Witam
Po pierwsze: dzięki, że użyłes w opisie serialu mojego textu

Text ten jednak juz nie bardzo pasuje do sezonu 4, i 5... bo połowy postaci nie ma.. ale w sumie rozumiem ,ze chciales by to łączyło wszytskie okładki.. element wspólny
W każdej okładce znalazłem "byki", wybac Rexus, ale w temaice "Sliders" jestem perfekcjonista i nie mam zamiaru Cię tym urazic, heh

Twoje okładki są świetne, jedyny minus to własnie te drobniutkie potkniecia oraz
brak jakiegos obrazka z boku tych 4 okładek, moze dorobisz jakis bok?
dla własnych potrzeb sobie co nieco poprawiłem.. zanim wydrukuje. .ale moze Rexus zrobi to profesjonalnie? ja nie bardzo sie znam na tworzeniu grafiki.
dobra.. zacznijmy:
Sezon 1,2 >> text z intra "tu na ziemi" bez podwójnego ii

tytuł "Prince of Wails", bez The
The Good , the bad.. i tutaj bez drugiego przecinka

środkowa i prawa fotka z tyłu.. są z sezonu 3, a nie 1,2
Sezon 3 >>Tytuł odcinka "This Slide of Paradise". na poczatku nie wiadomo czemu pisze Stoker

na dole.. starring: IMHO nazwisko Kari Wuhrer lepiej umiescic w pierwszej lini mimo wszytsko.. lepiej będzie tak wygladało, cała obsada u góry.
właśnie.. Nazwisko "Wuhrer", nie "Wuhre"... ten błąd jest tez w sezonie 4 i 5
Co do przodu okładki >> ta forka Kari jest z sezonu 4

ale jest fajna, wiec mogłaby zostac

chyba ze znalazłbym lepsza z sezonu 3.
Sezon 4 >>na dole starring >> w okładce 1, 2, 3 przyjąłes kolejnosc wymieniania nazwisk obsady wg czołowki.. intro.. a tutaj juz tak nie jest. Najpierw powinien byc Jerry, potem Cleavant, potem Kari, na końcu Charlie
fotki na przodzie.. sa w sumie zza kulis a nie z serialu

tylko fotka remmyego jest ze sliders, z sezonu 4. Jest jedna bardzo fajna fotka grupowa z sezonu 4... daj znac gdybys chcial wstawic
Sezon 5 >>na dole na przodzie "sezon piąty", szkoda, ze nie ma ogonka

stariing: to samo.. najpierw cleavant, potem kari, robert, na końcu Tembi
ciekawe fotki: >>
http://www.sliders.tcz.pl/fotki.php