Skocz do zawartości

Zdjęcie

[Opole] 05.02.2005

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
146 odpowiedzi w tym temacie

#1 kwiatek

kwiatek

FLOWER POWER

• VIP
  • 2 530 postów
  • MiastoOpole

Napisano 27.12.2004 - |23:24|

O spotkaniu w Opolu mówiło się już od jakiegoś czasu, więc trzeba w końcu zrealizować całe przedsięwzięcie :)

Na początek wbieramy datę, w prawdzie tylko 2 możliwości ale zawsze, z datą wiąże się też premiera odcinka. Jeżeli byłby to 5 luty to oczywiście skupimy się na Atlantis - S01E20 - The Siege (Part 2), natomiast w drugim przypadku będzie to SG-1 S08E18 - Threads (pojedyńcze epizod, który ma trwać ponad godzinę, może nawet 90 min... normalnie mamy 42). Oczywiście nie znaczy to, że mamy się ograniczać tylko do tych pozycji.

Co do lokalu, to jest on niedaleko PKP, góra 10min spacerkiem, do dyspozycji oczywiście będziemy mięli rzutnik :) Knajpka jest full wypas, czyli wszystko na miejscu, jedzienie, picie itp. Ceny bardzo przystępne :) Do dyspozycji dostaniemy jedną część lokalu, oczywiście tą z rzutnikiem :D

Do tego oczywiście jakiś QUIZ, ja tworzę pytania, więc łatwo nie będzie, ale nagroda będzie mocna :)

No to teraz czekam na zgłoszenia i zobaczymy jak to będzie.

PS
Jedna zasada - zaczynamy wcześnie, żeby późno skończyć :D
  • 0
Master of possimpible ;)

#2 fugiel

fugiel

Szeregowy

• Użytkownik
  • 54 postów
  • MiastoJaworzno

Napisano 27.12.2004 - |23:53|

No to teraz czekam na zgłoszenia i zobaczymy jak to będzie.

No a jak ma być ? ^_^
Bedzie tak jak ostatnio Świetnie ! :lol:
i
MOCNO !! :hyhy:
  • 0

#3 saggi

saggi

Wielki Organizator

• VIP
  • 878 postów
  • MiastoREDA

Napisano 28.12.2004 - |00:39|

Ja tam będe kiedykolwiek by to nie było, choćby się waliło i paliło :) . Nawet jeżeli rejm się by nie wybrał to przenocuje na dworcu i pojade spowrotem jakimś dziennym pociągiem sama :] , ale i tak tam będę :D .

:clap: :clap: :clap:
  • 0

Film sci-fi AI o AI i tworzony przez AI
"Cząstka Przeznaczenia"

#4 Nexus

Nexus

Organizator

• VIP
  • 357 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 28.12.2004 - |11:19|

Głosowałem na 6 lutego. W lutym szykuje mi się wyjazd i nie znam jeszcze dokładnej daty. Dla bezpieczeństwa wybrałem wariant wcześniejszy, bo gdyby wyjazd wypadł 15 lutego, to nie chciałbym w Walentynki leczyć się. Domowa Oma Desala nie wybaczyłaby mi tego :ph34r: :hyhy:
  • 0
"I thought what I'd do was, I'd pretend I was one of those deaf-mutes" - Laughing Man

#5 121277

121277

Wielki Organizator

• VIP
  • 561 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 28.12.2004 - |11:24|

Bardzo chcielibyśmy być na tym zlocie.
3 stycznia Zoi zaczyna trwającą pięć tygodni radioterapię i w związku z tym raczej na 6 nie da rady wydobrzeć.
Nie wiemy ile potrwa jego rekonwalescencja.
Pewnie zdecydujemy się naprzyjazd w ostatniej chwili.
  • 0
Daleka droga
do serca człowieka
zimnego jak głaz

Ale ja – jak woda
co cierpliwe czeka
aż skałę zniszczy czas

Dołączona grafika

Mój świat

#6 Katharn

Katharn

Ostatni Smok

• Moderator
  • 1 341 postów
  • MiastoWarszawa / Częstochowa

Napisano 28.12.2004 - |11:36|

Chciałem nadmienić że żadna siła nie powstrzyma mnie przed obecnością... Pasują mi obie daty...
Gdybym mial niebios haftowane szaty,
Zlotym i srebrnym przetykane swiatlem,
Blekitne, ciemne, przydymione szaty
Nocy i swiatla, i polswiatla,
Rozpostarlbym je pod twoje stopy.
Lecz biedny jestem: me skarby -- w marzeniach,
Wiec ci rzucilem marzenia pod stopy;
Stapaj ostroznie, stapasz po marzeniach...

#7 hvolt

hvolt

Plutonowy

• VIP
  • 372 postów
  • MiastoPruszków

Napisano 28.12.2004 - |11:46|

Pasują mi obie daty i już się nie mogę doczekać!!!!!!! :clap:

Pozdrawiam :lol:
----------------
  • 0

#8 Tomciak

Tomciak

Organizator

• VIP
  • 398 postów
  • MiastoWszechświat - Nasza galaktyka - Układ słoneczny - Ziemia - Europa - Polska - Śląsk - Gliwice - mój fotel

Napisano 28.12.2004 - |12:09|

Mi wstępnie pasują obie daty, oczywiście nie wiem jak rozwinie się sytuacja roboczo-domowa (bo luty to jeszcze dość daleko). Na razie piszę się na 50% (mam nadzieję, że wyjdzie tak jak ostatnio w Poznaniu, że 50 zamieniło się w równiutkie 100 :D ). Jeszcze nie brałem udziału w ankiecie, bo zagłosuję jak będę chociaż trochę się orientował co i jak. Chęci na przyjazd niewątpliwie nie brakuje, zobaczymy co z siłami i mozliwościami. Było nie było daleko nie mam, no i kwiatek w roli organizatora hmmm...
  • 0
Tom

T.O.M.C.I.A.K.: Transforming Obedient Machine Calibrated for Infiltration and Accurate Killing

Czuję, że budzi się we mnie zwierzę... Ale obawiam się, że to leniwiec...

#9 LechNik

LechNik

Organizator

• VIP
  • 98 postów
  • MiastoGliwice

Napisano 28.12.2004 - |12:16|

kwiatek w roli organizatora hmmm...

no tego to nie moge przegapić :clap: wiec na 90% jetsem a co daty to jeszcze tyleeee czasu ze mi to wszystko jedno

PS. bedzie nowy stopień FLOWER POWER-ORGANIZATOR ?

Użytkownik LechNik edytował ten post 28.12.2004 - |12:25|

• 0
A przecież nie cały umieram!
To co we mnie niezniszczalne trwa!
Teraz staje twarzą w twarz z Tym który jest!

Jan Paweł II

#10 Mari

Mari

Szeregowy

• Użytkownik
  • 59 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 28.12.2004 - |13:37|

Hey,
zagłosowałam na 06.02. jako, że w tym terminie byłabym w okolicy Opola, a ponieważ przegapiłam już niejeden zlot, na którym chciałam być - mam nadzieję, iż na tym będę.

Pozdrawiam. :lol:
  • 0

#11 mmisiek

mmisiek

B5 SuperFan

• Email
  • 1 219 postów
  • MiastoKnurów ---> Śląsk

Napisano 28.12.2004 - |13:54|

ojjjj może przyjadę ale nie obiecuje bo jestem w trakcie załatwiania pracy.... trudno mi powiedzieć bo to robota zmianowa i nie wiem czy weekendy też bede robił..... ale jak mi spasuje to bede na 100%
  • 0
Chcesz wiedziec o jakich serialach można ze mną porozmawiac ?? Kliknij TUTAJ

Dołączona grafika

#12 ujemny

ujemny

Starszy plutonowy

• VIP
  • 556 postów

Napisano 28.12.2004 - |14:01|

[beeep]de :/ a ja mam sesje od 31.01 do 11.02 (teoretycznie) wiec na razie sie wstrzymam z głosowaniem zobacze jak się rozwinie sytuacja na "Óczelni" :/

PEACE :/
  • 0

#13 SGTokar

SGTokar

Abstynent

• Moderator
  • 2 271 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 28.12.2004 - |15:33|

1. Sesja - glupia wymowka ale jest! Jezeli uda mi sie wszystko z wykladowcami zalatwic w terminie ;) POJAWIE SIĘ (MUSZĘ, CHCĘ, pomijając fakt że to tak blisko z wrocka)! Nawet już myśle czy mnie ta sobota zbawi w nauce, jednak na wszelki wypadek nie chcę aby pewne osoby uznały że przez rozjazdy ze studiów wyleciałem (tfu tfu... o czym ja w ogole mowie) :>
2. Data, biorac pod uwage sesje niby lepsza druga, ale wole pierwsza date, bo lepszy odcinek :> THE SIEGE!! :D :D

Więc będę na 66,666(6)...% :>
Log65: Happy camper

#14 koziu

koziu

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 141 postów
  • MiastoCzestochowa

Napisano 28.12.2004 - |16:10|

fajnie i blisko ale sytuacja taka jak u ujemnego zobaczymy jak sie rozwinie jesli sie wyrobie z sesja to napewno sie zjawie
  • 0
"... jak nie ma tego tutaj, to jest gdzieś indziej i tam tego poszukam ..." K.Puchatek

#15 Ksyrax

Ksyrax

Kapral

• Użytkownik
  • 236 postów
  • MiastoGniezno

Napisano 28.12.2004 - |17:28|

Moja odpowiedź będzie podobna do Tomciaka. Oba terminy mam na razie wolne ale za wcześnie aby mówić o konkretach. Chciałbym zobaczyć się z wami no i z Kwiatkiem (Omówić trochę więcej z tematu Poznańskiego B) ) Więc mam nadzieję, że się spotkamy. :rolleyes:
  • 0
Nic na świecie nie zostało tak sprawiedliwie rozdzielone jak rozum: każdy uważa, że otrzymał dostateczną porcję. Jacques Tati.

#16 Klorel

Klorel

Organizator

• VIP
  • 195 postów

Napisano 28.12.2004 - |17:47|

TEGO ZLOTU NIE OPUSZCZĘ ZA ŻADNE SKARBY TEGO ŚWIATA ! ! ! :P :D :lol: B) :rolleyes:

A tak na koniec powtórzę za przedmówcami, Kwiatek w roli organizatora zlotu (i Quizu także :wacko: ) -> TEGO NIE MOŻNA PRZEGAPIĆ

Użytkownik Klorel7 edytował ten post 05.01.2005 - |17:41|

• 0
CO CIĘ NIE ZABIJE, TO CIĘ WZMOCNI.

#17 kwiatek

kwiatek

FLOWER POWER

• VIP
  • 2 530 postów
  • MiastoOpole

Napisano 28.12.2004 - |17:53|

Daty FIXED, już jest 5 i 12, nie wiem czemu myślałem, że sobota to 6 i 13 :mellow:

Widzę coś się klaruje :)
Myślę, że z samego Opola też będzie kilka osób obeznanych z SG, ale niekoniecznie z forum...
Co do tych mniej obeznanych to może ktoś będzie, Ania raczej na pewno :)
  • 0
Master of possimpible ;)

#18 saggi

saggi

Wielki Organizator

• VIP
  • 878 postów
  • MiastoREDA

Napisano 04.01.2005 - |17:54|

No dobrze to wybierzmy już ostatecznie date (czyli 5.02) i zróbmy liste obecnosci :) .
  • 0

Film sci-fi AI o AI i tworzony przez AI
"Cząstka Przeznaczenia"

#19 Zoisyte

Zoisyte

Wielki Organizator

• VIP
  • 295 postów
  • MiastoJabłonna

Napisano 05.01.2005 - |12:15|

Kurczak Pieczony w Ostrej Panierce (czyli ja) niestety nie będzie.
Nie dam rady wydobrzeć.
Chyba puszczę żonę samą.
Oby tylko ona się nie puściła ;)
  • 0

Yo, ho, haul together,
hoist the Colors high.
Heave ho,
thieves and beggars,
never shall we die.

#20 kwiatek

kwiatek

FLOWER POWER

• VIP
  • 2 530 postów
  • MiastoOpole

Napisano 05.01.2005 - |17:17|

No dobrze to wybierzmy już ostatecznie date (czyli 5.02) i zróbmy liste obecnosci :) .

No to lecimy, wygląda na to, że data została ustalona - 5 luty 2005 :)

To teraz lista obecności:
fugiel
saggi - mam nadzieję, że rejm również :)
Nexus
121277 - niestety bez Zoi'ego :( na pewno będzie się pilnować, poza tym na forum nie ma nikogo kto by mógł być chociaż namiastką Zoisyte :)
Katharn - spodziewam się, że nie sam :)
hvolt
Tomciak - prawdopodobnie, ach ta praca
LechNik
Mari
mmisiek - prawdopodobnie, ach ta praca
ujemny - przecież sesja to nie wszystko ;)
SGTokar - podobnie jak z ujemnym
koziu - tak samo...
Ksyrax - prawdopodobnie, ach ta praca
Klorel7

No to jakieś podstawy mamy...
Oczywiście to tego jeszcze kilka osób z Opola, więc z 20 powinno się spokojnie uzbierać, ale przydałoby się więcej...
Kilku nicków mi tu zdecydownie brakuje... wiadomo są tacy co mają daleko np MrSatan z Anglii :D Ale inni powinni próbować, przydałoby się więcej Poznaniaków, do tego Wrocła coś nie wygląda rewelacyjnie, nie mówiąc już o Śląsku ogólnie, moze też ktoś z Krakowa by się przyłączył do zabawy, Stolica też powinna wysłać mocniejszą ekipę i na koniec 3 osoby które mają reletywnie daleko, ale bez nich to nie będzie to samo - Aces, mirc & Zibi, nie dajcie się prosić po prostu przyjedźcie :)
  • 0
Master of possimpible ;)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych