawyer

Plutonowy

• Użytkownik
  • 384 postów

Napisano 10.02.2006 - |18:28|

moim zdaniem zmieniły sie karteczki w systemie alarmowym ... zbliża się do końca i poprostu zmieniają sie w stan krytyczny,, nie potrafie tego tak dokładnie wytłumaczyć o co mi codzi :P
  • 0
Whatever happens, happens !!!

#9 Mam

Mam

Szeregowy

• Użytkownik
  • 3 postów

Napisano 10.02.2006 - |18:34|

chyba po tych białych sa czarne i tam jest kolejne 10 sekund :D
  • 0

#10 tasiorek

tasiorek

Szeregowy

• Email
  • 29 postów
  • MiastoBiałystok

Napisano 10.02.2006 - |19:22|

wydaje mi się że to jakaś ostra zmyłka z tym że nie wpiszą liczb. Trailer może być bardzo mylący o czym przekonaliśmy się nie raz, np. ostatnio wydawało się, że Hugo z Sayidem usłyszeli coś ważnego przez radio a tu ZONK, tylko muzyczka. Myśle że mimo tego jak to wygląda na trailerze sprawa wpisywania liczb wcale nie zostanie rozwiązana. Przynajmniej na razie.
  • 0

#11 wupasek

wupasek

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 79 postów

Napisano 10.02.2006 - |19:23|

chyba po tych białych sa czarne i tam jest kolejne 10 sekund :D

to oczywiste
ale czemu nie ma wogole pierwszych dwoch cyfr ? :hyhy:
  • 0

#12 Seher

Seher

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 302 postów

Napisano 11.02.2006 - |20:22|

Dziwne... Nawet bardzo. Dotąd myślałem, że to zmyła - jest 0 na czarnym, ale później jest jeszcze 59 sekund na białym. Jednakże widzę, że to jest zupełnie inny zegar...

Czyżby francuzka znalazła inny bunkier? Ja to widze tak: Francuzka znajduje bunkier Dharmy a w środku jakiegoś kolesia - Henry'ego Gale'a. Francuzka go więzi i nie wie co z nim zrobić więc mówi o tym rozbitkom z lotu 815. Oni tam idą - Henry krzyczy 'help' - jakoś dziwnie jak na jednego z Others (porównajcie sobie go do Ethana albo Goodwina...). Sayid i francuzka niosą go do jego bunkra. Zwołują tam Locke'a i Jack'a. Sayid torturuje Henry'ego. Wtedy licznik zaczyna odliczać - Locke chce wpisać liczby, ale Jack mu zabrania. Licznik doszedłdo zera, Locke i Jack lecą do komputera i Locke patrzy na licznik. Może tez byc tak, że Locke przychodzi do bunkra i widzi licznik z zerem.
  • 0

#13 wupasek

wupasek

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 79 postów

Napisano 11.02.2006 - |20:29|

a jesli bedzie nowy bunkier to moze.. bedzie w nim bron :D :hyhy:
i caly plan "szeryfa" bierze w leb :P ;)

a zauwazyliscie strzale w okolicy obojczyka pojmanego kolesia? :hyhy:
ciekawe ciekawe...

Użytkownik wupasek edytował ten post 11.02.2006 - |20:31|

• 0

#14 DamSon

DamSon

Szeregowy

• Użytkownik
  • 4 postów

Napisano 12.02.2006 - |19:42|

Zegar z trailera jest napewno z innego bunkra i dochodzi on do 0 i sklada sie tylko z 3 miejsc na cyfry, a dalej nie ma żadnych sekund i wogóle może on służyć do czegoś innego. A kiedy Jack kłóci się z Lockiem i mówi do niego "zobaczmy co się stanie" to równie dobrze może to się dziać w tym 1 jak i tym drugim bunkrze który znaleźli. ;]
  • 0

#15 maciej_KO

maciej_KO

Szeregowy

• Użytkownik
  • 28 postów
  • MiastoBlack Rock ;)

Napisano 13.02.2006 - |14:50|

Poza tym coś nas trailery też wkręcają bo w zapowiedzi dotyczacej Long Con było widać postać która porywała Sun i za cholerę nie da się jej dopasowac do Charliego :] podejrzewam też że zegar dojdzie do "0" dokładnie na koniec odcinka a następny będzie kompletnie "od czapki"
No ale widać że Said znów się będzie bawił w świętego inkwizytora ;)
  • 0
Beer Football Girl... eee... Wife?!

#16 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 30.03.2006 - |16:31|

Obejżalem wczoraj oba trailery.

• 0
Genesis

#17 Seher

Seher

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 302 postów

Napisano 30.03.2006 - |18:43|

Watekodświeżylem, gdyz coraz niebezpieczniej sie robi w Spoiler Zone. Ostatnie spoilery praktycznie w 100% zgadzały się z trescią epizodu.

Ostrzegalem ze opisy odcinka z tego źródła zawsze sprawdzały się w 100% z serialem a poza tym spoiler zone jest od spoilerow i jesli sie tam wypowiadasz to znaczy ze chcesz wiedziec co będzie w następnym odcinku. Zresztą co to za spoiler, ktory sie nie sprawdza?
  • 0

#18 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 30.03.2006 - |18:53|

Ostrzegalem ze opisy odcinka z tego źródła zawsze sprawdzały się w 100% z serialem a poza tym spoiler zone jest od spoilerow i jesli sie tam wypowiadasz to znaczy ze chcesz wiedziec co będzie w następnym odcinku. Zresztą co to za spoiler, ktory sie nie sprawdza?

Akceptuje łagodne spoilery, takie które wyostrzaja uwagę na pewne zdarzenie. na przykład, gdybym nie czytał spoilerów nie wiedziałbym, że w Lockdown ma się pojawić Nadia Sayida i pewnie bym tą scene przegapił. Nie chcę jednak czytać spilerów, wykładajacych kawa na ławę co w odcinku ma być. Dla tego dzisiaj w tamtym watku dyskutowac ni będę. Ciagle będe sprawadzał SpoilerFix.
  • 0
Genesis

#19 PaWs

PaWs

Kapral

• Użytkownik
  • 163 postów
  • MiastoGdansk

Napisano 30.03.2006 - |18:57|

Akceptuje łagodne spoilery, takie które wyostrzaja uwagę na pewne zdarzenie. na przykład, gdybym nie czytał spoilerów nie wiedziałbym, że w Lockdown ma się pojawić Nadia Sayida i pewnie bym tą scene przegapił. Nie chcę jednak czytać spilerów, wykładajacych kawa na ławę co w odcinku ma być. Dla tego dzisiaj w tamtym watku dyskutowac ni będę. Ciagle będe sprawadzał SpoilerFix.

Tez slyszalem o Nadi ale jakos to przeoczylem i wogole jej nie zauwazylem, mozesz powiedziec w ktorym to bylo momencie ??
  • 0

#20 Seher

Seher

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 302 postów

Napisano 30.03.2006 - |18:57|

Wiedzialem ze tamte synopisy zawsze sie sprawdzaly dlatego nie umiescilem calego tekstu (ktory jak dzisiaj po objerzeniu przeczytalem streszczal odcinek z najdrobniejszymi szczegolami :P) a i go nie przeczytalem przed obejrzeniem, tylko koncowkę i to jeszcze w tagach
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych