Skocz do zawartości

Zdjęcie

Save Jonas Quinn

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
41 odpowiedzi w tym temacie

#1 kwiatek

kwiatek

FLOWER POWER

• VIP
  • 2 530 postów
  • MiastoOpole

Napisano 30.10.2003 - |11:24|

Co tu dużo mówić, chyba wszyscy pamietają akcję, Save Daniel Jackson...

Adresik: http://www.savejonasquinn.tk/

Swoją drogą jestem ciekaw, czy tym razem się uda :)
  • 0
Master of possimpible ;)

#2 121277

121277

Wielki Organizator

• VIP
  • 561 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 30.10.2003 - |12:39|

Jestem za, polubiłam Jonasa...ale to się chyba nie uda...a szkoda...:(
  • 0
Daleka droga
do serca człowieka
zimnego jak głaz

Ale ja – jak woda
co cierpliwe czeka
aż skałę zniszczy czas

Dołączona grafika

Mój świat

#3 SGTokar

SGTokar

Abstynent

• Moderator
  • 2 271 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 30.10.2003 - |12:53|

Oby tylko nie miała takich kontrowersyjnych momentów jak SaveDanielJackson. Chociaż akcja widać rozpocząłe się dosyć późno i raczej nie będzie tak gwałtowna

Mówiąc o SDJ i SJQ warto wspomnieć o SJF (SaveJanetFraiser) www.savejanetfraiser.com
Log65: Happy camper

#4 JoVisH

JoVisH

Starszy kapral

• VIP
  • 336 postów

Napisano 30.10.2003 - |12:59|

Wydaje mi się, ze akcja została rozpoczęta zbyt późno. Seria 7 zakończona a 8 już chyba obmyślona. Bo 9 już chyba nie będzie ? Tak więc Jonas do Stargate Atlantis! Myślę, ze takie rozwiązanie zadowoli wszystkich, a przynajmniej większość fanów.
  • 0
"...something takes a part of me..."

#5 MrSatan

MrSatan

Wielki Organizator

• VIP
  • 119 postów
  • MiastoNorthampton

Napisano 30.10.2003 - |15:31|

lepszy rydz niz nic jak mawiaja. Ale nie obrazilbym sie gdyby Jonas wrocil w 8 sezonie powiedzmy zamiast RDA ktory jak wiadomo nie bedzie gral w 8 sezonie.
  • 0
[img]http://http://forum.gwrota.com/public/style_images/7_7_new_skin_venom_kolor.gif[/img]

#6 gulus

gulus

Sierżant

• VIP
  • 757 postów

Napisano 30.10.2003 - |15:52|

Do bani z tym wszystkim: save Jonas, Jonas czy Daniel, Jonas w Atlantis. Brakuje mi jeszcze kill Jonas, delete Jonas, Jonas na Księżyc.

Pomimo tego, że wolę Jonasa od tego zmanierowanego ponuraka, jakim stał się Daniel, to tematów o Jonasie i jonasopodobnych zaczyam mieć przesyt.

gulus - a może Jonas zamiast gulusia?
  • 0

#7 121277

121277

Wielki Organizator

• VIP
  • 561 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 30.10.2003 - |21:11|

Mimo wszystko wolę gulusa:) I wolałabym Jonasa w Atlantis a w 8 sezonie jednak Jacka...ale tego dawnego fajnego Jacka...
  • 0
Daleka droga
do serca człowieka
zimnego jak głaz

Ale ja – jak woda
co cierpliwe czeka
aż skałę zniszczy czas

Dołączona grafika

Mój świat

#8 artpi

artpi

Starszy szeregowy

• VIP
  • 135 postów
  • MiastoWarszawa -> Gocław

Napisano 30.10.2003 - |21:40|

Akcja powstała chyba tylko po to, żeby zaznaczyć, że nie wszyscy Daniela (tfu!) kochają. Myślę, ż inicjatorzy nie liczą się z realna możliwością przeforsowania czegoś...
Ale popieram, popieram. Daniel do Danii!
  • 0
Kłamstwo zawsze popłaca. To kiedy prawda wyjdzie na jaw, zaczynają się problemy...

#9 SZOPEN

SZOPEN

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 111 postów
  • MiastoPolice koło Szczecina

Napisano 31.10.2003 - |07:44|

Lubię Jonasa i chciałbym aby dalej grał w serialu, ale może się okazać, że on sam nie chce już grać więc nic na to nie poradzimy :(
  • 0
SETI@HOME POLICETEAM
www.policeteam.com

#10 Kati

Kati

Szeregowy

• Użytkownik
  • 32 postów

Napisano 31.10.2003 - |19:33|

Ja chce Jonasa, gdy był w serialu było idealnie teraz odszedł i tak jakoś dziwnie się zrobiło ( mam nadziej, że nie tylko mi tak się wydaje <_< ).

JONAS COME BACK !!!!!!
  • 0
Dziś rzeczywistą głową rodziny jest ten, kto decyduje, na jaki program nastawić telewizor.

Peter Richard Henry Sellers (1925 - 1980)

#11 MacGyver

MacGyver

Chorąży

• VIP
  • 1 361 postów
  • MiastoWieliszew

Napisano 31.10.2003 - |22:45|

Nie jest źle...Jonas ma być w Atlantis..ok...potęsknijmy jeszcze za nim i będzie dobrze...mamy jeszcze z rok...Jonas był spoko,ale jeden sezon wiosny nie czyni :)
Ja wiem,że niektórzy wolą go od Daniela,ale po co od razu tworzyć jakieś misje,akcje Save Jonas...on wróci....on wróci....
  • 0
" PAMIĘTAJCIE , STARGATE ISTNIEJE !!! KTO NIE WIERZY NIECH ZAJRZY W SWÓJ UMYSŁ "

#12 SGTokar

SGTokar

Abstynent

• Moderator
  • 2 271 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 02.11.2003 - |10:30|

Ja wiem,że niektórzy wolą go od Daniela,ale po co od razu tworzyć jakieś misje,akcje Save Jonas...on wróci....on wróci....

Przypuszczam że pojawili się najwyraźniej jacyś fani dla których to Jonas był najważniejszy. Z tym "nowym" mogli się utożsamiać też "nowi" fani którzy doszli po przejściu Stargate z Showtime na Scf-Fi Channel. Powodów mogło być wiele.
Ci fani chcą go widzieć jak najwięcej, nie chcieli by odszedł, chcą by wrócił! Taka sama sytuacja była z fanami Daniela. I takie kampanie są jak najbardziej godne pochwały, TYLKO ABY nie przybierały gwałtownego i brutalnego przebiegu.

#13 121277

121277

Wielki Organizator

• VIP
  • 561 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 02.11.2003 - |21:28|

Tylko dlaczego akcja nie powstała wcześniej - od razu, kiedy odejście Jonasa stało sie faktem? Czyżby jego fani zaspali?
Właśnie przez to akcja może nie odnieść oczekiwanego skutku...a szkoda...
  • 0
Daleka droga
do serca człowieka
zimnego jak głaz

Ale ja – jak woda
co cierpliwe czeka
aż skałę zniszczy czas

Dołączona grafika

Mój świat

#14 SGTokar

SGTokar

Abstynent

• Moderator
  • 2 271 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 02.11.2003 - |22:26|

kiedy odejście Jonasa stało sie faktem? Czyżby jego fani zaspali?

Akcja była, ale tylko dla błyskotwliwych którzy znają adresy studia filmowego i nie potrzebne są im strony www by prowadzić takie akcje.
Zazwyczaj strony WWW z akcjami SaveKtośTam powstają w celach propagadandowych w sieci. Fani Jonasa już dawno mieli swoją własną cichą kampanię. :>
PS: Ja w nie nie uczestnicze :)

#15 mathix

mathix

Sierżant

• VIP
  • 686 postów
  • MiastoGdańsk

Napisano 07.11.2003 - |16:08|

Jonas powinien wrócić, jeśli producenci będą chcieli koniecznie wywalić Jacka. W przeciwnym razie chętnie widziałbym go w Atlantis.

Co do strony to niestety nie dorasta nawet do pięt www.savedanieljackson.com.
  • 0
There are 10 types of people in this world.
Those who understand binary and those who don't.

#16 Unkessan

Unkessan

Szeregowy

• Użytkownik
  • 21 postów

Napisano 09.11.2003 - |02:43|

Przepraszam, a kto to jest Jonas Quinn? <_< Niestety nie jestem za Jonasem bo go jeszcze nie poznałem. :( Na razie oglądanie wspaniałej SG1 zakończyłem na 4 sezonie (HBO), :unsure: więc cóż... jestem za Danielem Jacksonem, bo jego dotychczas nieźle poznałem. Może jak uda mi się ściągnąć sezon 6 i obejrzyc, to może się przyłączę do apelu SAVE JONAS QUINN!!!!!! "Obaczem" :D
  • 0
"Wszystko jest trudne, nim stanie sie proste."

#17 mathix

mathix

Sierżant

• VIP
  • 686 postów
  • MiastoGdańsk

Napisano 09.11.2003 - |21:25|

Niestety nie jestem za Jonasem bo go jeszcze nie poznałem.

I bardzo słusznie.

Jeśli naprawdę chcesz wiedzieć to przeczytaj spoiler:

Pod koniec piątego sezonu umiera Daniej Jackson, który poświęcił się ratując palnetę Jonasa, przed ekslozją nuklearną. Jonas czując się winny kradnie z ośrodka badawczego swojejego państwa pierwiastek promieniotwórczy - naquadrię i oddaje go Ziemianom. Z tego powodu nie może wrócić do domu i zostaje na Tauri. W końcu zostaje przyjęty do SG-1.

Jonas jest kosmitą i chociaż z zewnątrz oraz wewnątrz wygląda jak człowiek, jego mózg ma większe od ludzkich możliwości. Jest bardzo spostrzegawczy, szybko się uczy i czyta. Jego ulubionym kanałem jest kanał z pogodą. Z jego twarzy prawie nigdy nie zchodzi uśmiech nawet w niewoli u Goa'uldów.

• 0
There are 10 types of people in this world.
Those who understand binary and those who don't.

#18 Unkessan

Unkessan

Szeregowy

• Użytkownik
  • 21 postów

Napisano 12.11.2003 - |23:22|

odwiedzilem ostatnio stronkę o tematyce SG1 http://www.stargate.website.pl, oto co na niej znalazłem na temat Jonas'a Quinn 'a

Dołączona grafika

Jonas Quinn

Corin Nemec

Pojawi się w szóstym sezonie. Więcej na jego temat niedługo.

Czyli niedużo o nim <_< . A jesli chodzi o przeczytanie spoilera to troszkę nie oriętuje się gdzie mógłbym to zrobić. (mała podpowiedź?) ;)

dostałem już kilka odpowiedzi, Dziękuje wszystkim :D :D :D

Użytkownik Unkessan edytował ten post 13.11.2003 - |16:25|

• 0

#19 JoVisH

JoVisH

Starszy kapral

• VIP
  • 336 postów

Napisano 13.11.2003 - |11:26|

Mathix napisał spoilera w kolorze forum. Więc jeżeli chcesz go przeczytać, to po prostu wystarczy zaznaczyć text. Taki dynks jest specjalnie zrobiony, by nie natykać się na niechciane informacje. W końcu nie każdy widział wszystkie odcinki SG1 więc tym, którzy ich nie widzieli nie chcemy psuć przyjemności. Jeśli masz ochotę przeczytać spoilera Mathixa, to normalnie zaznacz text, a to co niewidzialne stanie się w sposób magiczny dostrzegalne :D .
Pozdrawiam.
  • 0
"...something takes a part of me..."

#20 Unkessan

Unkessan

Szeregowy

• Użytkownik
  • 21 postów

Napisano 04.12.2003 - |01:55|

No wreście poznałem Jonas'a :D . Jonas jest OK ;) . Daniel Jackson odszedł z klasą, nie ma po nim w serialu dużej pustki. Co do Jonas'a to źródło, które wcześniej podałem (http://www.stargate.website.pl) błędnie podało sezon pojawienia się Jonas'a w SG1. Teraz muszę dojść, o co chodzi z tym " Save Jonas Quinn" :huh:
Dlaczego "Save"? <_< Może niedługo się przekonam. ;)
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych