Skocz do zawartości

Zdjęcie

Przyszłość Farka

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
207 odpowiedzi w tym temacie

#1 artpi

artpi

Starszy szeregowy

• VIP
  • 135 postów
  • MiastoWarszawa -> Gocław

Napisano 25.09.2003 - |06:36|

No cóż, co tu dużo gadać. Na razie według oficjalnych informacji, piątego sezonu nie będzie. Coś wyczytałem o filmie i anime, jeśli się mylę, proszę mnie poprawić. Na Save Farscape toczy się kampania na rzecz piatego sezonu.
No i na razie to wszystkie informacje. Mam nadzieję, że oficjalne podejście się zmieni, chociaż z drugiej strony, może to i lepiej, jeśli miałoby być tak, jak w SG1 w 7 sezonie...
  • 0
Kłamstwo zawsze popłaca. To kiedy prawda wyjdzie na jaw, zaczynają się problemy...

#2 Castor Krieg

Castor Krieg

Sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 092 postów
  • MiastoBerlin

Napisano 25.09.2003 - |07:30|

CO jakiś czas pojawiają się plotki: a to o 4-godzinnym mini-serialu, a to o anime, a to o piątym sezonie. Póki co są to wszystko spekulacje. Ja robię tak jak reszta: wierzę, że Farek wróci w ciągu roku. Jeśli nie, to małe są szanse na kolejny sezon. Tyle.
  • 0

#3 rejm

rejm

Plutonowy

• VIP
  • 372 postów
  • MiastoPoznań

Napisano 01.10.2003 - |21:31|

Ja, odkąd dowiedziałem się o "urwaniu" serialu zwolniłem tempo ogladania odcinków. Ostatnio nawet zahamowałem i zająłem się innymi serialami. Jeśli nie będzie tego 5 sezonu, to przynajmniej dużej będę miał jeszcze co oglądać. :lol:
  • 0

#4 rexus

rexus

Starszy sierżant

• W tr. aktywacji
  • 885 postów

Napisano 02.10.2003 - |20:33|

A ja ujmę to tak (po oglądnięciu 1,2 i 4 sezonu). Sezonu piątego nie powinno być. Zakończenie 4 jest idealne do tego serialu - to takie zamknięcie i otwarcie zarazem. Boje sie że kolejny zezon mógłby wszystko zepsuć - serial w 4 sezonie troszke zboczył z kursu "szalenstwa" na kurs "powagi" a to wedłóg mnie 5 sezonie mogło by pogroszyć klimat serialu (oglądamgo tylko dlatego że niektóre odcinki są arcy zwariowane i arcy zboczone :) i ze wględu na jedną niebieską osóbkę )

P.S. To mój pierwszy post w temacie Farka (bo jakoś nie widze tematu w którym mógłbym rozpocząć dyskusje)

Użytkownik rexus edytował ten post 02.10.2003 - |20:34|

• 0

#5 rejm

rejm

Plutonowy

• VIP
  • 372 postów
  • MiastoPoznań

Napisano 03.10.2003 - |14:45|

[...]
P.S. To mój pierwszy post w temacie Farka (bo jakoś nie widze tematu w którym mógłbym rozpocząć dyskusje)

Zawsze możesz rozpocząć taki temat w którym będziesz miał coś do powiedzenia.
  • 0

#6 jackert

jackert

Kapral

• Użytkownik
  • 189 postów
  • MiastoJelenia Góra

Napisano 29.10.2003 - |00:22|

...niestety obejrzałem całość drugi raz i jak dla mnie brak piątego sezonu boli... ten serial widocznie jest za dobry... za barwny i chyba niezrozumiały dla panów od marketingu...szkoda :(
  • 0

#7 Obi

Obi

Moderator

• Moderator
  • 3 264 postów
  • MiastoWawa

Napisano 29.10.2003 - |19:11|

Niewiem czy 5 sezon to nie wyszło by jeszcze za mało . Bedąc samemu w czasie ogladania 4 sezonu - już widze kilka spraw które mogłby by pociągnąć wątkiem 5 sezon , a może i nastepny. Aczkolwiek z drugiej strony jest lepiej zostawić fanów niecierpliwych i nienasyconych niż znudzonych kiepskimi pomysłami w serialu (jakby miało się okazać że pomysły się skończyły ) , bo niema sensu ciągnać coś co nudzi .
Na koniec powiem jedno : TAK dla 5 sezonu Farcepa :D .
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#8 MrSatan

MrSatan

Wielki Organizator

• VIP
  • 119 postów
  • MiastoNorthampton

Napisano 30.10.2003 - |10:07|

Z tego co ostatnio czytalem to predziej pojawi sie jeden odcinek ktory bedzie dwa razy dluzszy niz normalnie i ma on zakonczyc Farscape. 5 sezon jest narazie w sferze marzen bo SCI-FI twierdzi ze nie stac ich na prowadzenie SG1 i FARSCAPEa.
To wyjscie wydaje sie bardziej prawdopodobne ale czy jest lepsze. Nie wydaje mi sie zeby temat Farka zostal wyczerpany. Dziwne sa wyroki producentow
  • 0
[img]http://http://forum.gwrota.com/public/style_images/7_7_new_skin_venom_kolor.gif[/img]

#9 rejm

rejm

Plutonowy

• VIP
  • 372 postów
  • MiastoPoznań

Napisano 13.11.2003 - |20:31|

Jednego nie rozumiem. Skoro SCI-FI nie ma pieniędzy, to dlaczego nie sprzeda praw do serialu innej stacji. Sami by podreperowali swój budżet. A na pewno znalazł by sie ktoś kto by chciał to kontynuować. Zainteresowanie fanów raczej daje gwarancje, że przyniosło by to zyski.
  • 0

#10 Obi

Obi

Moderator

• Moderator
  • 3 264 postów
  • MiastoWawa

Napisano 14.11.2003 - |21:39|

Zgodnie z newsem danym przez SGTokara w 4x22 możemy się spodziewać za jakiś czas 4-6 odcinków kończąych serial .
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#11 Castor Krieg

Castor Krieg

Sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 092 postów
  • MiastoBerlin

Napisano 14.11.2003 - |22:45|

Jednego nie rozumiem. Skoro SCI-FI nie ma pieniędzy, to dlaczego nie sprzeda praw do serialu innej stacji. Sami by podreperowali swój budżet. A na pewno znalazł by sie ktoś kto by chciał to kontynuować. Zainteresowanie fanów raczej daje gwarancje, że przyniosło by to zyski.

Sprawa wygląda tak: Sci-Fi jeszcze przez rok będzie miał prawa do starszych odcinków Farscape. Teraz ciągle je powtarzają. Mało która stacja zgodzi się na sfinansowanie sezonu 5, jeśli nie będzie mogła puścić poprzednich odcinków. I tutaj leży pies pogrzebany. :angry:
  • 0

#12 Blue

Blue

Szeregowy

• Użytkownik
  • 28 postów

Napisano 15.11.2003 - |14:19|

Ciekawe ile trzeba będzie na to czekać
sezon 4 zakończył sie takim jakby zawieszeniem
w próżni jakby sie zawczasu przygotowywali na dłuższą
przerwę
a tak wogóle to sezon 5 to jest max co można by było z tego tematu wyciagnąć
  • 0

#13 Castor Krieg

Castor Krieg

Sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 092 postów
  • MiastoBerlin

Napisano 19.11.2003 - |07:51|

Farscape is Back!!!

Looknijcie newsa na savefarscape.com:

http://www.watchfars....php?newsid=463

Było czuć, że coś się szykuje. Ploteczki, niepotwierdzone informacje, przecieki z IGN... Farscape powraca jako 4-godzinna mini-seria!!! Zdjęcia rozpoczną się w grudniu, materiał zostanie wyemitowany w przyszłym roku.

"Congratulations. Back to work." B)
  • 0

#14 mmisiek

mmisiek

B5 SuperFan

• Email
  • 1 219 postów
  • MiastoKnurów ---> Śląsk

Napisano 19.11.2003 - |11:09|

kurde Castor to dla mnie najlepszy news w tym tygodniu - mam nadzieje,ze sie skończy jakimś happy endem a nie znów tak jak 4x22 .....
  • 0
Chcesz wiedziec o jakich serialach można ze mną porozmawiac ?? Kliknij TUTAJ

Dołączona grafika

#15 Tomciak

Tomciak

Organizator

• VIP
  • 398 postów
  • MiastoWszechświat - Nasza galaktyka - Układ słoneczny - Ziemia - Europa - Polska - Śląsk - Gliwice - mój fotel

Napisano 19.11.2003 - |11:18|

kurde Castor to dla mnie najlepszy news w tym tygodniu - mam nadzieje,ze sie skończy jakimś happy endem a nie znów tak jak 4x22 .....

True, true, true, true!!!! Ale mi się morda cieszy :D :D :D. Będzie dobrze, zobaczycie, trzeba być optymistą (moja pesymistyczna część też ma nadzieję, że nic nie zmaszczą... ;) ).
  • 0
Tom

T.O.M.C.I.A.K.: Transforming Obedient Machine Calibrated for Infiltration and Accurate Killing

Czuję, że budzi się we mnie zwierzę... Ale obawiam się, że to leniwiec...

#16 Castor Krieg

Castor Krieg

Sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 092 postów
  • MiastoBerlin

Napisano 19.11.2003 - |15:26|

Nowe odcinki to prawdopodobnie epizody 4x23-4x26. Nie wiadomo jeszcze, kto wyemituje nowe odcinki. Ale na Sci-Fi bym nie liczył, chyba Henson ma ich serdecznie dość. Stawiam na tych, którzy kupili Vivendi. Kto to był? NBC?
  • 0

#17 Zaku

Zaku

Szeregowy

• Użytkownik
  • 51 postów

Napisano 19.11.2003 - |15:36|

HURAAAAAAAAAAAAAAAAA !

Oby to wszystko wypalilo ! Jak by byly cos dalsze odcinki farscape'a bylo by super;) kurde ale sie ciesze :)
  • 0

#18 Ours

Ours

Szeregowy

• VIP
  • 15 postów

Napisano 19.11.2003 - |18:50|

TAK!!! UDAŁO SIE!!!!
Trzeba przyznać, że ludzie z savefarscape.com i reszta fanów odwaliła kawał dobrej roboty. :)
Tylko tak dalej a może uda nam się wywalczyć następny sezon :D :P
  • 0

#19 Sfinks

Sfinks

Kapral

• Użytkownik
  • 245 postów
  • MiastoWarszawa / Michalin

Napisano 19.11.2003 - |23:30|

YEEEAAA :D :D :D najlepsza dzisiaj wiadomosc :D

Tylko szkoda ze tylko 4 eps seria a nie caly sezon ale to i tak Genialna wiadomosc tylko mam nadzieje ze puszcza go gdzies tak w lutym a nie w wakacje
  • 0
Łże elita, lumpen liberał, wykształciuch, ZOMO, hołota ... ciag dalszy (komplementów) nastąpi

#20 jackert

jackert

Kapral

• Użytkownik
  • 189 postów
  • MiastoJelenia Góra

Napisano 20.11.2003 - |13:55|

YEEEAAA :D :D :D najlepsza dzisiaj wiadomosc :D

Tylko szkoda ze tylko 4 eps seria a nie caly sezon ale to i tak Genialna wiadomosc tylko mam nadzieje ze puszcza go gdzies tak w lutym a nie w wakacje

...myślę że jak dhwyci to i cały sezon wyprodukują...chciałbym B)
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych