Skocz do zawartości

Zdjęcie

Powrót Hammond'a w Sezonie 9?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
40 odpowiedzi w tym temacie

Ankieta: Czy chcecie powrotu Hammonda w 9 sezonie? (70 użytkowników oddało głos)

Czy chcecie powrotu Hammonda w 9 sezonie?

1. Tak (52 głosów [80.00%])

Procent z głosów: 80.00%

2. Nie (13 głosów [20.00%])

Procent z głosów: 20.00%

Głosuj Goście nie mogą oddawać głosów

#1 exp

exp

Szeregowy

• Użytkownik
  • 3 postów

Napisano 04.09.2004 - |19:57|

Jako ze RDA najprawdopodobniej odejdzie z serialu, czy checie aby dowodca SGC w 9 sezonie (o ile takowy powstanie) ponownie zostal Hammond?
Mnie osobiscie bardzo brakuje tej postaci w 8 sezonie.
  • 0

#2 marcinssdd

marcinssdd

Plutonowy

• Email
  • 496 postów
  • MiastoJawornik

Napisano 04.09.2004 - |20:14|

Jako ze RDA najprawdopodobniej odejdzie z serialu, czy checie aby dowodca SGC w 9 sezonie (o ile takowy powstanie) ponownie zostal Hammond?
Mnie osobiscie bardzo brakuje tej postaci w 8 sezonie.

Witamy na Forum!
Pierwszy post i strzał z grubej rury - ankieta.
Moja odpowiedz - tak, chciałbym zobaczyć Hammonada z Teksasu z 9 sezonie, ale czy to coś zmieni?

P.S. Proponuję zmianę tego tematu na: jakie postacie chciałbyś zobaczyć w 9 sezonie (oczywiście bez ankiety). Tam każdy mógłby się wypowiedzieć na temat postaci, które chciałby zobaczyć w sezonie 9.
Roztrząsanie tego na każdego z osobna (bo podejrzewam, że zaraz poswtałby temat: Jonas w sezonie 9) jest bezcelowe.

Użytkownik marcinssdd edytował ten post 04.09.2004 - |20:20|

• 0

Zapraszam do obejrzenia moich zdjęć: digart.pl
Dołączona grafika

#3 leszczu18

leszczu18

Szeregowy

• Użytkownik
  • 17 postów

Napisano 05.09.2004 - |07:55|

Nie wiem jak wy ale ja jestem przeciwny powrocie tej postaci na większą skalę, pomijając fakt iż jestem również przeciw kontynuacji serialu w serii 9. Nic nie może trwac wiecznie i lepiej żrby odeszło wcześniej i bylo pamiętane z sentymentem aniżeli ma wywoływać negatywne emocje mam namyśli kontynuacje serialu jak i powrot w niej postavi Hamonda.
  • 0

#4 harcerzyk123

harcerzyk123

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 129 postów
  • MiastoWhitestock

Napisano 05.09.2004 - |09:03|

W sumie jestem przeciwny powstaniu 9 sezonu SG-1. Ale gdyby jednak producenci zdecydowali się na dalsze kręcenie odcinków to chciałbym aby powrocił Hammond z Teksasu, może niekoniecznie jako dowódca SGC. Postać wykreowana przez pana Dona S. Davisa jest dosyć ciekawą postacią drugoplanową, której mi trochę brakuje. Ale gdyby gen. Hammond nie wrócił to też nie będę rwał sobie włosów z głowy.
Pozdrawiam.
  • 0
"Ambassador Kosh has been a busy boy today."
"They say God works in mysterious ways."
"Maybe so, but He's a con-man compared to the Vorlon."
-- Garibaldi and Sinclair in Babylon 5:"Deathwalker"

#5 Ogotai

Ogotai

Plutonowy

• VIP
  • 456 postów

Napisano 05.09.2004 - |10:28|

Głosuję na NIE, bo wolę aby pojawił się co najwyżej w jednym epizodzie. Poza tym - jeśli sezon 9 ma być zakończeniem serialu, to szkoda byłoby przywracać Hammonda z powrotem do SGC.
  • 0

#6 Sławko

Sławko

Szeregowy

• Użytkownik
  • 31 postów

Napisano 05.09.2004 - |10:53|

Lepszy Hammond niż jakiś polityk bez „jaj”. :)

Głosuję na tak.
Ale nie w całej serii tylko w jednym no może w dwóch epizodach.

Sławko.
  • 0

#7 VeeDee

VeeDee

Starszy sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 338 postów

Napisano 14.09.2004 - |07:39|

Co jak co. Ale dla mnie SG1 i RDA to dwie rzeczy, które muszą być razem. Jeżeli ma odejść teraz w ósmym sezonie, to niech serial skończy się w ósmym.
  • 0
VeeDee

#8 QQQ

QQQ

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 135 postów
  • MiastoKraków

Napisano 14.09.2004 - |14:06|

SG1 bez RDA to jak wóz bez kunia - niby mozna poychac ale daleko sie nie zajedzie
  • 0

#9 mathix

mathix

Sierżant

• VIP
  • 686 postów
  • MiastoGdańsk

Napisano 14.09.2004 - |16:57|

Po odejściu Hammonda z SGC i Jacka z SG-1 zrobiło się jakoś tak pusto. Niezbyt mi pasuje trójosobowa drużyna, która niestety dość rzadko robi wypady poza bazę. Nie wiem czy powrót Hammonda by to zmienił, a jeśli nie to chociażby zniwelowałby pustkę, która powstanie po oedejściu O'Neilla (jeśli 9 sezon wogóle powstanie). Głosuję na TAK, choć pewnie sezon 9 to już będzie przegięcie.
  • 0
There are 10 types of people in this world.
Those who understand binary and those who don't.

#10 VeeDee

VeeDee

Starszy sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 338 postów

Napisano 14.09.2004 - |17:04|

Dodam, że chciałbym zobaczyć jeszcze Hammonda(dlatego głosowałem na TAK), ale nie kosztem O'Neilla.
  • 0
VeeDee

#11 gmerek

gmerek

Starszy plutonowy

• VIP
  • 571 postów
  • MiastoŁódź

Napisano 14.09.2004 - |17:15|

Jak bez Jacka to niech chociaż Hammond z Texasu wróci :(
Ale 9 seria bez dowcipów o'Neila ??
Może ANIMOWANA :D
  • 0
"...Gdyby Pinokio wiedział jakie jest życie - nigdy nie chciałby zostać chłopcem..."

#12 Maxim

Maxim

Szeregowy

• Użytkownik
  • 66 postów

Napisano 14.09.2004 - |17:25|

Jestem za pojawieniem się Hammonda w ewentualnie powstałym 9 sezonie SG1.
Jest to postać tak bardzo związana z tym serialem że bardzo mi brakuje go w 8 sezonie.

Na koniec mam pytanie, skąd wiadomo ze Richard Dean Anderson miałby nie zagrać gdyby powstał 9 sezon.
Wiadomo jak to jest z gwiazdami, najpierw ogłaszają ze kończą karierę a potem odpowiednie kwoty powodują że wracają spowrotem.

:D pzd
  • 0

#13 M.M

M.M

Starszy sierżant

• VIP
  • 808 postów
  • MiastoKraków

Napisano 14.09.2004 - |17:34|

Widać że SG-1 jest ciągnięte na siłę. Odejście Dona S. Davisa, rozbicie drużyny. Bez Jacka wygląda tak jakoś pusto. Najlepiej było by zastapić SG-1 Atlantisem w naszej Galaktyce. Ale na to już za późno. Mam nadzieję, że 9 s. już nie będzie. Ktoś mógłby powiedzieć, że najlepiej jak jest s-f w TV jak najwięcej, dla mnie jednak liczy się jakość.
Jeśli by Hammond wrócił to jak by to miało wyglądać? Na jakie stanowisko? Trudno mi sobie to wyobrazić, dlatego na razie nie głosuję.
  • 0

#14 Gecco

Gecco

Redaktor

• Użytkownik
  • 54 postów
  • MiastoWarszawa>>Łomianki

Napisano 14.09.2004 - |17:48|

8sezon sie fajnie sie zaczol, teraz jest coraz nudniej:/ rozbicie teamu sg-1 odejscie hammonda to moze byc 1 stopien to piekla gdzie sie producenci beda smarzyc:) jpodsumuje to tak, jestem za a nawet przeciw
  • 0
Dołączona grafika

#15 marcinssdd

marcinssdd

Plutonowy

• Email
  • 496 postów
  • MiastoJawornik

Napisano 14.09.2004 - |19:22|

8sezon sie fajnie sie zaczol, teraz jest coraz nudniej:/ rozbicie teamu sg-1 odejscie hammonda to moze byc 1 stopien to piekla gdzie sie producenci beda smarzyc:) jpodsumuje to tak, jestem za a nawet przeciw

nasza waszanie rozumiec ocochodzic twoja opinia dziwna a poska jezyka trudna

POPRAW BŁĘDY. :]

Użytkownik marcinssdd edytował ten post 14.09.2004 - |19:22|

• 0

Dołączona grafika

#16 szymcio

szymcio

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 145 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 14.09.2004 - |22:03|

z tego co gecco napisal wnioskuje ze to obcokrajowiec :P
fajnie by bylo gdyby O'Neill zostal a Hammond wrocil :)
jednak jesli tak sie nie stanie to O'Neilla powinni zabic - najlepiej w drugiej czesci filmu SG bo wedlug mnie jego (O'Neilla) odejscie na emeryture nie ma sensu. wtedy Hammond mialby po co wracac. powinni tez dolozyc kogos do druzyny sg-1 - najlepiej Jonasa Quinna :)
  • 0

#17 marcinssdd

marcinssdd

Plutonowy

• Email
  • 496 postów
  • MiastoJawornik

Napisano 14.09.2004 - |22:23|

najlepiej Jonasa Quinna :)

Jonas?
Nie jest to głupi pomysł - to była jak dla mnie ciekawa postać i chętnie znów zobaczyłbym SG-1 z jego udziałem.
  • 0

Dołączona grafika

#18 szymcio

szymcio

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 145 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 14.09.2004 - |22:30|

marcinssdd - ciesze sie ze sie ze mna zgadzasz. Jonas Quinn to wedlug mnie bardzo wartosciowa postac i pod nieobecnosc Daniela staral sie go godnie zastapic. nie wiem czy to moze bedzie sensowne co powiem ale chcialbym aby Sarah Gardner ( byly Ozyrys ) wrocila do serialu i pracowala w SGC. jej wiedza jako nosiciela Goa'uld moglaby im bardzo pomoc a takiej wiedzy nie nalezy ignorowac

PS wiem ze zeszlem troche z tematu za co przepraszam !!
  • 0

#19 exp

exp

Szeregowy

• Użytkownik
  • 3 postów

Napisano 16.09.2004 - |00:45|

Jak juz O'Neill musi odchodzic to najlepiej jakby znowu wlozyl glowe w to "cos" i posiadl wiedze pradawnych (tym razem permanentnie). W ten sposob przydalby sie na cos Asgardczykom :D
Poza tym - w ten sposob moglby nadal goscinnie wystepowac w odcinkach jako guru :D

pozdr : exp
  • 0

#20 szymcio

szymcio

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 145 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 16.09.2004 - |07:18|

exp - myslisz ze O'Neill wkladajac w to glowe, dostajac ogromny zasob informacji przerastajacy budowe jego mozgu bedzie z tym sobie zyl dlugie lata to jestes w bledzie. pamietaj ze dwa razy o malo co nie zginal a do trzech razy sztuka :)
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych