Niemniej jednak bede wyczekiwac i odliczac zarazem godziny do poniedzialku
A bym zapomnial 10/10.
Użytkownik Dellirium edytował ten post 10.08.2009 - |09:03|
Napisano 10.08.2009 - |08:56|
Użytkownik Dellirium edytował ten post 10.08.2009 - |09:03|
Napisano 10.08.2009 - |11:23|
Napisano 10.08.2009 - |12:25|
Odcinka jeszcze nie widziałam, dopiero włączyłam komputer i zaczynam poszukiwaniaCoz za odcinek , jestem pod wielki wrazeniem , ale znowu ogromny cliff-hanger.Chociaz dla mnie to troche smieszne , srebrne lancuchy i te sprawy zrania a raczej powinny zranic tylko powierzchownie wampiry.
Napisano 10.08.2009 - |14:42|
Napisano 10.08.2009 - |16:25|
Właśnie to jest fajne, że tu mamy inaczej nie tak standardowo. A do tego chyba przegapiliście przemowę Godrica o tym dlaczego taki jest w stosunku do ludzi.Jedyna rzecz ktora mnie niepokoi to taka poblazliwosc "Szeryfa" , przyzwyczajany z filmow o wampirach jak underground etc wiemy , ze czym starszy tym bardziej krwi zadny
-- oraz ---
....Tylko trochę denerwuje mnie robienie z wampirów takich mięczaków......
Użytkownik biku1 edytował ten post 24.08.2009 - |17:25|
Napisano 10.08.2009 - |21:05|
Napisano 10.08.2009 - |21:40|
Masz kolekcję seriali? Pomóż rozbudować bazę danych:
showsdb.org - baza z informacjami o scenowych wydaniach serialiNapisano 10.08.2009 - |22:01|
Mi nie chodziło o jej przepychankę z Loreną bo to było uzasadnione = wynikało z sytuacji.Nie wiem, czego Wy chcecie od tej Sookie, i tak się mocno poprawiła panna, nie jest znowu tak źle. A ta przepychanka z Loreną była b. zabawna moim zdaniem, i całkiem w charakterze Sookie.
Tak Eric faktycznie ma teraz pole do popisu. Z postaci w tle w pierwszym sezonie wyrósł na jedną z pierwszoplanowych w drugim.ERIC ABSOLUTNIE BOSKI. Bez dwóch zdań najlepsza rola tego sezonu, to jak zmienił akcent i zaczął się szczerzyć do kolesi z Bractwa = bezenne
.
Użytkownik biku1 edytował ten post 10.08.2009 - |22:06|
Napisano 10.08.2009 - |23:50|
Ej, specjalnie cofnęłam, żeby to sprawdzić i wcale nie było tak, że ona się darła podczas rozmowy Godrica z Ericem. Załączył się alarm, Godric kazał Ericowi wyprowadzić Sookie. I dopiero jak Eric próbował się upierać, że stamtąd nie odejdzie, Sookie go pogoniła. Ale nie jakoś histerycznie, po prostu poparła Godrica. I widać było, że martwi się nie tylko o siebie. A przy próbie wyjścia z kościoła (zanim złapał ich Newlin, z tymi kolesiami co mieli kołki, a Eric nieMi nie chodziło o jej przepychankę z Loreną bo to było uzasadnione = wynikało z sytuacji.
Ale np jej kretyńskie zachowanie w klatce kiedy Godric się pojawił i Eric przybył. A ta coś wrzeszczy o "uciekajmy stąd" kiedy to Godric mówi, że wie co ludzie planują ale w ogóle się tym nie przejmuje.
Kolejne durne zachowanie to kiedy Eric zgodnie z rozkazem swojego stwórcy chciał wyprowadzić Sooki z kościoła gdy oni zamykali drzwi a ta znowu wyjeżdża z czymś w stylu : "nie rób im krzywdy" , "nie musisz ich zabijać". Normalnie zęby bolą.
Albo może ujmę inaczej to "durne zachowanie". Sooki jest jedyną sztuczną i nieprawdziwą osobą-postacią-charakterem w tym serialu. Cała reszta jest sensowna można by powiedzieć z krwi i kości. Oczywiście wszyscy mają swoje wady i zalety ale nikt nie zachowuje się jak sztuczna, wypchana kukła bo tak właśnie w wielu, zbyt wielu momentach zachowuje się Sooki.
Raz niczym piźnięta panienka, innym razem infantylna do bólu 13-latka następnie naiwna idealistka, zaraz potem przeskok do walczącej lwicy o swojego samca.
OMG niech oni już się zdecydują jak poprowadzić tą postać bo w tej chwili jest jeden wielki miszmasz i postać jest miotana od jednej do drugiej i żadna ostatecznie nie jest prawdziwa.
Normalnie jakby miała rozdwojenie osobowości i było w niej kilka z różnymi schizami, psychozami, zaburzeniami.
Użytkownik owczarnia edytował ten post 10.08.2009 - |23:52|
Napisano 11.08.2009 - |12:02|
Heh, warto było cofnąć sobie te scenki, żeby jeszcze raz popatrzeć na Erica
. Noorrrrmalnie Klątwa Królika
.
Napisano 11.08.2009 - |15:57|

Napisano 11.08.2009 - |16:06|
Aj tam było prawie tak. W każdym razie strasznie drewniano Sooki się tam zachowała.Ej, specjalnie cofnęłam, żeby to sprawdzić i wcale nie było tak, że ona ......
Tak warto obejrzeć sobie jeszcze raz choćby po to aby usłyszeć takie teksty :Heh, warto było cofnąć sobie te scenki, żeby jeszcze raz .....
Użytkownik biku1 edytował ten post 11.08.2009 - |16:08|
Napisano 11.08.2009 - |16:27|
PowiedziećPrzy okazji przypomniało mi się jedno z tej sceny co mnie zastanowiło.
Kiedy Godric wpada do tej klatki jak ten byczek chce zgwałcić Sooki i skręca mu kark to zanim to robi ten gościu mówi do niego coś w stylu "to ja". Ciekawe o co mu chodziło.
Tia, widziałam to już wczoraj i mogę powiedzieć tyle: szykuje się ostra jatka, czyli widać podobnie jak w pierwszym sezonie końcówka znów zbliży się do książki po tych wszystkich pływachA tak przy okazji :
True Blood 2x09 "I Will Rise Up" ---> http://www.youtube.c...p;v=SvdMeQxDd3s
Napisano 11.08.2009 - |17:04|
-- Nie kuś.-- Powiedzieć
?
-- Pocieszyła mnie też informacja wyczytana bodajże na Wikipedii, że trzeci sezon oprą na trzeciej książce, jak należy - czyli jednak jej nie przeskoczą (oby!). Uff.
Ja tam nie oglądałem, poczekam sobie do niedzieli.Po co obejrzałem zapowiedz kolejnego odcinka, po co:(
Użytkownik biku1 edytował ten post 11.08.2009 - |17:06|
Napisano 11.08.2009 - |17:04|
Napisano 11.08.2009 - |17:56|
Ja tam nie oglądałem, poczekam sobie do niedzieli.Po co obejrzałem zapowiedz kolejnego odcinka, po co:(
Napisano 12.08.2009 - |14:11|
Napisano 12.08.2009 - |21:34|
Będzie mógł, ale nawet nie będzie musiał. Sookie pewnie co nieco usłyszy podczas rozmowy z nim. No, ale rzeczywiście kolejne odcinki zapowiadają się wyśmienicie i mam nadzieję, że nie będą odstępowały tym poprzednim. Moim zdaniem ten sezon jest jak na razie znacznie lepszy od poprzedniego i jeśli tak dalej pójdzie to następny będzie jeszcze lepszy....no i wkońcu Sam będzie mógł komu powiedzieć całą prawdę....
Napisano 13.08.2009 - |19:25|
Napisano 13.08.2009 - |19:45|
Przecież już wiadomo, że będzie sezon 3.(o ile nie skończy się na drugim sezonie ale to jeszcze nie pora aby o tym dyskutować iż ten jeszcze się nie skończył)
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych