Prison Break
Napisano 20.11.2005 - |21:34|
.... serial mnie powalil, lubie takie klimaty, nie wiezienne oczywiscie. Serial opowiada o dwoch braciach, Michael'u Scofield'zie i Lincoln'nie Burrows'ie, z czego ten ostatni siedzi w celi smierci a pierwszy dobrowolnie "wchodzi" do wiezienia by wraz z bratem uciec. Intryga polega na tym ze Michael ma wszystko rozplanowane, nawet poszczegolnych wspolwiezniow ma "rozpracowanych" nim zaczyna odbywac wyrok.
Oczywiscie serial nie dzieje sie w calosci we wiezieniu a po czesci na wolnosci - Lincoln jest wrobiony we morderstwo braka wice-prezydenta USA. I tutaj pojawiaja sie zli goscie w postaci agentow Secret Service i tajemniczej, bogatej kobiety. Sporo trupow produkuje duet agentow - wiec dla milosnikow zbrodni tez kazdy znajdzie cos dla siebie .
Serial mnie wgniotl we fotel, duzo brakuje "tym swiezym" serialom ktore mielismy we przerwie sg1/sga/bsg, prison break jest wg mnie rewelacyjny, akcja, intryga, przygoda, to wszystko tam znajdziecie.
Dla chcacych dowiedziec sie czegos wiecej polecam linka: http://www.epguides.com/PrisonBreak/
Graja aktorzy malo znani, no moze poza naczelnikiem wiezienia ktorego gra Stacey Keatch.
Polecam.
Napisano 21.11.2005 - |10:52|
...NIEZŁY JEST...
* ciesz się życiem - ale tak, by nigdy nikogo nie krzywdzić, by każdemu móc spojrzeć w twarz i nie pluć sobie w lustro z rana...
* szczęście, które dajesz wraca do ciebie w trójnasób
* wybaczaj i nie bój się prosić o wybaczenie
Napisano 21.11.2005 - |14:08|
Najbardziej przemyslany serial roku. Mialem to szczescie ze zaczalem go sciagac dopiero po 8 odcinku tak wiec jednym tchem praktycznie go oberzjalem a taraz sie nie cierpliwie na kolejne odcinki
Gorąco polecam
PEACE
Napisano 21.11.2005 - |22:14|
Napisano 22.11.2005 - |12:58|
naprawde przemyslalany serial troszke podobny do losta jesli chodzi o stopniowe odkrywanie układanki ))
pierwszy sezon mam miec bodajze 22 odcinki ale ponoc maja teraz zrobic jakas przerwe w emisji
#6 Gość_jooboo_*
Napisano 04.12.2005 - |03:46|
Napisano 20.12.2005 - |00:54|
Szkoda, że trzeba tyle czekać na kontynuację, bo jak na razie niezły cliffhanger im wyszedł
->1019<-
Napisano 20.03.2006 - |09:46|
Co do samego serialu - nie będę się wiele wypowiadał. Z innych tematów wiem, że serial jest znany.
W każdym razie mam pytanie. Czy ktoś może miał styczność z odcinkami 14 i wyżej? Bo jak zacząłem zciągać, to wyszło mi, że pod nazwą Prison.break.s01e14. itd kryje się wszystko poza wspomnianym serialem (widziałem losta, i parę innych seriali), niezależnie od grupy relasującej.
Ps. Jeśli okaże się, że gdzieś ten temat jest, to proszę moda o przeniesienie.
Użytkownik jack edytował ten post 20.03.2006 - |09:48|
My tylko decydujemy, jak wykorzystać dany nam czas"
Gandalf - Drużyna Pierścienia
Napisano 20.03.2006 - |12:10|
A odcinek 1x14 zostanie wyemitowany dopiero dzisiaj w USA.
Napisano 20.03.2006 - |13:02|
Jest pare fakow w sieci ale jest tez to co trzeba
Ale nie martwcie sie jutro rano juz bedzie hdtv wiec bedzie tak jak trzeba
PEACE
Napisano 20.03.2006 - |14:43|
tytul brzmi THE RAT i faktycznie bedzie o to chodzilo
serial jest debesciarski i uwazam ze to najlepsza nowosc tego sezonu
Napisano 23.03.2006 - |22:28|
W dodatku to jakieś wersje DVDSCR (czy oby to nie jakis FAKE ?).
Sa 2 rozpowszechnione wersje :
- Prison.Break.S01E15.Leaked.DVDSCR.XviD-LOL.avi 351.5 MB
- Prison.Break.S01E15.iNTERNAL.DVDSCR.XviD-iND.avi 346.3 MB
Ktora warto sciagac ?
No i skad sie bierze napisy do Prisona ?
Na Hataku nie ma, a Think Tank to... hehe... ma takie tempo, ze jeszcze do 14tego odcinka nawet nie ma.
Napisano 24.03.2006 - |00:11|
sciagaj release iNTERNAL.A pociągnął ktoś już odcinek 15 ?
W dodatku to jakieś wersje DVDSCR (czy oby to nie jakis FAKE ?).
Sa 2 rozpowszechnione wersje :
- Prison.Break.S01E15.Leaked.DVDSCR.XviD-LOL.avi 351.5 MB
- Prison.Break.S01E15.iNTERNAL.DVDSCR.XviD-iND.avi 346.3 MB
Ktora warto sciagac ?
jesli chodzi o napisy to cierpliwosc jest nieoceniona. wystarczy poczekac albo ogladnac po angielskuNo i skad sie bierze napisy do Prisona ?
Na Hataku nie ma, a Think Tank to (...) jeszcze do 14tego odcinka nawet nie ma.
Napisano 24.03.2006 - |13:38|
1. Praca uszlachetnia, lenistwo czyni szczesliwym. Wybor nalezy do ciebie - Minister Zdrowia
2. Sikanie z wiatrem jest pójściem na łatwiznę
Moje napisy znjadziesz na: hatak.pl [Dead Like Me], [Smith] i i mogłeś znaleźć na Ś.P. napisy.org [Two and a Half Men], [Gilmore Girls 7]
Napisano 28.03.2006 - |14:24|
Genesis
Napisano 28.03.2006 - |15:03|
...:::Son of Anarchy:::...
Napisano 29.03.2006 - |09:29|
Studio Fox podjęło decyzję o realizacji drugiego sezonu serialu "Prison Break" - telewizyjnego cyklu cieszącego się za oceanem ogromną popularnością. Film opowiadać ma o dalszych losach bohaterów, którzy po udanej ucieczce z zakładu karnego muszą unikać depczącego im po piętach pościgu.
Cykl "Prison Break" powstał według scenariusza Paula Scheuringa ("Odwet"). Serial opowiada historię inżyniera (Wentworth Miller), który chcąc pomóc swojemu skazanemu na śmierć bratu (Dominic Purcell) przedostaje się do zaprojektowanego przez siebie więzienia i przygotowuje skomplikowany plan ucieczki. W zadaniu pomaga mu szczegółowa mapa budynku, którą bohater kazał sobie wytatuować na plecach.
Producent wykonawczy serialu Matt Olmstead zapowiada, że w drugim sezonie pojawią się aktorzy znani z wcześniejszych odcinków. Serial opowiadał będzie nie tylko o ich ucieczce, ale również o wydarzeniach z przeszłości odkrywając nowe, nieznane wcześniej fakty z ich życia.
Jednocześnie Olmstead zaznaczył, że drugi sezon serialu "Prison Break" nie musi być ostatnim.
Nie wiem czy to dobry pomysł z przedłużaniem tego serialu na siłę. Coś czuję że 2 sezon będzie znacznie słabszy od pierwszego.
Napisano 29.03.2006 - |21:15|
ja jestem tego pewienNie wiem czy to dobry pomysł z przedłużaniem tego serialu na siłę. Coś czuję że 2 sezon będzie znacznie słabszy od pierwszego.
serial powinien sie skonczyc na ucieczce z wiezienia i to wszystko
kolejny swietny serial spadnie na psy :/
Napisano 30.03.2006 - |00:29|
Napisano 30.03.2006 - |11:37|
...:::Son of Anarchy:::...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych