Skocz do zawartości

Zdjęcie

[Kraków] 16.10.2004

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
33 odpowiedzi w tym temacie

#1 marcinssdd

marcinssdd

Plutonowy

• Email
  • 496 postów
  • MiastoJawornik

Napisano 12.10.2004 - |21:16|

UWAGA, UWAGA!

Proponuję kolejny minizlot ponieważ dawno nic się w Krakowie nie działo w tym kierunku.

1. Punkt zborny - może być pod Adasiem na Rynku Głównym lub na Dworcu PKP (sprawa do rostrzygnięcia),
1. Data 16 pażdziernik - najbliższy weekend,
2. Miejsce - jak widać w temacie Fisher Pub - teraz jest już jesień, więc na brak klimy narzekać nie musimy,
3. Godzina - proponuję 17:00,

Jeżeli ktoś ma inną koncepcję - proszę o propozycje.
Wybrałem ten weekend, ponieważ wtedy saggi jest w Krakowie i może się z nami spotkać, a ponieważ ostatni zlot krakowski się Jej spodobał to pomyślałem, że możemy zrobić koleżance przyjemność i zlot zorganizować właśnie teraz.

Czekam na odpowiedz z Waszej strony :D
  • 0

Zapraszam do obejrzenia moich zdjęć: digart.pl
Dołączona grafika

#2 saggi

saggi

Wielki Organizator

• VIP
  • 878 postów
  • MiastoREDA

Napisano 12.10.2004 - |21:26|

Jak mi miło !! :D
Zrobie wszystko, żeby się zjawić choć na chwilkę :) , co prawda plan konferencji jest nieco napięty i nie wiem jak wiadomość o zlocie przyjmą kumpelki :) ale będe robić wszystko żeby je namówić i wpaść do was :] .
Mam nadzieję do zobaczenia w sobotę :clap: .
  • 0

Film sci-fi AI o AI i tworzony przez AI
"Cząstka Przeznaczenia"

#3 marcinssdd

marcinssdd

Plutonowy

• Email
  • 496 postów
  • MiastoJawornik

Napisano 12.10.2004 - |21:31|

Super.
Pierwszą chętną już mamy :hyhy:

Czekam na kolejne głosy.

P.S. saggi - śledz ten temat ponieważ coś się jeszcze może zmienić.
  • 0

Dołączona grafika

#4 saggi

saggi

Wielki Organizator

• VIP
  • 878 postów
  • MiastoREDA

Napisano 12.10.2004 - |21:40|

Do czwartku wieczora będę śledzić temat poźniej nie bo w piątek rano jade już do Krakowa mam nadzieję, że do tego czasu wszystko się wyklaruje :] ja jeszcze przedyskutuje sprawę z koleżankami i zobaczę co i jak będzie i dam znać kiedy się pojawimy, mam nadzieję :) .
  • 0

"Cząstka Przeznaczenia"

#5 kwiatek

kwiatek

FLOWER POWER

• VIP
  • 2 530 postów
  • MiastoOpole

Napisano 12.10.2004 - |22:58|

Niech zanajdzie się ktoś, kto podejmie się organizacji tego zlotu i nie ograniczajcie się tylko do Krakowa, może przyjadą ludzie z okolicy nawet tej dalszej :)
  • 0
Master of possimpible ;)

#6 Thomass

Thomass

Plutonowy

• VIP
  • 424 postów
  • MiastoKraków

Napisano 12.10.2004 - |23:21|

Jeżeli ktoś ma inną koncepcję - proszę o propozycje.

Bo ja wiem czy inną koncepcje? Ostatnio byłem w fajnej taniej knajpce na Krowoderskiej.
Gdzie by nie było napewno się zjawie!

Do czwartku wieczora będę śledzić temat poźniej nie bo w piątek rano jade już do Krakowa mam nadzieję, że do tego czasu wszystko się wyklaruje :] ja jeszcze przedyskutuje sprawę z koleżankami i zobaczę co i jak  będzie i dam znać kiedy się pojawimy, mam nadzieję :) .

ostatnim razem udało Ci się namówić koleżanki, czemu teraz miałoby być inaczej?

Niech zanajdzie się ktoś, kto podejmie się organizacji tego zlotu i nie ograniczajcie się tylko do Krakowa, może przyjadą ludzie z okolicy nawet tej dalszej

ja przepraszam, ale gdzie saggi mieszka? z tego co pamiętam to w poznaniu!
a poza tym jak widzimy organizacji podjoł się marcinssdd, polać mu wódki!
  • 0
Nienawidze poniedzałku...

#7 saggi

saggi

Wielki Organizator

• VIP
  • 878 postów
  • MiastoREDA

Napisano 12.10.2004 - |23:27|

Jeśli o mnie chodzi byłabym za nie zmienianiem lokalu :) bo do Fisherpubu wiem jak trafić a z innymi knajpkami byłby problem.

Co do koleżanek wierzę, że się dadzą namówić, ale nie mogę deklarować pewną obecność jeżeli nie jestem tego w 100% pewna :) . W każdym razie będe robiła wszystko co tylko zdołam, żeby je namówić :) . W końcu jak często bywa się w Krakowie :> .
  • 0

"Cząstka Przeznaczenia"

#8 phrazes

phrazes

Szeregowy

• Użytkownik
  • 64 postów

Napisano 12.10.2004 - |23:54|

Ja skromnie proponowalbym badz tez przesunac to na piatek, gdyz sobota , niestety jest w tym tygodniu dla mnie dniem zajetym przez sprawy wagi nadrzednej. Ewentualnie przyszly tydzien. Jescze upewnie sie co do soboty, ale wg wszuystkich oznak na niebie i ziemi jestem niedostepny tego dnia , a do tego poza Krakowem.
  • 0

#9 bahari

bahari

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 118 postów
  • MiastoGród Kraka

Napisano 13.10.2004 - |03:41|

a ja nie bede narzekal ze w Fisherze w ktorym mimo iz jesien to sie oddychac nie da :P bo calkiem mozliwe ze ni dom rady tak w sobote jak i w piatek. powiem tylko ze jakby wam sie zachcialo zmieniac knajpy to ja bym polecal stary port [rzut beretem od oczka,elefanta,bagateli czy cego tam jeszcze]
  • 0

#10 saggi

saggi

Wielki Organizator

• VIP
  • 878 postów
  • MiastoREDA

Napisano 13.10.2004 - |06:31|

Jakby co mi pasuje piątek też :> , ale wtedy nikogo więcej zamiejscowego na pewno nie będzie.
Co do zmiany lokalu :) bardzo proszę w razie czego o podanie dokładnej lokalizacji i oby jak najbliżej rynku to było :> . Dziś będe agitować ludzi żeby się zgodzili, trzymajcie kciuki!!
:clap:
  • 0

"Cząstka Przeznaczenia"

#11 marcinssdd

marcinssdd

Plutonowy

• Email
  • 496 postów
  • MiastoJawornik

Napisano 13.10.2004 - |06:39|

Tego się właśnie obawiałem.
Stała ekipa naszych krakowskich zlotów pewnie w ten weekend się nie zbierze - w komplecie.

A co z innymi?

W najczarniejszym scenariuszu będzie:
-saggi (i koleżanki - jeżeli będą miały ochotę),
-Thomass,
-marcinssdd.
Nikt więcej na tą chwilę nie wyraził chęci.

Dla mnie piątek także może być ale dopiero po 19 ponieważ wtedy kończę pracę także mógłbym do Was dołączyć póżniej.
  • 0

Dołączona grafika

#12 Thomass

Thomass

Plutonowy

• VIP
  • 424 postów
  • MiastoKraków

Napisano 13.10.2004 - |11:07|

saggi, a ile tych koleżanek przyprowadzisz :hyhy:
  • 0

#13 saggi

saggi

Wielki Organizator

• VIP
  • 878 postów
  • MiastoREDA

Napisano 13.10.2004 - |13:12|

Jak mi się uda to trzy i może jeden kolega jeśli przyjedzie z nami :> . Jak jutro dowiem się wszystkiego to napiszę czy będziemy i kiedy będziemy.
Jest tak plan konferencji przewiduje:
W piatek o 17 otwarcie sesji zdjęciowej (nie wiadomo ile nam czasu na tym zejdzie) ale po niej jesteśmy wolni :> .
W sobote natomiast jest gorzej bo o 19 mamy zwiedzianie obserwatorium i kolacje i nie wiadomo kiedy to wszystko się skończy, a dopiero po tym moglibyśmy do was dołączyć :] .
Negocjacje trwają, jutro wam wszystko napiszę.
A wy tymczasem dogadajcie się jak wolicie w piątek czy w sobote :] my sie dostosujemy bo oba terminy nam pasują :] . Ale trzymajcie kciuki dalej :> .
:clap:
  • 0

"Cząstka Przeznaczenia"

#14 300FraYda

300FraYda

Starszy szeregowy

• VIP
  • 92 postów
  • MiastoKrAkÓw

Napisano 13.10.2004 - |15:00|

Ijee zawsze planujecie wtedy jak mam trudności z pojawieniem sie na imprezce. Wiem ze w sobote nie dam rady. Obiecalem dziewczynie ze zabiorę ja do Zakopanego na calutki dzien. Czego się nie robi dla drugiej polowki. Bede sledzil temat jak impreza sie przeniesie na piatek bym sie zjawil. Pozdrawiam :hyhy:
  • 0
^>> Chroń mnie Boże od przyjaciół, bo z wrogami sam sobie poradze << ^

<<<<Jeśli Szukasz Mnie Na eMule>>>>

#15 Thomass

Thomass

Plutonowy

• VIP
  • 424 postów
  • MiastoKraków

Napisano 13.10.2004 - |17:55|

W takim razie mam propozycje! Zróbmy i w piatek i w sobote!
  • 0

#16 phrazes

phrazes

Szeregowy

• Użytkownik
  • 64 postów

Napisano 13.10.2004 - |19:32|

Dla mnie bomba. Co do soboty to niestety wzywaja mnie sprawy rodzinne. Akuratnie tak sie składa ze w ta jedyna sobote mam priorytety i nie ma przebacz. mi 19 pasuje jak ulal. o 16 to ja koncze zajecia i to na drugim koncu Krakowa niz rynek :). Takze ja jestem jak najbardziej za. Jak sie uda to moze sprowadze paru niezrzeszonych. Inna mozliwosc to przyszly tydzien, wtedy jestem caly do dyspozycji .

Jezeli tylko bedzie to piatek w tym tygodniu badz inny dzien niz sobota , ja sie pojawie na 100 %. Hanba to mieszkac w Krakowie i nie pojawic sie na zlocie, nie ujrzec zlotowiczow ( ze taktownie nie wspomne o kolezankach Saggi :hyhy: )

Użytkownik phrazes edytował ten post 13.10.2004 - |19:46|

• 0

#17 BSL

BSL

Fotoreporter

• VIP
  • 135 postów
  • MiastoRuda Slaska

Napisano 13.10.2004 - |19:47|

Wczesnie wyskakujecie z tym spotkaniem ... Jak by bylo napisane tydzien wczesniej to bym byl ... a tak ani do Was nie przyjade ani do Wrocka ... :(
  • 0
Dołączona grafika

#18 Obi

Obi

Moderator

• Moderator
  • 3 264 postów
  • MiastoWawa

Napisano 13.10.2004 - |20:53|

Wczesnie wyskakujecie z tym spotkaniem ... Jak by bylo napisane tydzien wczesniej to bym byl ... a tak ani do Was nie przyjade ani do Wrocka ... 

Przyjedż do nas :) - tu zawsze wiadomo że bedzie :) .
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#19 BSL

BSL

Fotoreporter

• VIP
  • 135 postów
  • MiastoRuda Slaska

Napisano 13.10.2004 - |22:00|

Niestety nie moge mam spotkanie terenowe ...
  • 0
Dołączona grafika

#20 marcinssdd

marcinssdd

Plutonowy

• Email
  • 496 postów
  • MiastoJawornik

Napisano 13.10.2004 - |22:35|

Uwaga!
Oto dotychczasowe propozycje i ustalenia:

1. Zlocik robimy w piątek i sobotę,
2. Godzina spotkań w piątek i sobotę - 17:00,
3. Miejsce spotkań: Fisher Pub (ul. Grodzka 42),

Jeżeli ktoś nie wie gdzie jest Fisher Pub to możemy się jakoś umówić w znanym wszystkim miejscu i tam uderzyć do pubu.

Konkretne propozycje od Was zbieram do czwartku wieczorem - muszę znać chociaż w przybliżeniu ilość osób aby zarezerwować stolik (stoliki) w pubie.

Dla chętnych mogę podać poprzez PM mój numer telefonu, w razie potrzeby kontaktu ze mną .

Piszcie szybko i treściwie. :D
  • 0

Dołączona grafika

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych