Skocz do zawartości

Zdjęcie

Skąd pomysł na avatar?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
276 odpowiedzi w tym temacie

#1 ceta

ceta

Szeregowy

• Użytkownik
  • 58 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 29.08.2003 - |10:08|

witam!
niektórzy mają nie tylko stragatowe avatary więc sobie pomyślałam moze coś o nich więcej powiecie ??

Mój avatar pochodzi ze świata Star Wars. Ta pani na obrazku to Guri.
Guri jest prywatną asystentką, ochroniarzem, replikantką zabójcą Księcia Xizora – szefa organizacji Czarne Słońce.

pozdrawiam

Użytkownik ceta edytował ten post 23.10.2005 - |10:01|

• 0
There is no weakness, there is the Dark Side

#2 Mirax

Mirax

Szeregowy

• Użytkownik
  • 54 postów

Napisano 29.08.2003 - |11:23|

Mój avatar też pochodzi ze świata Star Wars. Jest to mianowicie pani nazwiskiem Mirax Terrik Horn.
Szukałam dość długo jakiegoś ładnego jej zdjęcia, żeby mi do nicka pasowało. No i znalazłam.

Pewnie też to większości nic nie mówi, więc wyjaśniam, że Mirax jest przyjaciółką Wedge'a. Tak, przyjaciółką i nic więcej!
  • 0

#3 Seth

Seth

Plutonowy

• VIP
  • 495 postów
  • MiastoWarszawa, Bielany

Napisano 29.08.2003 - |11:32|

Mój jak widać, chyba każdy to wie, przedstawia starożytnego Faraona Egiptu, TUTENCHAMONA. Jeśli Seth jest także z Egiptu to avatar pasuje...
  • 0
6.0 Babylon5, BSG, Friends, Heroes, That 70's Show
5.5 Prison Break, Veronica Mars, House, Day Break, Lost, Smallville
5.0 Dexter, Firefly, How I Met Your Mother, Supernatural
4.5 SG-1, Atlantis, Farscape, KyleXY1, Sleeper Cell, O.C., Office
4.0 Rome, 4400, Joey, What I Like About You
3.5 SAAB, Eureka1, Dark Angel

#4 HooG

HooG

Szeregowy

• Użytkownik
  • 22 postów
  • MiastoLUBIN

Napisano 29.08.2003 - |12:04|

O swoim nie moge za wiele powiedziec oprocz tego ze mi sie bardzo podoba :) Szukalem dlugo zanim znalazlem taki co by mi odpowiadal. Zrobic sobie raczej nie chcialem, bo kiepsko u mnei ze zdolnosciami artystycznymi. A ten smoczek wyglada bardzo fajnie i sobie go przywlaszczylem :)
  • 0

#5 ceta

ceta

Szeregowy

• Użytkownik
  • 58 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 29.08.2003 - |12:06|

Mój avatar też pochodzi ze świata Star Wars. Jest to mianowicie pani nazwiskiem Mirax Terrik Horn.

Mirax!! !!czy my sie przypadkiem nie znamy ?? ICO ,Alderaan :D :D -moze sie myle i są dwie mirax ,jak tak to sorrkiiii !!

pozdro
  • 0
There is no weakness, there is the Dark Side

#6 SGTokar

SGTokar

Abstynent

• Moderator
  • 2 270 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 29.08.2003 - |12:10|

A ja myśle... myśle i nie mogę wymyśleć... chcę jakiś nowy sobie zrobić ale... nie ma czasu ;( Jedno jest pewne... "ship" tam będzie...
(SGTokar ucieka przed ostrzałem z broni)
Log65: Happy camper

#7 Ozzor

Ozzor

Szeregowy

• Użytkownik
  • 17 postów

Napisano 29.08.2003 - |13:06|

Mój awartar goni za mną po każdym forum na którym sie pojawiam.
Jest to "oczywiscie" okładka najnowszej płyty Ozzyego Osbourna którego fanem jestem. Zazwyczaj mam nicka OzzY, ale tym razem jakoś to odmieniłem ( jak sie z adminem skoleguje to może go poprosze i mi na OzzY zmieni :D ).
Czasem mój avartar ulega zmianie - ale zawsze ma cos wspólnego z plytkami króla :P
  • 0

#8 Obi

Obi

Moderator

• Moderator
  • 3 264 postów
  • MiastoWawa

Napisano 29.08.2003 - |13:59|

Czy ja wiem :D jakoś sam tam zamnom łaził . No i stało się że wlaz tu gdzie zobaczył kumpli :D .
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#9 Ozzor

Ozzor

Szeregowy

• Użytkownik
  • 17 postów

Napisano 29.08.2003 - |15:10|

Żeby isc na piwo to każdy powód jest dobry... można milczeć...można gadać...ale zimny heineken w dłoni to podstawa :D
  • 0

#10 mathix

mathix

Sierżant

• VIP
  • 686 postów
  • MiastoGdańsk

Napisano 29.08.2003 - |15:31|

Użytkownicy forum, którzy są na nim od dawna zapewne pamietają moje świecące się DHD. Tamten avatarek mi się znudził, więc postanowiłem wymyślić nowy. Od początku wiedziałem, że będą na nim wrota, tylko nie wiedziałem co jeszcze. Aż nadszedł ten dzień gdy poszedłem do kina na Equilibrium. Ci co oglądali film wiedzą, co znajduje się na moim avatarku.
  • 0
There are 10 types of people in this world.
Those who understand binary and those who don't.

#11 Sinel

Sinel

Szeregowy

• Użytkownik
  • 36 postów

Napisano 29.08.2003 - |16:57|

Najlepiej się czuję w świecie w którym panują smoki i wróżki i elfy...
  • 0

#12 Ksyrax

Ksyrax

Kapral

• Użytkownik
  • 236 postów
  • MiastoGniezno

Napisano 29.08.2003 - |17:10|

Ostatno postanowiłem poćwiczyć w robieniu avatarków. Nadarzyła się okazja zmiany avatara (nowe forum) więc zrobiłem sobie taki jak widać. Ale nie powiem skąd jest mój avatarek B) :D :lol:

Użytkownik Ksyrax edytował ten post 29.08.2003 - |17:11|

• 0
Nic na świecie nie zostało tak sprawiedliwie rozdzielone jak rozum: każdy uważa, że otrzymał dostateczną porcję. Jacques Tati.

#13 Kondi

Kondi

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 91 postów
  • Miastowawa

Napisano 29.08.2003 - |17:28|

Mój avatar przedstawia rodzaj muzyki której słucham. Długo go nie szukałem ale mi sie podoba :D
  • 0

#14 mathix

mathix

Sierżant

• VIP
  • 686 postów
  • MiastoGdańsk

Napisano 29.08.2003 - |17:32|

Ostatno postanowiłem poćwiczyć w robieniu avatarków. Nadarzyła się okazja zmiany avatara (nowe forum) więc zrobiłem sobie taki jak widać. Ale nie powiem skąd jest mój avatarek  B)  :D  :lol:

Zdradzisz w jaki sposób go zrobiłeś? Ja pamiętam, że kiedyś zrzuciłem fragment z LotrII do gifa.
  • 0
There are 10 types of people in this world.
Those who understand binary and those who don't.

#15 Ksyrax

Ksyrax

Kapral

• Użytkownik
  • 236 postów
  • MiastoGniezno

Napisano 29.08.2003 - |17:55|

Ostatno postanowiłem poćwiczyć w robieniu avatarków. Nadarzyła się okazja zmiany avatara (nowe forum) więc zrobiłem sobie taki jak widać. Ale nie powiem skąd jest mój avatarek  B)  :D  :lol:

Zdradzisz w jaki sposób go zrobiłeś? Ja pamiętam, że kiedyś zrzuciłem fragment z LotrII do gifa.

Właściwie musiałem użyć 3 programów gdyż za pomocą zwykłego przerzucenia fragmentu filmu na gifa zajmuje on wtedy dużo miejsca i nie zawsze można go dopasować do wymaganego formatu i rozmiaru. Jednym wyciągałem zdjęcia z filmu innym obrabiałem zdjęcia i ostatnim łączyłem je w gifa. Może są prostsze metody ale do małych formatów i rozmiarów ta wydaje mi się najlepsza.

Ps Na weekend zmienię na inny a po niedzieli może wrócę do Yody. <_<

Użytkownik Ksyrax edytował ten post 29.08.2003 - |18:11|

• 0
Nic na świecie nie zostało tak sprawiedliwie rozdzielone jak rozum: każdy uważa, że otrzymał dostateczną porcję. Jacques Tati.

#16 Castor Krieg

Castor Krieg

Sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 092 postów
  • MiastoBerlin

Napisano 29.08.2003 - |17:56|

A skąd taki oldschoolowy efekt? :D Sepia jakaś czy co?
  • 0

#17 ulan

ulan

Kapral

• VIP
  • 241 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 29.08.2003 - |18:08|

Hmm a mój avatar to fragment rusunku Andrzeja Mleczki (niestety nie zmieścił się cały :-(, był wtedy mało czytelny)
w całej okazałości wyglądal tak:

Dołączona grafika

A dłaczego domyślcie się sami ;-)))))))))))))))))))
  • 0
"Uwielbiam zapach napalmu
o poranku..."

Cytat z filmu "Apocalypse Now"

#18 Ruda

Ruda

Szeregowy

• Użytkownik
  • 35 postów
  • MiastoPoznań

Napisano 29.08.2003 - |18:51|

Jestam zafascynowana Hathor, przede wszystkim tą z mitologii egipskiej :) Stąd mój avatar. Jest tam przedsawiana jako bogini miłości, płodności, piękna, nieba, pijaństwa oraz zmarłych. Filmowa, jest niezwykle wyrachowaną, przebiegłą i bardzo piękną kobietą, a mnie zawsze bardziej interesowały czerne charaktery :) Aaaa... i mam taki sam kolor włosów jak ona :D

Użytkownik Ruda edytował ten post 29.08.2003 - |18:53|

• 0
Przekonanie to luksus tych, co stoją z boku...

#19 MacGyver

MacGyver

Chorąży

• VIP
  • 1 361 postów
  • MiastoWieliszew

Napisano 29.08.2003 - |21:15|

Mój avatar wszystko wyjasnie.Kocham futbol,kocham LEGIE!!!!!!!!!!Nic więcej nie dodam........
  • 0
" PAMIĘTAJCIE , STARGATE ISTNIEJE !!! KTO NIE WIERZY NIECH ZAJRZY W SWÓJ UMYSŁ "

#20 Sfinks

Sfinks

Kapral

• Użytkownik
  • 245 postów
  • MiastoWarszawa / Michalin

Napisano 29.08.2003 - |22:16|

Moj ma zwiazek z nickiem :) a pozatym spodobal mi sie ten kotek a tez troche obrazuje moj charakter niejestem spiochem chodzi o co innego :P a co to juz malo wazne
  • 0
Łże elita, lumpen liberał, wykształciuch, ZOMO, hołota ... ciag dalszy (komplementów) nastąpi

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych