"Rubicon" według opisu przedstawionego przez stację AMC, ma być thrillerem, którego akcja dzieje się w jednostce agencji wywiadowczej w Nowym Jorku. Jak zwykle w przypadku takiego rodzaju projektów nic nie jest tym, czym się wydaje. Głównym bohaterem jest Will Travers, nękany kłopotami analityk, który po stawieniu czoła tragedii odkrywa ślady wskazujące na złowieszczą i skomplikowaną intrygę. Rubicon ma dotykać tematyki relacji wielkiego biznesu z rządem.
Obsada: James Badge Dale, Miranda Richardson, Arliss Howard, Jessica Colins, Dallas Roberts i Lauren Hodges.
Zapowiedź:
___________________________________________________________________________________________________________________
Pilot jest już dostępny w sieci, nawet można za darmo, legalnie oglądnąć na stronie AMC, ale trzeba obejść proxy.
Serial ma premierę 1. sierpnia, dwugodzinna premiera.
Trzeci pilot AMC, a więc oczekiwania duże. Myślę, że nie będzie, to coś takiego ekstra jak Mad Men czy Breaking Bad, ale jak na razie wskazuje na to, że będzie to dobry thriller. Napisy się robią, więc można zaznajomić się z tym tytułem. Myślałem, że będzie kicha, bo spotkałem 90% opinii negatywnych, ale mi się podobało.
Przypomina "Trzy dni kondora".
Użytkownik cliffhanger edytował ten post 15.06.2010 - |15:46|

Logowanie »