Najlepsze samice :D ......
Napisano 25.09.2004 - |19:28|
krótki opis odpowiedzi :
Aeryn Sun -Piekna czarnowsłosa Sebascanka( mam nadzieje ,że tak sie odmienia ta rase ,ukochana Johna
Chiana-Nebaryjska Tralka ,cała szara ale nawet jara
Noranti 3 oczna kucharka......z bliska nie wyglada wcale szpetnie :hyhy:
Sikozu -Czerwono włosa Kalizjanka ...Hot Babe :afro:
Zhaan-Nasza roslinka,niestety już nie żyje ....
Akhna Kązdy widzial ,że Scarranie za piekni nie sa ......ale kazda potwora ma swojego amatora :>
Grazya Pani komendant ..powiem szczerze ,że w paru sytuacjach była niezła
Pani nie znam nazwiska-słodka blonynka
Mój wybór padł nieoczekiwanie na ............Sikozu wygrała z Aeryn.Powiem ,że bardzooo podobał mi sie jej głos i on w połowie zadecydował o moim wyborze...a pozatym łądnie sie prezentowala w rozpuszczonych włosach :hyhy:
Pozdrawiam
NIE dla Spoilerów !!!!
Piszesz Spoilery???? Od Dziś używaj :
[spoiler] Text [/spoiler]
Napisano 25.09.2004 - |20:30|
Napisano 25.09.2004 - |21:32|
Napisano 25.09.2004 - |22:27|
5.5 Prison Break, Veronica Mars, House, Day Break, Lost, Smallville
5.0 Dexter, Firefly, How I Met Your Mother, Supernatural
4.5 SG-1, Atlantis, Farscape, KyleXY1, Sleeper Cell, O.C., Office
4.0 Rome, 4400, Joey, What I Like About You
3.5 SAAB, Eureka1, Dark Angel
Napisano 25.09.2004 - |22:44|
Napisano 25.09.2004 - |22:58|
Napisano 26.09.2004 - |08:10|
Napisano 26.09.2004 - |10:47|
PS. Na pocieszenie dodam, że zamierzam obejrzeć pozostałe serie, bo wiem że są lepsze od pierwszej. Potrzebuję tylko czasu .
Napisano 26.09.2004 - |18:48|
Bo pierwsza seria ssie poza kilkoma odcinkami..Widziałem tylko pierwszą serię i nie podobało mi się (wiem że się narażam ) ale sobie zagłosuję. A co?! A więc głos na Chianę. Urocza z niej żmija .
PS. Na pocieszenie dodam, że zamierzam obejrzeć pozostałe serie, bo wiem że są lepsze od pierwszej. Potrzebuję tylko czasu .
Mnie serial wciagnal pod koniec 2 sezonu dopiero tak na serio. Zaczela sie w koncu jakas fabula rozkrecac, jakis watek. Wczesniej to bylo... coz, nieciekawe ;]
Napisano 26.09.2004 - |20:43|
Michał miał zapewne na myśli Gilinę Renaez z odcinka "PK Tech Girl" i trzech późniejszych.
Alyssa Jane Cook
Tak sugestia na później.. jak będziemy robić kolejne głosowania, może podawać linki do stron o aktorach? Łatwiej wtedy zaskoczyć o kogo chodzi Podejrzewam, że z tą blondyną niektózy mieli problem
Napisano 26.09.2004 - |21:21|
Masz wielka rację Nexus. Zupełnie o tej dziewczynie zapomniałem, a Farka oglądałem rok temu. Bardzo ublewałem nad faktem tak szybkiej jej śmierci, ale ze była tylko w paru odcinkach wypadła mi z głowy, a China to w 3/4 serialu była to raczej trudno zapomnieć. Tak więc nieoficjalnie mój głos zmieniam na GilinęMichał miał zapewne na myśli Gilinę Renaez z odcinka "PK Tech Girl" i trzech późniejszych.
Alyssa Jane Cook
Tak sugestia na później.. jak będziemy robić kolejne głosowania, może podawać linki do stron o aktorach? Łatwiej wtedy zaskoczyć o kogo chodzi Podejrzewam, że z tą blondyną niektózy mieli problem
5.5 Prison Break, Veronica Mars, House, Day Break, Lost, Smallville
5.0 Dexter, Firefly, How I Met Your Mother, Supernatural
4.5 SG-1, Atlantis, Farscape, KyleXY1, Sleeper Cell, O.C., Office
4.0 Rome, 4400, Joey, What I Like About You
3.5 SAAB, Eureka1, Dark Angel
Napisano 26.09.2004 - |21:46|
Mój głos padł na.............Aeryn
Ma to cos w sobie
Pozdrowionka
ps. Chiana to nie dla mnie
Napisano 27.09.2004 - |10:30|
Napisano 27.09.2004 - |13:08|
To podoba ci sie minister Akhna ?????A dlaczego nie ma opcji "Wszystkie z wyjątkiem Noranti"
Dokładnie,ale myslalem ,że jak napisalem blodynka i 1 "kochanka" Johna to sie skapniecie :]Michał miał zapewne na myśli Gilinę Renaez z odcinka "PK Tech Girl" i trzech późniejszych.
Ok, nie ma sprawyTak sugestia na później.. jak będziemy robić kolejne głosowania, może podawać linki do stron o aktorach? Łatwiej wtedy zaskoczyć o kogo chodzi
Ja też wole brunetki,wiec wybralem Sikozu tylko na jeden raz :hyhy:Mam wielką słabość do brunetek z długimi włosami
NIE dla Spoilerów !!!!
Piszesz Spoilery???? Od Dziś używaj :
[spoiler] Text [/spoiler]
Napisano 27.09.2004 - |22:01|
Oczywiście Zapomniałem, że kobiety z władzą też mnie kręcą :hyhy:To podoba ci sie minister Akhna ?????
Napisano 29.09.2004 - |16:52|
Głos mój ląduje na psychozu najchętniej to sam bym wylądował na niej ... :hyhy: :hyhy: :hyhy:
Napisano 02.10.2004 - |09:13|
Ale naprawdę to i tak kocham tylko moje Słonko
Pozdrawiam.
"They say God works in mysterious ways."
"Maybe so, but He's a con-man compared to the Vorlon."
-- Garibaldi and Sinclair in Babylon 5:"Deathwalker"
Napisano 26.10.2004 - |11:52|
Zagłosowałem na tą blondyneczkę, którą szybko uśmiercili, taka to niewinna kobietka, a i pyszczek ładniutki.
Aeryn Sun - ja wiem ?? Rysy może za ostre, no i ten wojskowy dryl
"Roślinka" - może duchowo (aczkolwiek zakręcona jest strasznie), bo fizycznie jak Delen z B5.
Chiana - Ładna bestyjka, ale z tak pokręconą psyche, że starch się nie bać
W sumie ładniutka na swój sposób, była dziewuszka, co ma dziecko z John'em, zresztą na tym etapie oglądania człowiek skupia się na fabule, ale i ładne panienki też człowiekowi wpadają w oko
pozdrawiam,
#20 Gość_jooboo_*
Napisano 27.10.2004 - |16:58|
Jedyna konkurencja dla niej (chociaż kiepska w sumie) to Sikozu - oczywiście przed pójściem do fryzjera . W ogóle w Farku z naprawdę ładnymi (seksownymi) kobietami jest raczej cienko, co jest kolejnym dowodem na to, że ładna dupcia nie jest warunkiem niezbędnym do powodzenia serialu. Farek broni się bez 7of9, czy innej Buffy .
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych