Skocz do zawartości

Zdjęcie

Stargate na HBO

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
34 odpowiedzi w tym temacie

#1 Delta

Delta

Kapral

• Użytkownik
  • 152 postów

Napisano 03.11.2003 - |22:37|

Dzisiaj o 19 poszy 3x01 i 3x02 I codziennie o 19 po dwa odcinki.. A może to przygotowanie do emisji zezonu 5 i 6???

Hmm Jakiś błąd się w forum wkradł i 2x poszło

Użytkownik Delta edytował ten post 03.11.2003 - |22:39|

• 0

#2 Grzesiu

Grzesiu

Sierżant sztabowy

• Tauri Graphics
  • 1 079 postów
  • MiastoPoznań

Napisano 03.11.2003 - |22:43|

A u mnie w gazecie pisze: wyst.: Corin Nemec Ale sie ucieszylem :lol: a tu znowu 3 sezon.
  • 0
Okładki DVD - Szukasz okladek do seriali i filmow? Znajdziesz je tam!

Eric Clapton - Polski nieoficjalny portal Artysty

Dołączona grafika

#3 kmi01

kmi01

Szeregowy

• Użytkownik
  • 44 postów

Napisano 03.11.2003 - |22:55|

Dzisiaj o 19 poszy 3x01 i 3x02 I codziennie o 19 po dwa odcinki.. A może to przygotowanie do emisji zezonu 5 i 6???

Hmm Jakiś błąd się w forum wkradł i 2x poszło

hej, doznałam lekkiego szoku, gdy dostałam maila z HBO :o - pytałam kiedy będzie 5 sezon - odpowiedzieli, że najprawdopodobniej od stycznia... (statystyka mówi, że jest 50% szans ;) )

Zresztą po krótkim liczeniu, wychodzi, ze jeśli będą po 2 odcinki w każdy poniedziałek, wtorek i srodę, to skończą 4-ty sezon pod koniec grudnia.
Więc może to nie bzdury i od stycznia.... :P
  • 0
S&J Ship :

Procrastinator's Creed #7-

I shall never forget that probability of a miracle, though infinitesimally small, is not exactly zero

Nigdy nie zapomnę, iż prawdopodobieństwo wystąpienia cudu, choćby nie wim jak nikłe, nie wynosi zero.

#4 121277

121277

Wielki Organizator

• VIP
  • 561 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 03.11.2003 - |22:57|

Powtórki to lecą od niepamiętnych czasów i ciągle te same odcinki tylko w różnej kolejności. Jak skończą, to puszczą znów. Jakby nie mogli sobie poukłądac i puścić wszystko od 1 sezonu...znielubiłam ich za to...kolejny sezon będzie w styczniu...tak mi odpowiedzieli w mailu...
  • 0
Daleka droga
do serca człowieka
zimnego jak głaz

Ale ja – jak woda
co cierpliwe czeka
aż skałę zniszczy czas

Dołączona grafika

Mój świat

#5 Sfinks

Sfinks

Kapral

• Użytkownik
  • 245 postów
  • MiastoWarszawa / Michalin

Napisano 04.11.2003 - |03:03|

HBO jest przeciez znane ze tam powtarzaja wieeeele :P razy film albo serial ale mi to akurat nie przeszkadza czasami nie mam co robic w nocy albo mi sie spac nie chce co widac po godzinach postow :P to sobie czasami ogladam
  • 0
Łże elita, lumpen liberał, wykształciuch, ZOMO, hołota ... ciag dalszy (komplementów) nastąpi

#6 Delta

Delta

Kapral

• Użytkownik
  • 152 postów

Napisano 04.11.2003 - |14:20|

Tylko, że tym razem te powtórki są w prime-timie o 19 i wcale bym się nie zdzwisił gdyby bezpośrednio po nch w tym samym systemie poszedł 5 sezon:))
  • 0

#7 XKris

XKris

Szeregowy

• Użytkownik
  • 22 postów
  • MiastoWarszawa/Siemiatycze

Napisano 04.11.2003 - |18:53|

ile razy mozna powtarzac !!!!
  • 0

#8 Katharn

Katharn

Ostatni Smok

• Moderator
  • 1 341 postów
  • MiastoWarszawa / Częstochowa

Napisano 04.11.2003 - |20:56|

Odpowiem na twe retoryczne pytanie - w nieskonczonosc - sam widzialem SG-1 w sumie 2 razy (wszystkie odcinki), natomiast pewne odcinki (wszyscy wiedza oczywiscie o ktore chodzi :lol: ) kilkanascie razy - i nigdy nie bede mial dosc. Niestety jestem skazany na kompa - nie mam HBO :(. Ale poniewaz jestem fanatykiem tego serialu bede go ogladal i ogladal a takze ogladal az do smierci :D
Gdybym mial niebios haftowane szaty,
Zlotym i srebrnym przetykane swiatlem,
Blekitne, ciemne, przydymione szaty
Nocy i swiatla, i polswiatla,
Rozpostarlbym je pod twoje stopy.
Lecz biedny jestem: me skarby -- w marzeniach,
Wiec ci rzucilem marzenia pod stopy;
Stapaj ostroznie, stapasz po marzeniach...

#9 Seth

Seth

Plutonowy

• VIP
  • 495 postów
  • MiastoWarszawa, Bielany

Napisano 04.11.2003 - |21:04|

Ja jednak wolę obejrzeć je na kompie. Te powtórki lecą w godzinach 4:30 oraz 5:30. To chyba juz przesada. Trzeba być nie złym hardcore'owcem by oglądać SG-1 o takiej porze. Ja nim nie jestem. I to w dodatku przez cały miesiac dzien w dzień. :blink:
  • 0
6.0 Babylon5, BSG, Friends, Heroes, That 70's Show
5.5 Prison Break, Veronica Mars, House, Day Break, Lost, Smallville
5.0 Dexter, Firefly, How I Met Your Mother, Supernatural
4.5 SG-1, Atlantis, Farscape, KyleXY1, Sleeper Cell, O.C., Office
4.0 Rome, 4400, Joey, What I Like About You
3.5 SAAB, Eureka1, Dark Angel

#10 zbzikowana

zbzikowana

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 76 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 04.11.2003 - |22:10|

Rany.. jak ja dzisiaj zaczęłam oglądać kawałek 3x03 na HBO, to aż mnie wryło w ziemię. Normalnie tak się przyzwyczaiłam do napisów, że przy lektorze teraz szlag mnie trafia (ale tylko w SG1 :blink: ). Z mojego teraźniejszego punktu widzenia - kretyni to tłumaczą!! (oczywiście chodzi mi o ten tekst, który czyta lektor)
  • 0
Vita sine libris mors est.

#11 Seth

Seth

Plutonowy

• VIP
  • 495 postów
  • MiastoWarszawa, Bielany

Napisano 04.11.2003 - |22:45|

Własnie, gdy po raz pierwszy oglądałem SG-1 na HBO(dziwne to też był odcinek Fair Game 3x03), ale gdzieś tak w marcu/kwietniu to zupełnie nie przeszkadzało mi to że jest lektor. Byłem wciagnięty do tego fantastycznego swiata i nic nie było wstanie mnie oferwac od TV. Jednak jak juz się obejzało te 142 odcinki na kompie z oryginalnymi głosami aktorów, nie jednokrotnie znajac na pamiec niektóre kweste to normalnie szlag trafia gdy włączam HBO a tam lektor. W ogóle nie lubię filmów, jakichkolwiek z lektorem, wole mieć napisy, a język angiieslki na tle znam, ze czasami i naspisy są zbędne. wyjątek stanowią filmy animowane, gdzie nie widzimy aktora i jest mi obojętne kto podkłada głos.
  • 0
6.0 Babylon5, BSG, Friends, Heroes, That 70's Show
5.5 Prison Break, Veronica Mars, House, Day Break, Lost, Smallville
5.0 Dexter, Firefly, How I Met Your Mother, Supernatural
4.5 SG-1, Atlantis, Farscape, KyleXY1, Sleeper Cell, O.C., Office
4.0 Rome, 4400, Joey, What I Like About You
3.5 SAAB, Eureka1, Dark Angel

#12 Sfinks

Sfinks

Kapral

• Użytkownik
  • 245 postów
  • MiastoWarszawa / Michalin

Napisano 05.11.2003 - |00:37|

Wiele :D ja wlasnie ogladam na kompie po raz chyba juz 3 5 serie a wczesniej 4 SG1 a mam zamiar obejrzec jeszcze 6 :) bo te najbardziej lubie a to ze na HBO puszczaja po raz kolejny to sie ciesze bede mial co ogladac jak mi sie bedzie nudzic :P

Użytkownik Sfinksik edytował ten post 05.11.2003 - |00:38|

• 0
Łże elita, lumpen liberał, wykształciuch, ZOMO, hołota ... ciag dalszy (komplementów) nastąpi

#13 Maxim

Maxim

Szeregowy

• Użytkownik
  • 66 postów

Napisano 05.11.2003 - |01:06|

SG1 nigdy dość
Nie mam za bardzo czasu oglądać codziennie te powtórki, ale zupełnie mi nie przeszkadza że je dają.
Napewno jest jeszcze dużo ludzi którzy nie widzieli lub widzieli je dawno i teraz chętnie je sobie przypomną.
A napewno jest to dobry sposób na przygotowanie telewidzów do emisji 5 i 6 sezonu.

Pzd :D
  • 0

#14 Harriet Canberra

Harriet Canberra

Kapral

• Użytkownik
  • 182 postów
  • MiastoUkład czarnego słońca

Napisano 05.11.2003 - |10:07|

B) Gdybym miała HBO też bym oglądała,miałam kiedyś w ramach promocji ale już nie.
lubiłam 3 i 4 sezon,i jeśli dadzą w końcu 5 to będzie sukces. Mój ulubiony odcinek to 'Window of oportunity' [może napisała z bykiem <_< ]
I choć nie mam HBO to niech obejrzą to chociaż ci,co mają i ci, co jeszcze nie znają.
w robocie wielu znalazło się nowych fanów tego serialu. Chętnie będą śledzić dalej przygody.
Ech,trochę im już pozdradzałam wątków....
  • 0
Marines nie umierają nigdy, jedynie idą do piekła się przegrupować!

#15 Ksyrax

Ksyrax

Kapral

• Użytkownik
  • 236 postów
  • MiastoGniezno

Napisano 05.11.2003 - |16:06|

Właściwie to fajne że puszczają. Mogę sobie od czasu do czasu pooglądać jak mam wolną chwilę. Nawet tłumaczenie aż tak bardzo mi nie przeszkadza :P . Jak nie chce mi się spać przed wyjściem do pracy to także mogę sobie przypomnieć któryś odcinek. Całkiem miło jest zaczynać dzień od ulubionego serialu.
Ps Dla tych co nie wiedzą odcinki te z godziny 19-tej puszczane są o 4:40 nad ranem. Więc jak ktoś niedosypia lub zbiera się do pracy :rolleyes: to może miło rozpocząć dzień. :D :D
  • 0
Nic na świecie nie zostało tak sprawiedliwie rozdzielone jak rozum: każdy uważa, że otrzymał dostateczną porcję. Jacques Tati.

#16 Aeth

Aeth

Szeregowy

• Użytkownik
  • 17 postów
  • Miastoz krakowskich czeluści

Napisano 07.11.2003 - |21:00|

Rany.. jak ja dzisiaj zaczęłam oglądać kawałek 3x03 na HBO, to aż mnie wryło w ziemię. Normalnie tak się przyzwyczaiłam do napisów, że przy lektorze teraz szlag mnie trafia (ale tylko w SG1 :blink: ). Z mojego teraźniejszego punktu widzenia - kretyni to tłumaczą!! (oczywiście chodzi mi o ten tekst, który czyta lektor)

Ale HBO ma to do siebie, że pana lektora można całkiem bezboleśnie się pozbyć, co ja uskuteczniam już od dłuższego czasu. Kiedy zmuszana jestem do słuchania lektora, to jestem wielce nieszczęśliwa, ale na szczęście nie dzieje się to często. W sumie to tak się do tego przyzwyczaiłam, że nie wiem, czy nawet napisy by mi odpowiadały..
A co do samych powtórek - no cóż, jestem na nie skazana, ale cieszę się, bo to jedyna możliwość, która umożliwia mi oglądanie serialu. No i mam nadzieję na ten piąsty sezon wybitną... ;)
  • 0
“And I've been kicked by the wind, robbed by the sleet
Had my head stove in but I'm still on my feet
And I'm still willin'”

#17 Gość_Blaster_*

Gość_Blaster_*
  • Gość

Napisano 10.11.2003 - |00:00|

Sezony 5 i 6 będą nadawne na HBO od lutego 2004 roku
  • 0

#18 Apophis_

Apophis_

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 124 postów
  • MiastoŁódź

Napisano 05.12.2003 - |20:37|

Sezony 5 i 6 będą nadawne na HBO od lutego 2004 roku

A skąd taka pewność? Jak dotąd widziałem szystkie odcinki (6 serii i pół serii 7) po kilka razy. Chętnie bym obejrzał serię 5 i 6 na HBO, ale proszę... to żmudne nadzieje... :(
  • 0

#19 SGTokar

SGTokar

Abstynent

• Moderator
  • 2 270 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 05.12.2003 - |20:44|

Czy ja mogę mieć złudną nadzieje że nie zamykając tego tematu sprowadzę wszystko do właściwiego:

A skąd taka pewność? Jak dotąd widziałem szystkie odcinki (6 serii i pół serii 7) po kilka razy. Chętnie bym obejrzał serię 5 i 6 na HBO, ale proszę... to żmudne nadzieje... 

Na to też zwróciłem uwagę tutaj!
http://forum.gwrota....topic=191&st=66
Log65: Happy camper

#20 Horus

Horus

Szeregowy

• Użytkownik
  • 12 postów

Napisano 12.12.2003 - |22:59|

Nawet nie wiecie, jak się cieszę, że zobaczę kolejne odcinki Stargate. Dotychczas widziałem tylko cztery pierwsze sezony na TVN i HBO oraz kilka odcinków szóstego sezonu na RTL II. Za jakiś czas powinni na RTL II puszczać siódmy sezon, więc będę go mógł zobaczyć chociaż po niemiecku (na razie). Może te nowe odcinki pozwolą mi się trochę zrelaksować przed maturą...
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych