[Poznań] Spotkania
Napisano 18.05.2005 - |11:35|
Jako pierwsza napisze o spotkaniu 27.05, spotkamy się pogadamy pójdziemy gdzieś . Jest dużo możliwości do roboty ;] jest już paru chętnych. Dokładnie o której i gdzie się umówimy to jest jeszcze do dogadania .
Zapraszam wszystkich serdecznie :] .
Oczywiście jeśli ktoś z dalszej odległości byłby zainteresowany wpadnięciem to gorąco zapraszamy .
:clap: :clap: :clap:
Napisano 19.05.2005 - |06:58|
-Dowiedz się żołnierzu,że wróg którego nam zostawiliście był kruchy.
-Ich siła jest płytka wojowniku a wiara nie zna czci.Czy pójdziecie ze mną?
-U waszego boku żołnierze.W waszym cieniu leży honor ''Malazańska Księga Poległych''
Napisano 23.06.2005 - |09:51|
No dobra plan na lipiec jest narazie taki:
9.07.2005 jest mały zlocik, jak znajdzie się więcej chętnych spoza to może pomyśli się i zrobi z tego coś dużego.
16.07.2005 organizujemy wspólny wyjazd na zlot do Częstochowy, najprawdopodobniej pojedziemy pociągiem z 2 przesiadkami i wystartujemy z Poznania koło godziny 6 rano :> . Pisać kto jest chętny :> .
Na nastepne tygodnie jeszcze nie ma żadnych planów, ale wszystko się może zmienić .
Napisano 23.06.2005 - |17:09|
Napisano 23.06.2005 - |17:23|
Pojaw się na zlocie w Poznaniu :] a jak Ci sie spodoba to pojedziesz z nami do Częstochowy .
Napisano 02.07.2005 - |20:32|
-U waszego boku żołnierze.W waszym cieniu leży honor ''Malazańska Księga Poległych''
Napisano 05.07.2005 - |11:43|
Jako rozgrzewke przed zlotem w Częstochowie, ale zapraszam serdecznie też tych którzy nie jadą do Częstochowy :] okazja poznania ludzi z pólnocy i pogrania w bilardzik .
To będzie jakoś wieczorem jak wszyscy się zjadą. Nie wiem o której klorel bedzie dokladnie a on chyba będzie ostatni :> . Jak tylko się zjawi możemy iść w miasto. Nie na dlugo. kilka godzin bo w sobote trzeba wcześnie wstać.
Każdego kto przyjeżdża prosze o wzięcie śpiworów albo czegoś bo może być problem z pościelą :>.
Do zobaczenia mam nadzieję w licznym gronie .
Użytkownik saggi edytował ten post 05.07.2005 - |11:44|
Napisano 16.12.2005 - |13:29|
Temat" SPOTKANIE Z MrSatanem"
Ponieważ nasz legendarny juz WIELKI ORGANIZATOR przyjeżdża do kraju na święta to nie możemy przepuścić okazji i sie z nim nie zobaczyć
Co prawda wiadomo, że za dużo czasu nie będzie miał, ale z chęciią spotka się z nami na pare godzinek :] .
Podejżewam, że będzie to gdzieś w tygodniu między świętami a Sylwestrem,, dokładnie nie wiadomo jeszcze kiedy, ale myślę że Wajcha da znać co i jak :] .
Ja jestem gotowa dopasować się do każdego terminu :> nie planuje żadnych wyjazdów więc będe na miejscu.
Serdecznie zaperaszam wszystkich, nie tylko poznaniaków.
Użytkownik saggi edytował ten post 16.12.2005 - |13:29|
Napisano 10.01.2006 - |12:14|
Jestem tu nowy i chciałbym się przyłączyć do rodziny :clap: Stargate.
Kiedy jakiś spocik ?
Napisano 11.01.2006 - |16:42|
Mam nadzieje, że Ci się spodobają i będziesz z nami jeździć po calej Polscie :> .
Jakiś zlocik w Poznaniu, pewnie będzie, jak się sesja skończy i jak poznaniacy wezmą się w garść za organizacje .
Napewno coś będzie jak się cieplej zrobi :] .
Napisano 11.01.2006 - |21:21|
Użytkownik elbereth edytował ten post 11.01.2006 - |21:22|
Napisano 30.03.2006 - |07:34|
Ja wiem, że to jest tuż przed Sierakowem lub tuż po, i niewiele osób z dalszej odległości przyjedzie, ale będzie to taki zlot głównie z myślą o tych co nie mogą jechać do Sierakowa.
Zapraszam pare osób na weekend na razie swoją obecność potwierdził na 100% Katharn, Klorel też jest zainteresowany i będzie jeśli tylko nie będzie musiał być w tamtą sobote w pracy.
W sobote byłby zlot w Poznaniu dla wszystkich którzy chcą się pojawić tak pewnie od 13:00 w zależności ilu i kto będzie chcętny spotkamy się na dworcu (jeśli ktoś przyjezdny nie nocujący z piątku na sobote w Poznaniu) przyjedzie, czy też będą tylko sami poznaniacy chętni - wówczas spotkamy się gdzieś na mieście.
Jakie jest zainteresowanie?
Mam nadzieje że poznaniacy pojawią się w pełnym składzie bo w końcu mają blisko i drogo ich to nie wyjdzie, zwłaszcza że baaaardzo mała garstka ludzi stąd jedzie do Sierakowa, mimo że mają tak blisko! WSTYD!! :>
No to jak? Kto reflektuje?
Użytkownik saggi edytował ten post 30.03.2006 - |11:26|
Napisano 30.03.2006 - |10:23|
15.04
Ja wiem, że to jest tuż przed Sierakowem i niewiele osób z dalszej odległości przyjedzie, ale będzie to taki zlot głównie z myślą o tych co nie mogą jechać do Sierakowa.
Zapraszam pare osób na weekend na razie swoją obecność potwierdził na 100% Katharn, Klorel też jest zainteresowany i będzie jeśli tylko nie będzie musiał być w tamtą sobote w pracy.
W sobote byłby zlot w Poznaniu dla wszystkich którzy chcą się pojawić tak pewnie od 13:00 w zależności ilu i kto będzie chcętny spotkamy się na dworcu (jeśli ktoś przyjezdny nie nocujący z piątku na sobote w Poznaniu) przyjedzie, czy też będą tylko sami poznaniacy chętni - wówczas spotkamy się gdzieś na mieście.
Jakie jest zainteresowanie?
Mam nadzieje że poznaniacy pojawią się w pełnym składzie bo w końcu mają blisko i drogo ich to nie wyjdzie, zwłaszcza że baaaardzo mała garstka ludzi stąd jedzie do Sierakowa, mimo że mają tak blisko! WSTYD!! :>
No to jak? Kto reflektuje?
No mam nadzieje że wam sie uda zlocik ja niestety niemam się zaco pojawic bo wydałem juz kasy sporo na samochód :/ a co do pelnej obecności miescowych to ci powiem że to nie jest latwe. Ustan tylko raz udało sie uzbierac komplet pełny ludzi gdzsie było na około 20 w tym jedna osoba jak pamietam z poza warszawy.
Napisano 30.03.2006 - |11:33|
Zlotym i srebrnym przetykane swiatlem,
Blekitne, ciemne, przydymione szaty
Nocy i swiatla, i polswiatla,
Rozpostarlbym je pod twoje stopy.
Lecz biedny jestem: me skarby -- w marzeniach,
Wiec ci rzucilem marzenia pod stopy;
Stapaj ostroznie, stapasz po marzeniach...
Napisano 03.04.2006 - |11:14|
Na zlot podjadę ale prawdopodobnie tylko na jeden dzionek
Napisano 24.04.2008 - |20:09|
W związku z tym iż na całe wakacje jedziemy na wybrzeże i na zlotach jedynie w okolicach Trójmiasta byśmy się pojawili, dlatego też chcieliśmy zorganizować "pożegnalny" zlocik w Poznaniu jakoś tak w czerwcu, następny zlot w Poznaniu będzie przywitalny dla MrSatana . Kto chetny? Zapraszam oczywiście nie tylko poznaniaków, jak będzie więcej wiadomo to powstanie indywidualny temat wiem że czerwiec to egzaminy itp, ale może w ramach odpoczynku od nauki itp wpadniecie
Napisano 12.05.2008 - |11:29|
Na następny zlocik w Posen jest możliwość wynajęcia sali kinowej!!!
Można podłączyć laptopik do projektorka(tak chyba się to nazywa)i delektować sie naszym ulubionym serialikiem na wieeeeeeeelkim ekranie.
Nieźle nie?
Tylko maleńki plus ujemny:rzecz jest niestety płatna, jakieś 300 zł za godzinkę wynajęcia.
Jednakże jak się zbierze cosik ze 30 osób na zlot to będzie 10 złociszy od łba więc moim skromnym zdaniem nie tak dużo.
To info dla potencjalnych organizatorów jak i dla potencjalnych uczestników bo może to zmobilizuje więcej osób do jeżdżenia na zloty.
Napisano 12.05.2008 - |11:44|
BSG s04e10 - "Oh, Earth...hmm we got frakked out"
Napisano 12.05.2008 - |14:08|
No dobra bez jaj tylko zwykłe RIALTO ale zawsze to ekran 100 na 100 metrów
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych