Skocz do zawartości

Zdjęcie

Alias

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
68 odpowiedzi w tym temacie

#1 ArTi

ArTi

Kapral

• VIP
  • 187 postów
  • MiastoMielec

Napisano 17.06.2005 - |10:36|

W sobote o 00:35 (czyli w zasadzie w niedziele) na TVP1 bedzie w/w serial. Jak pamiętam został on na forum sklasyfikowany jako podpadajacy pod sf.

Użytkownik johnass edytował ten post 29.05.2010 - |11:54|

• 0
Być człowiekiem to znaczy zmieniać się by stać się lepszym
J.L. Picard

Teoria jest wtedy gdy nic nie działa choć wszystko jest wiadome.
Praktyka jest wtedy gdy wszystko działa choć nikt nie wie dlaczego.
Łącze teorie z praktyką, nic nie działa i nikt nie wie dlaczego

#2 Gaj

Gaj

Sierżant

• Użytkownik
  • 708 postów

Napisano 22.06.2005 - |05:40|

mYŚLĘ, ŻE WĄTEK gARIBALDIEGO, KTÓRY JEST PRZEWODNIM MOTYWEM SERIALU JAK NAJBARDZIEJ PODPADA POD SZEROKIE sCIfI.
Poza tym serial jest iMO znakomity. Kapitalni aktorzy w bardzo udanych rolach, fajna zabawa, niezła fabuła, główna bohaterka ma to coś co pozwala jej skupiać ciągle na sobie uwagę... W sumie fabuła więcej niż niezła.
Serial wart zdecydowanie polecenia.
  • 0

#3 Cholek

Cholek

Sokole Oko

• VIP
  • 494 postów
  • MiastoGrudziądz / Doncaster

Napisano 22.06.2005 - |07:01|

mYŚLĘ, ŻE WĄTEK gARIBALDIEGO...

Witam,

Ktoś tu chyba za dużo naoglądał się B5. :) Jak już to Rambaldiego.

Pozdrawiam.
  • 0
Name:Cholek
Height/Weight:Unknown
Last seen:Wojnówko 2007, Poland
Whereabouts: Duty on Deadalus, Mission to England

Member of SG-NORTH TEAM?

#4 QQQ

QQQ

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 135 postów
  • MiastoKraków

Napisano 22.06.2005 - |19:24|

Fakt - na Hataku znalazłem napisy ( duzo ) mysle sobie bedzie troche ogladania - wątek SF cieniutki ale jednak jest - na poczatku strasznie mnie irytował ( zwłaszcza głowna bohaterka ) ale im dalej tym bardziej wciągal ( jak bagno ;) ) - a juz zakonczenie ostatniego sezonu ( tzn ostatniego dostępnego - spwodowałem ze sczeki szukałem na podłodze dobre kilka minut ( a ogladam serial leżąc ;-) . W sumie wiecej niz dobry srial ( podobny do 24h a wciaga jak co najmniej Buffy ) - POLECAM
  • 0

#5 Gaj

Gaj

Sierżant

• Użytkownik
  • 708 postów

Napisano 26.06.2005 - |01:38|

Moim skromnym zdaniem to pierwsze 3 sezony są OK - super.
4ty niestety nieco kuleje. Dopiero od połowy i pod koniec jest spox.
Ale te 3 pierwsze naprawdę strasznie relaxowo się ogląda, a nasza Sydney chwilami jest boska.
Ja też polecam.
  • 0

#6 Tommi

Tommi

Szeregowy

• Użytkownik
  • 10 postów

Napisano 10.08.2005 - |08:45|

Macie jakieś info o 5 sezonie? Czwarty mnie nieco rozczarował, domyślam się, że to z powodu tego, że J.J. Abrams główny pomysłodowaca, wiziął się dodatkowo za produkcje "Losta", a jak wiadomo większa ilość a lepsza jakość nie idą w parze, do tego finałowe odcinki 4 sezonu były mocno podsumuwujące cały serial, myślałem wręcz, że go kończą, no ale jak zwykle finał znowu postawił sprawy na głowie, porównałbym go do finału 2 sezonu, który nieźle zamieszał... Ciekaw jestem jak z oglądalnością "Aliasa" w Stanach, mam nadzieje, że nie poskąpią budżetu i przyłożą się do produkcji, jeżeli tego nie zrobią, czuję, że Abrams przerzuci się już całokowicie na kurę znoszącą teraz złote jajka, czyli "Losta".
  • 0

#7 dzidzia

dzidzia

Kapral

• VIP
  • 189 postów
  • Miastowielkopolska

Napisano 10.08.2005 - |10:35|

sezon nr 5 ma wystartowac na koniec wrzesnia (29.09)
do obsady ma trafic m.in. Elodie Bouchez
ma byc tez jakas Rachel Nichols z nowego serialu The Inside
Garner jest obecnie w ciazy i ma byc to wlaczone w wydarzenia w serialu
  • 0
Maruda
1. Praca uszlachetnia, lenistwo czyni szczesliwym. Wybor nalezy do ciebie - Minister Zdrowia
2. Sikanie z wiatrem jest pójściem na łatwiznę

Moje napisy znjadziesz na: hatak.pl [Dead Like Me], [Smith] i i mogłeś znaleźć na Ś.P. napisy.org [Two and a Half Men], [Gilmore Girls 7]

#8 Tommi

Tommi

Szeregowy

• Użytkownik
  • 10 postów

Napisano 10.08.2005 - |13:16|

No to niezłe cyrki, mogę sobie tylko wyobrazić co będą kombinować z jej ciążą, chyba będzie rodzić Rambaldiego, jeżeli zachowała się jeszcze jego tkanka z DNA, ehh, hehe, z drugiej strony i tak będzie musiała zniknąć na jakiś czas z serialu, chcociaż czasami mnie mocno irytuję, umówmy się, że pominiemy jej zdolności aktorskie, to jednak bez nie ten serial traci racje bytu, no ale wszystko w talencie Abramsa i scenarzystów, może nie być tak źle...
  • 0

#9 Tommi

Tommi

Szeregowy

• Użytkownik
  • 10 postów

Napisano 10.08.2005 - |16:40|

Właśnie doczytałem, że w nowym sezonie ma zagrać też Scott Speedman, hehe, Abrams gdzieś wspomniał, że "Alias" ma być dla niego takim przdłużeniem "Felicity", kiedy to bohaterowie tego serialu wchodzą w dorosłe życie, wygląda na to, że w dużej mierze mu się to uda, hehe, pół obsady "Felicity" zaliczy "Aliasa", ciekawe, kogo będzie ściągał do "Losta" :>
  • 0

#10 markodelamor

markodelamor

Szeregowy

• Użytkownik
  • 12 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 25.11.2005 - |22:27|

HI, czy ktos ma moze badz wie skad mozna sciagnac alias 1x18 w formacie rmvb ??? Dziekuje z góry za info :)
  • 0

#11 gildor4

gildor4

Starszy plutonowy

• Tauri Graphics
  • 609 postów
  • MiastoKęty

Napisano 25.11.2005 - |22:46|

jak podaje filmweb Agentka o stu twarzach ma po piątym sezonie zostać zdjęta z afisza:
http://www.filmweb.pl/News?id=25385
  • 0
Zawsze po grudzie

#12 Pawel

Pawel

Starszy chorąży sztabowy

• VIP
  • 2 048 postów
  • MiastoNysa

Napisano 08.12.2005 - |16:07|

Już od stycznia serial ten ma emitować w Polsce AXN.

Użytkownik Pawel edytował ten post 08.12.2005 - |16:07|

• 0
[ Sygnatura usunięta zgodnie z ACTA ]

#13 Lucas7

Lucas7

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 119 postów
  • MiastoJaworzno

Napisano 22.12.2005 - |21:34|

Może jednak to nie koniec "Alias", na stopklatce jest info, że być może będzie kinówka "Alias" oraz spi-off. :clap:
http://www.stopklatk...ie.asp?wi=29064
  • 0

#14 miho

miho

Szeregowy

• Użytkownik
  • 19 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 26.12.2005 - |09:23|

Po genialnym zakończeniu 4 sezonu Syd w 5 daje radę jako przyszła mama. Scenarzysci ładnie wiążą ten fakt w akcję. A odejście jednego z bohaterów i napływ nowej krwi wpłynął na serial jak najbardziej pozytywnie. Sloane rządzi na całej lini. Tak trzymać. Czekam na 9 ocinek i przerwa do nowego roku.
  • 0

#15 Sokar

Sokar

snapik.com

• VIP
  • 1 337 postów
  • MiastoOleśnica

Napisano 26.12.2005 - |09:26|

Jak dla mnie sezon 5, totalna porażka. Dobrze że dostał cancel. Odpuścili sobie dobre watki. Teraz coś tworzą nowego, ale jakoś im to nie wychodzi. Nowa obsada tragiczna na całego. Sydney w 5 sezonie to tragedia. Eh. Gdzie te piękne sezonu 1 i 2
  • 0

#16 ujemny

ujemny

Starszy plutonowy

• VIP
  • 556 postów

Napisano 26.12.2005 - |12:05|

A ja uważam ze jest ciekawy :P
Szczegołnie nowa agentka jest taka niewinna i słodka :wub:
Nie ogladlaem 1 2 i 3 sezonu wiec nie moge sie wypowiedziec, ale ktos mnie wrobił w 4 sezon i jakoś mi zostało :P

PEACE :santa:

Użytkownik ujemny edytował ten post 26.12.2005 - |12:05|

• 0

#17 miho

miho

Szeregowy

• Użytkownik
  • 19 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 26.12.2005 - |12:41|

Nie no, nie oglądać 1,2 i 3 Aliasa to jakby lizać lizaka przez szybę. Pozycja obowiazkowa. Może 5 to nie jest poziom reszty sezonów ale ma przebłyski genialnośco np. odcinek BOB - usta same wyginają się w bananka. No i dalszy wątek z Rambaldim i wiele innych jeszcze do rozwiązania.
  • 0

#18 ujemny

ujemny

Starszy plutonowy

• VIP
  • 556 postów

Napisano 26.12.2005 - |14:13|

Moze i prawda ale to Sokar mnie wrobil w robienie napisow :P
Zreszta obejrzalem koncowke 3 sezonu dopytalem sie co nie co troche w tv widzialem 1 i 2 seoznu nie regulranie tak ze caly watek znam i mam 1 i 2 i 3 sezon ale czasu brak. Kiedys to nadrobie ;)

PEACE :P
  • 0

#19 ujemny

ujemny

Starszy plutonowy

• VIP
  • 556 postów

Napisano 27.12.2005 - |12:51|

Mam jeszce takie pytanie. Ogladal ktos "The Inside" bo z tego co wyczytalem to własnie ta nowa agentka Rachel. Grała właśnie w tym serialu. Ale coś mi sie wydaje ze serial został wycofany po kilku odcinkach. Ktoś coś na ten temat wie :>

PEACE :P
  • 0

#20 jesteMTu

jesteMTu

Szeregowy

• Użytkownik
  • 47 postów
  • MiastoKatowice

Napisano 27.12.2005 - |16:10|

Mam jeszce takie pytanie. Ogladal ktos "The Inside" bo z tego co wyczytalem to własnie ta nowa agentka Rachel. Grała właśnie w tym serialu. Ale coś mi sie wydaje ze serial został wycofany po kilku odcinkach. Ktoś coś na ten temat wie

Re pytanie 1 :Tak grała w "The Inside " Rachel Nichols .
Re pytanie 2: Tak serial został zdjęty po, jak dobrze pamiętam ,8 odcinkach z wiadomych powodów tzn. mała oglądalność.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych