Skocz do zawartości

Odcinek 041 - S03E06 - Chuck Versus the Nacho Sampler

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
28 odpowiedzi w tym temacie

Ankieta: Ankieta (14 użytkowników oddało głos)

Ocena Odcinka

1. 10 (5 głosów [38.46%] - Zobacz)

Procent z głosów: 38.46%

2. 9 (3 głosów [23.08%] - Zobacz)

Procent z głosów: 23.08%

3. Głosowano 8 (2 głosów [15.38%] - Zobacz)

Procent z głosów: 15.38%

4. 7 (2 głosów [15.38%] - Zobacz)

Procent z głosów: 15.38%

5. 6 (1 głosów [7.69%] - Zobacz)

Procent z głosów: 7.69%

6. 5 (0 głosów [0.00%])

Procent z głosów: 0.00%

7. 4 (0 głosów [0.00%])

8. 3 (0 głosów [0.00%])

9. 2 (0 głosów [0.00%])

10. 1 (0 głosów [0.00%])

Głosuj Goście nie mogą oddawać głosów

#1 Gość_Lowrey23_*

Gość_Lowrey23_*
  • Gość

Napisano 06.01.2010 - |19:40|

Odcinek 41 - "Chuck Versus The Nacho Sampler"
  • 0

#2 Gość_Lowrey23_*

Gość_Lowrey23_*
  • Gość

Napisano 01.02.2010 - |14:35|

Tym razem króciutko. Cały Weap-Con z udziałem Caseya mnie rozwalił. John nie mógł się powstrzymać i kupił sobie laser na konwencie :lol: :lol: Odcinek ogólnie bardzo dobry, a tym bardziej cieszy mnie fakt, że myliłem się, co do gostka z nowym intersectem w dodatku ze śmiesznym imieniem :D 8/10

Użytkownik Lowrey23 edytował ten post 01.02.2010 - |14:37|

• 0

#3 Siemon

Siemon

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 82 postów

Napisano 01.02.2010 - |17:43|

Powiem tak, zarąbisty odcinek. Chyba najlepiej zbalansowany pod względem tego, że każda postać miała coś ciekawego do robienia (może poza Hannah, która mało co była w tym odcinku, co mnie akurat nie przeszkadzało). W dwóch ostatnich odcinkach trochę mi przeszkadzało, że Sarah i Casey byli trochę zepchnięci na boczny tor, a odcinki były głównie o Chuck'u, nie tym razem, team Chuck działał w pełnej krasie.

+ pierwsza połowa odcinka była bardzo zabawna, nawet Sarah dostała kilka scen komediowych,
+ Buy More mnie nie wkurzał, nie było go za dużo, a te sceny, które pokazali nie były złe,
+ bohater nazywający się Manoosh, fajne imię + sceny uwodzenia przez Sarę były jednocześnie seksowne i zabawne (no i świetne nawiązanie do BSG),
+ ciekawa misja,
+ Awesome nie umiejący już znieść ciągłego kłamania Ellie,
+ fajnie pociągnięty wątek między Sarą i Chucki'em, podobało mi się jak pokazali Sarę, jak jest jej żal, że Chuck się zmienia i to ona jest w dużej mierze temu winna,
+ ostatnia scena montażu muzycznego była moją ulubioną od czasu końcówki odcinka Chuck vs Fat Lady - btw piosenka nazywa się "Day Dream" + fajnie nawiązanie do pierwszego razu jak Sarah przybywa do Buy More,

- tylko jeden, efekt specjalny tej hali w Dubaju wyglądał wyjątkowo tanio, no cóż cięcia,

Generalnie następne odcinki zapowiadają się świetnie, wg tego co widzieliśmy dzisiaj. 10/10
  • 0

#4 Gość_Lowrey23_*

Gość_Lowrey23_*
  • Gość

Napisano 01.02.2010 - |17:58|

Jeszcze był fajny moment, gdy Casey przeglądał archiwa i zamiast tego typka mówił o Bartowskim :lol:

Zgadzam się z tobą, że kolejny ostatni odcinek przed przerwą będzie świetny, ale ja już niestety wiem co w nim będzie [beeep]go :angry: Cholerne trailery ! :angry: Na szczęście o dalszych odcinkach nie mam bladego pojęcia poza małym spoilerem do relacji Chucka i Sary. Koniec z Trailerami/Spoilerami. :angry:
  • 0

#5 pancor

pancor

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 518 postów
  • MiastoMielec/Warszawa

Napisano 01.02.2010 - |19:25|

Z jednej strony jestem rozczarowany tym jak to wszytsko sie rozwija, ale widac tu jakis wiekszy plan, wiec oczekuje, ze final dzialan ktore sa prowadzone teraz bedzie interesujacy
  • 0
You are what you believe yourself to be

#6 Gość_Lowrey23_*

Gość_Lowrey23_*
  • Gość

Napisano 01.02.2010 - |21:03|

Z jednej strony jestem rozczarowany tym jak to wszytsko sie rozwija, ale widac tu jakis wiekszy plan, wiec oczekuje, ze final dzialan ktore sa prowadzone teraz bedzie interesujacy

Jak już Beckman wspomniała, w 2 epie, że muszą im powiedzieć, żeby mogli się przygotować... Naprawdę wydaję się to interesujące, bo jedno z najprostszych rozwiązań znikło wraz tym epem i jestem bardzo zadowolony z takiego obrotu sprawy.

Tak na przyszłość już teraz zaryzykuję stwierdzenie, że Chuck szczęśliwego zakończenia mieć nie będzie. Historia lubi się powtarzać.
  • 0

#7 Dontlk

Dontlk

Szeregowy

• Użytkownik
  • 69 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 02.02.2010 - |17:48|

Chuck - "No More Mr. Nice Spy", odsuwa od siebie bliskich, kłamie im w żywe oczy i zdradza "przyjaciół".
Jeszcze może nie przychodzi mu to tak łatwo, ale im dłużej będzie podążał tą drogą...
Genialna jest scena, gdy Chuck rozmawia z Manooshem, a następnie topi smutki w alkoholu:
M - Myślałem, że byłeś moim przyjacielem.
CB - Nie jestem. Jestem szpiegiem.
To już nie jest ten sam Charles Bartowski, który wymykał się z własnego przyjęcia urodzinowego.

Odcinek ogólnie bez rewelacji, ale przynajmniej nadał jakiegoś kierunku fabule.
Morgan & Ellie VS Captain Awesome & Team Bartowski 7,5/10

Użytkownik Dontlk edytował ten post 02.02.2010 - |17:50|

• 0

#8 gopher

gopher

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 101 postów
  • MiastoWlkp.

Napisano 02.02.2010 - |20:12|

Kolejny odcinek na bardzo wysokim poziomie. Wiele śmiesznych sytuacji, sporo akcji. Chuck zmienia się, ale chyba na lepsze. Morgan & Elle - ciekawe co wyjdzie z ich dochodzenia :D Będzie na pewno interesująco. Miło było zobaczyć "stare" Buy More i Dubaj. 10/10

Po obejrzeniu promo, widać, że będzie sporo akcji w nadchodzącym odcinku. I coś iskrzy chyba z Hanną :D

• 0

#9 Gość_Lowrey23_*

Gość_Lowrey23_*
  • Gość

Napisano 02.02.2010 - |20:46|

Po obejrzeniu promo, widać, że będzie sporo akcji w nadchodzącym odcinku. I coś iskrzy chyba z Hanną :D

Na szczęście w tym trailerze nie pokazano tego, co będzie najciekawsze w nowym odcinku, oby to był tylko ten odcinek :)

Użytkownik Lowrey23 edytował ten post 02.02.2010 - |20:47|

• 0

#10 slayne

slayne

Szeregowy

• Użytkownik
  • 29 postów

Napisano 02.02.2010 - |21:26|

Na szczęście w tym trailerze nie pokazano tego, co będzie najciekawsze w nowym odcinku, oby to był tylko ten odcinek :)

Co za ciekawy spoiler widziałeś?

Spoiler

Użytkownik slayne edytował ten post 02.02.2010 - |21:36|

• 0

#11 Gość_Lowrey23_*

Gość_Lowrey23_*
  • Gość

Napisano 02.02.2010 - |22:12|

Co za ciekawy spoiler widziałeś?

Spoiler

Masz od razu zdjęcie.

Spoiler

Użytkownik Lowrey23 edytował ten post 02.02.2010 - |22:22|

• 0

#12 slayne

slayne

Szeregowy

• Użytkownik
  • 29 postów

Napisano 02.02.2010 - |22:37|

Masz od razu zdjęcie.

Spoiler

Użytkownik slayne edytował ten post 02.02.2010 - |22:40|

• 0

#13 Gość_Lowrey23_*

Gość_Lowrey23_*
  • Gość

Napisano 02.02.2010 - |22:42|

Spoiler

Spoiler

• 0

#14 slayne

slayne

Szeregowy

• Użytkownik
  • 29 postów

Napisano 02.02.2010 - |22:54|

Spoiler

Spoiler

Spoiler

• 0

#15 Siemon

Siemon

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 82 postów

Napisano 02.02.2010 - |22:59|

Mnie się wydaje, że kolejność będzie taka :
Spoiler

• 0

#16 slayne

slayne

Szeregowy

• Użytkownik
  • 29 postów

Napisano 02.02.2010 - |23:11|

Mnie się wydaje, że kolejność będzie taka :

Spoiler

Spoiler

Użytkownik slayne edytował ten post 02.02.2010 - |23:40|

• 0

#17 pulsar[b]

pulsar[b]

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 83 postów

Napisano 03.02.2010 - |15:21|

Najlepszy odcinek sezonu puki co, świetnie się przy nim bawiłem, ale cały czas mi czegoś brakuje, prawdopodobnie tego jak Chuck często swoją nieudolnością rozwiązywał sprawy, wymykając się z samochodu. Puki co jest tendencja wzrostowa także czas pokaże, pierwsze odcinki s2 też nie były najwyższych lotów, tutaj jednak przeraża fakt że jakaś fabuła kończy się na 14 odcinku, od którego w s2 był maraton moich ulubionych odcinków. 9/10 za humor, bardzo dobry wątek w BuyMore, za Caseya i Awesome, za Morgana i Ellie! za zazdrosnego Chucka i seksowną Sarah. Ale czekam na coś jeszcze w starym klimacie.
  • 0

#18 Mati_90

Mati_90

Szeregowy

• Użytkownik
  • 35 postów

Napisano 03.02.2010 - |18:17|

Odcinek świetny, tylko nie za bardzo mi podszedł ten cały Manoosh. Sądząc po stosunku Ellie i Morgana do Chucka, sądze żę szykuje się coś grubego między nimi, i do tego Jeff i Lester jako szpiedzy Chucka, to będzie niesamowite

PS: nie oglądam spojlerów, to moje wnioski po odcinku ;P
  • 0

#19 Gość_Lowrey23_*

Gość_Lowrey23_*
  • Gość

Napisano 03.02.2010 - |19:54|

Sądząc po stosunku Ellie i Morgana do Chucka, sądze żę szykuje się coś grubego między nimi, i do tego Jeff i Lester jako szpiedzy Chucka, to będzie niesamowite

PS: nie oglądam spojlerów, to moje wnioski po odcinku ;P

To wszystko kształtuję się tak jakby ten sezon miał być ostatnim i wg mnie tak też powinno się stać. Morgan, Ellie, Jeff i Lester zaczną węszyć. Świetnemu więcej adrenaliny przynosi ukrywanie sekretu Chuck'a przed Ellie. Fabuła zmierza ku końcowi, bo jaki jest sens ciągnięcia serialu, jeśli zniszczą ten cały Krąg? Kolejna organizacja? A może ten cały Krąg zamierzają ciągnąć przez kolejny sezon?:blink: Odnośnie tych nowych dodatkowych odcinków jeszcze. Tylko, żeby nie był to tzw. epilog, bo wysiądę całkowicie, jeśli akcja znów ruszy o kilka miesięcy do przodu i główne rolę będą odgrywać Chuck i Sara, to będzie to koszmarem dla wielu fanów tego serialu.

Użytkownik Lowrey23 edytował ten post 03.02.2010 - |19:55|

• 0

#20 cliffhanger

cliffhanger

Chorąży

• VIP
  • 1 447 postów
  • MiastoEARTH_2.0 beta ver.

Napisano 03.02.2010 - |20:39|

Na pewno nie przygotowują zakończenia, ale powiem szczerze, że jeśli nie zrobią całkowitego przemeblowania w czwartym sezonie, to trochę serial "zastygnie". Chuck musi opuścić Burbank w 4-tym sezonie o ile się jego doczeka.

Ring, to jest praktycznie, to samo, co Fulcrum tylko, że ze zmienioną nazwą.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych