Skocz do zawartości

Zdjęcie

Odcinek 047 - S04E11 - Hello, Dexter Morgan

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
25 odpowiedzi w tym temacie

Ankieta: Oceniamy odcinek (27 użytkowników oddało głos)

Oceniamy odcinek

1. Głosowano 10 (14 głosów [53.85%] - Zobacz)

Procent z głosów: 53.85%

2. 9 (6 głosów [23.08%] - Zobacz)

Procent z głosów: 23.08%

3. 8 (4 głosów [15.38%] - Zobacz)

Procent z głosów: 15.38%

4. 7 (2 głosów [7.69%] - Zobacz)

Procent z głosów: 7.69%

5. 6 (0 głosów [0.00%])

Procent z głosów: 0.00%

6. 5 (0 głosów [0.00%])

7. 4 (0 głosów [0.00%])

8. 3 (0 głosów [0.00%])

9. 2 (0 głosów [0.00%])

10. 1 (0 głosów [0.00%])

Głosuj Goście nie mogą oddawać głosów

#1 psjodko

psjodko

TIME LORD

• Moderator
  • 2 337 postów
  • MiastoLeżajsk

Napisano 19.11.2009 - |21:05|

Hello, Dexter Morgan

::. GRUPA TARDIS .::

#2 Dellirium

Dellirium

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 288 postów

Napisano 07.12.2009 - |10:06|

Ostry bedzie ostatni odcinek.8/10.
  • 0

#3 Metalfish

Metalfish

Plutonowy

• Użytkownik
  • 406 postów
  • MiastoRybnik

Napisano 07.12.2009 - |13:42|

Tak! Tak! TAK! Będzie grubo w ostatnim odcinku. ;) Zwłaszcza po ostatniej scenie. Zanosiło się na odkrycie Arthura cały odcinek. :)
  • 0
...and Justice for All!

#4 Rydzu_SSJ

Rydzu_SSJ

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 101 postów
  • MiastoKatowice

Napisano 07.12.2009 - |16:46|

Trailer i tytuł były zbyt spoilerowe... Miałem nadzieję właśnie że nie skończy się na tych słowach no ale... coz, ostatnio odcinek powinien to wynagrodzic :D.
  • 1
Dołączona grafika

Codziennie budzę się przystojniejszy, ale dziś to już chyba przesadziłem...

#5 kkk86

kkk86

Szeregowy

• Użytkownik
  • 15 postów

Napisano 07.12.2009 - |17:30|

Ja już nie mogę się doczekać napisów. Ale tak jak poprzednicy coś czuje że burza rozegra się w ostatnim odcinku, który będzie zapowiadał o co kaman w nowym sezonie
  • 0
Chcesz wygrywać cenne nagrody? Nic prostszego już dziś się zacznij to robić http://www.zaprolocke_kkk.50gigs.net/

#6 Metalfish

Metalfish

Plutonowy

• Użytkownik
  • 406 postów
  • MiastoRybnik

Napisano 07.12.2009 - |18:42|

Generalnie Dexter wg mnie zawsze miał słabsze finały biorąc pod uwagę jakość całych sezonów, za to plusem było pełne zamknięcie akcji. Tym razem coś czuję, że będzie zupełnie na odwrót. :P Ale zobaczymy. Arthur ma ogromne pole do namieszania teraz. Choćby rodzina Dexa. W tym aspekcie przypomina to sezon 2, gdzie Lila chciała skrzywdzić Astor i Cody'ego. Aczkolwiek zobaczymy. :)

PS I już nie usłyszymy charakterystycznego "Kyle" :D

Użytkownik Metalfish edytował ten post 07.12.2009 - |18:47|

• 1
...and Justice for All!

#7 Milo

Milo

Szeregowy

• Użytkownik
  • 23 postów

Napisano 07.12.2009 - |19:52|

Ostro. Trochę mniejsze napięcie niż ostatnio. Zaskoczyła mnie reporterka, chociaż jak zapytała Debrę o przebaczenie czułem co się stanie. Ślub LaGuerty i Batisty - a jednak nie pożegnamy się z nimi. Już lub aż tydzień do końca sezonu. Teraz pytanie czy Dexterowi uda się pozbyć Arthura czy jednak ten drugi będzie śmiał się ostatni. Ile Cody ma lat? Może Trinity będzie chciał go wykorzystać jako początek nowej serii zabójstw, w końcu ostatnio Dexter mu przeszkodził. Eh trzeba czekać.
  • 0

#8 Gawith

Gawith

Szeregowy

• Użytkownik
  • 62 postów
  • MiastoPosen

Napisano 07.12.2009 - |20:17|

Dex mnie wprawia w stany przedzawałowe. Jeśli finał nie zakończy się akcją, która położy kres wszystkim innym akcjom, to się zdziwię.
Zwiedzanie posterunku przez Artura przypomniało mi jedną scenę we Wrogach Publicznych (: Bezbłędna perspektywa w ostatniej scenie, kiedy patrzymy na Deksia z góry i Trinitiego z dołu - "Who's your daddy now, bitch?" p:

Użytkownik Gawith edytował ten post 07.12.2009 - |20:22|

• 2

#9 Nadia

Nadia

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 130 postów
  • MiastoPoznań

Napisano 07.12.2009 - |22:21|

Jeżeli nie spartolą finały to będzie najlepszy sezon Dexa ever.

Reporterka dostała swój odcinek, a aktorka pokazała, że nie tylko biustem świecić potrafi. ;)
I czy tylko mi było jej żal?

Dexter stracił swoją przewagę, a oglądanie tablicy w wykonaniu Trójkowego było cudowne: był pełen podziwu dla pracy policjantów chyba. :)

Pobicie podrywacza Rity, wyznanie Masuki też całkiem spoko.

I zadowolona jestem z rozwiązania LaGuerty i Batisty, ale ich wątek nigdy mi nie przeszkadzał.
  • 2

#10 Gość_Lowrey23_*

Gość_Lowrey23_*
  • Gość

Napisano 07.12.2009 - |22:52|

Trójkowy musi przeżyć, bo nie wyobrażam sobie ostatniego sezonu bez jego udziału, co więcej ten koleś gwarantuję sukces w finałowym sezonie, bo nie sadzę, żeby ułożyli ciekawszą historie od Trójkowego popaprańca ! Ode mnie tradycyjnie 10/10 :)

EDIT:

Co tu dużo mówić ? Dexter miażdzy konstrukcje !
:-)

A promo finałowego odcinka mnie zelektryzowała na maxa.

Użytkownik Lowrey23 edytował ten post 07.12.2009 - |23:11|

• 0

#11 Razdor

Razdor

Szeregowy

• Użytkownik
  • 4 postów

Napisano 07.12.2009 - |23:27|

Kolejny wyśmienity odcinek i czekam z niecierpliwością na wielki finał 4 sezonu, który jest niesamowity swoją drogą. Szkoda, że to już ostatni odcinek w tym roku :-/
Scena jak Trójkowy rozmawiał przez telefon z swoją córka dla mnie rewelacyjna.
  • 0

#12 kkk86

kkk86

Szeregowy

• Użytkownik
  • 15 postów

Napisano 07.12.2009 - |23:27|

Troszke za duzo mydlenia oczu, gierek Dextera ktory sam chce zabic Arthura. Dex przytloczony telefonami i tym ze musi byc wszedzie naraz zgubila go i stal sie latwym celem. Arthur szukał szantazysty ktory nie zniszczyl by jego przykrywki i udawania kogos innego, wiec chcial sie go poprostu pozbyc zeby nie placic i jednak nic nie chlapnął.

Troszke zdziwienie ze tak łatwo poruszał sie Trojkowy po biurze zabojstw. Oczywiscie jakis dzien otwarty, kreci sie duzo ludzi ale bez przesady, ze nikt go nie zapytał albo nie zauważył: Dziadku co ty tu robisz, zgubiles sie?"

A te znajdywanie dowodow podrzuconych przez Morgana, o szczoteczka, o pan grzebien , patrz mlotek ooooooo

7/10 Finał to musi być szok, nie wyobrazam sobie zeby koniec sezonu nie był zaskakujący.

a jeszcze mi sie przypomniało, jak christine strzeliła sobie w szyje, krtan, szczeke czy jak to nazwac DEB była baaardzo blisko niej,to powinna być obrzygana chociaz krwią . . . cokolwiek czerwonego na twarzy czy jasnym ubraniu :)

Użytkownik kkk86 edytował ten post 07.12.2009 - |23:35|

• 0
Chcesz wygrywać cenne nagrody? Nic prostszego już dziś się zacznij to robić http://www.zaprolocke_kkk.50gigs.net/

#13 Mati_90

Mati_90

Szeregowy

• Użytkownik
  • 35 postów

Napisano 07.12.2009 - |23:47|

Swietny odcinek. Swoja droga chcialbym aby Dex w finale zabil Arthura, a ostatni sezon nalezal do dexa i jeo grzehow. Aktorka grajaca Christine bardzo dobrze odegrala dwoja role, nie wiem co Wy do niej macie, i w ogole jest ladna, ladniejsza od Debry
  • 1

#14 Quendi

Quendi

Chorąży sztabowy

• Użytkownik
  • 1 731 postów

Napisano 08.12.2009 - |01:43|

Ostatnia scena znakomita.
Zanosi się na niezwykle udany finał.
  • 0
6 Sons of Anarchy,Californication,Supernatural,Breaking Bad,True Blood,Rescue Me,Big Love, Spartacus,Dexter,Mad Men
5 Tudors,House,Clone Wars,In Treatment,Glee,Top Gear,Archer,Justified,Louie,Big C
4 SGU,Secret Diary,Damages,Nip/Tuck,Medium,Crash,Entourage, Chuck,Dark Blue,Paradox
3 Caprica,Vampire Diaries,Weeds,Lost,In Plain Sight,Mentalist,Psych

#15 Zetnktel

Zetnktel

Starszy chorąży

• Użytkownik
  • 1 589 postów
  • MiastoLublin

Napisano 08.12.2009 - |03:09|

Odcinek nie tak dobry jak dwa poprzednie ale ostatnie sekundy odcinka rewelacyjne, zwłaszcza jak oglądał Arthur tą ściane, bo zrobili spoilera do hello dexter morgan i już to wiedziałem na 100% jak Dexter przyjechał do tego salonu gier. A podejrzewałem odkąd zobaczyłem tytuł.
Szkoda że zatydzień ost odcinek.. czekać 10 miesięcy prawie.. daje 8
  • 0

#16 Gość_Lowrey23_*

Gość_Lowrey23_*
  • Gość

Napisano 08.12.2009 - |14:49|

Dex mnie wprawia w stany przedzawałowe.

Hehe mnie powoli też BA ! wczoraj się jakoś dziwnie spociłem oglądając ten odcinek, ale potem najrzałem i kaloryfer miałem trochę podkręcony :-) W tym sezonie myliłem się ze wszystkim, nic nie trafiłem, ale jednego byłem pewien, że ten sezon będzie najlepszy ze wszystkich !
  • 0

#17 cliffhanger

cliffhanger

Chorąży

• VIP
  • 1 447 postów
  • MiastoEARTH_2.0 beta ver.

Napisano 08.12.2009 - |17:04|

Dexiu jak za dawnych czasów :D. Jeśli oni się tak obnoszą z tym, że finał będzie taki super, to ciekawe co wymyślą. Raczej Trójkowy polegnie, ale może jakąś niespodziankę dla Deksia zmontuje? A może Dexter sam wybije swoją rodzinę, to byłoby ciekawe :blink:.
  • 0

#18 sZakOOu

sZakOOu

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 251 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 08.12.2009 - |17:09|

No cóż, dobry odcinek, ale (jak już ktoś zauważył) trailer był zbyt spoilerowy i nie było dla mnie zaskoczenia. :/ Poza jęknięciem zawodu, że w takim momencie skończył się odcinek. Choć oczywiście ostatnia scena genialna.

Trzeba przyznać, że faktycznie aktorka grająca dziennikarkę jest dobra (może to i dobrze, w końcu cycki ma małe ;) ). Trochę dziwne (bezpłciowe) zakończenie wątku Batisty i LaGuerty. Ot taki zapychacz, mam nadzieję, że mamy już go z głowy.

Odcinek nie trzymał mnie w napięciu jak dwa poprzednie. Solidna porcja Dextera, nic poza tym, jak dla mnie 7/10.
  • 0
The Darkness That Lurks In Our Mind

#19 Magnes

Magnes

Sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 195 postów
  • Miastowiocha na Śląsku

Napisano 09.12.2009 - |08:23|

Trochę dziwne (bezpłciowe) zakończenie wątku Batisty i LaGuerty. Ot taki zapychacz, mam nadzieję, że mamy już go z głowy.

W następnym sezonie będą to pewnie rozwijać. Ciekawe czy się skończy rozwodem. :D
  • 0
http://magory.net - moja strona

#20 Derten

Derten

Plutonowy

• LAMER
  • 367 postów

Napisano 09.12.2009 - |14:02|

Ludzie to po co oglądacie zwiastuny itp itd ??? oglądacie a potem narzekacie jaka to szkoda że ... ;/ ja osobiście mam tak wielki szacunek do tego serialu że nie oglądam takowych zwiastunów itp :)
  • 2

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych