Skocz do zawartości

Spoiler Zone

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
126 odpowiedzi w tym temacie

#1 Gość_Lowrey23_*

Gość_Lowrey23_*
  • Gość

Napisano 31.03.2009 - |22:06|

Tu dyskutujemy o nieemitowanych jeszcze odcinkach CHUCKA.
Jest to temat dla tych, którzy czytają spoilery, nie tylko te umieszczone na forum czy stronie i chcą się wymienić opiniami na ich temat.
Nie obowiązuje tu oczywiście SPOILER tag, piszemy normalnie.
Zapraszam do dyskusji.
//biku

Właśnie się dowiedziałem tzn takie chodzą słuchy, że w odcinku "Chuck Versus The First Kill" pojawi się ]Bryce Larkin, ale to już chyba każdy wie, nie pisałbym o tym gdyby nie fakt, że obok Bryce pojawi się jeszcze Catrina agentka DEA, Ilsa agentka laska Caseya:-) i Cole <szok> nie jestem tego pewny, ale wszystko jest możliwe po tym co przeczytałem odośnie tego odcinka...kurde co kolejny epizod, to zapowiada się jeszcze lepiej od poprzedniego:-)

Użytkownik Lowrey23 edytował ten post 02.04.2009 - |20:25|

• 0

#2 cliffhanger

cliffhanger

Chorąży

• VIP
  • 1 447 postów
  • MiastoEARTH_2.0 beta ver.

Napisano 01.04.2009 - |06:21|

Naprawdę Chuck trzyma teraz tak wysoki poziom, że tylko czekam od wtorku do wtorku na kolejne odcinki. Wcześniej oglądałem Chucka z kilku dniowym opóźnieniem, jak mi się chciało, a teraz nie mogę się doczekać. Relacja Chuck - Sarah nigdy nie była aż tak wciągająca jak teraz. W Buy More natomiast nie było tak wesoło od czasów, gdy pracował tam jeszcze Masuka (wiem Masuka to jest w Dexterze, chodzi mi o aktora grającego tę postać, nie pamiętam jego imienia w Chucku ;) ).

Cancel dla Chucka to byłaby ogromna strata.

Chodzi ci o Tanga ;).

Co do tego co napisał Lowrey23:

Spoiler

• 0

#3 Gość_Lowrey23_*

Gość_Lowrey23_*
  • Gość

Napisano 01.04.2009 - |19:00|

Naprawdę Chuck trzyma teraz tak wysoki poziom, że tylko czekam od wtorku do wtorku na kolejne odcinki. Wcześniej oglądałem Chucka z kilku dniowym opóźnieniem, jak mi się chciało, a teraz nie mogę się doczekać. Relacja Chuck - Sarah nigdy nie była aż tak wciągająca jak teraz. W Buy More natomiast nie było tak wesoło od czasów, gdy pracował tam jeszcze Masuka (wiem Masuka to jest w Dexterze, chodzi mi o aktora grającego tę postać, nie pamiętam jego imienia w Chucku ;) ).

Cancel dla Chucka to byłaby ogromna strata.

Chodzi ci o Tanga ;).

Co do tego co napisał Lowrey23:

Byłoby bardzo ciekawie, ale raczej nie widzę sensu pojawiana się Ilsy i Cole'a. [/spoiler]

Odrazu zaznaczam, że to co napisze w spoilerze może ci popsuć widowisko.

[spoiler] Bryce, Catrina, Ilsa i prawdopodobnie Cole mają ratować Caseya, Sare i Chucka po tym jak zostali złapani i to widać nawet na trailerze "Chuck Versus The Dream Job"... ja oczywiście nie jestem tego pewny, moje zródła informacji pochodzą z różnych for/stron, ale jak do tej pory wszystko się sprawdzało, no cóż musimy czekać. Aha i jeszcze taka mała ciekawostka, ale to też już chyba każdy wie w tym odcinku pojawi się gościnnie na jeden odcinek Jordana Brewster (Jill)

Użytkownik Lowrey23 edytował ten post 02.04.2009 - |20:25|

• 0

#4 cliffhanger

cliffhanger

Chorąży

• VIP
  • 1 447 postów

Napisano 01.04.2009 - |21:44|

Spoiler

Użytkownik cliffhanger edytował ten post 01.04.2009 - |21:47|

• 0

#5 Gość_Lowrey23_*

Gość_Lowrey23_*
  • Gość

Napisano 01.04.2009 - |21:51|

Spoiler

Tak Carine. Sorki pomyliłem się:-) a propo, to wiem, że ktoś ma towarzyszyć Bryce a czy to będzie Carina czy cały zespół wymieniony powyżej, to ciężko powiedzieć, ale coś w tym prawdy jest bo już w trailerze widac, że prawdopodobnie zostaną pojmani, no ale dość juz tych spekulacji. Reszte dowiemy się za nie spełna dwa tygodnie..

Oj uwierz mi nie pisze tego akurat, że dzisiaj mamy dzień (prima aprillis)i żeby zrobic kogoś w balona, poprostu lubie trochę podyskutować o Chucku:-)

Użytkownik Lowrey23 edytował ten post 02.04.2009 - |20:24|

• 0

#6 cliffhanger

cliffhanger

Chorąży

• VIP
  • 1 447 postów

Napisano 01.04.2009 - |22:02|

Spoiler

• 0

#7 biku1

biku1

BSG FREAK

• Moderator
  • 6 528 postów
  • MiastoSZCZECIN

Napisano 02.04.2009 - |16:06|

Założyłem Wam ten temat w którym możecie już pisać o spoilerach bez ich zakrywania tak aby w ogólnym temacie o Chucku nie było tak od nich czarno. :P

Użytkownik biku1 edytował ten post 02.04.2009 - |16:11|

Głupiec narzeka na ciemność , mędrzec zapala świecę.
Dużo ludzi nie wie, co z czasem robić. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu .

RIP BSG, Caprica
RIP Farscape
RIP Babylon 5
RIP SG-1, SG-A, SG-U
RIP SAAB, Firefly
RIP ST: TOS, TNG, DS9, VOY, ENT

#8 Gość_Lowrey23_*

Gość_Lowrey23_*
  • Gość

Napisano 02.04.2009 - |20:27|

Dzięki biku1.

A teraz coś na temat finałowego odcinka... spoiler w języku angielskim.

Fulcrum’s plan to steal the Intersect has not gone according to plan, and now “the Elders” are pissed. Ted Roark is in the hot seat, but he assures the Elders that he has something else up his sleeve.

Ellie and Awesome’s huge wedding is in danger of falling apart, but Chuck is determined to give his sister the wedding day of her dreams. Meanwhile, General Beckman is called into a meeting with several other generals and government brass to report on the Fulcrum situation and the status of the new Intersect. Her people have the situation under control and Agent Walker will soon be on her way to her next assignment with a very familiar partner. Will everything go according to plan? Will Chuck finally get to live a “normal” life? And who are the Elders?

Także z tego co tu rozumiem, to wszystko wskazuję na to, że to właśnie w tym odcinku pojawi się Bryce... ogólnie to już sam nie wiem gdzie co kto i jak:-)

Użytkownik Lowrey23 edytował ten post 02.04.2009 - |20:30|

• 0

#9 cliffhanger

cliffhanger

Chorąży

• VIP
  • 1 447 postów

Napisano 02.04.2009 - |20:39|

Tak, miałem wczoraj ci pisać, że trochę twój poprzedni spoiler nie pasował, ale z kolei też dał trochę do myślenia i sam już nie wiem jak twórcy to rozegrają. Z poprzednich trailerów, dochodzę do wniosku, że Chuck ubrany w tą kamizelę, scena kiedy Roark mówi, aby ojciec zabił syna może być dopiero z odcinka 2x21.
  • 0

#10 Gość_Lowrey23_*

Gość_Lowrey23_*
  • Gość

Napisano 02.04.2009 - |20:53|

Tak, miałem wczoraj ci pisać, że trochę twój poprzedni spoiler nie pasował, ale z kolei też dał trochę do myślenia i sam już nie wiem jak twórcy to rozegrają. Z poprzednich trailerów, dochodzę do wniosku, że Chuck ubrany w tą kamizelę, scena kiedy Roark mówi, aby ojciec zabił syna może być dopiero z odcinka 2x21.

I tutaj znów się nie zgadza, bo z tego co ja się orientuję, to Ch.Chase ma kontrakt tylko na jeden epizod a S.Bakula na 4 epizody, w tym odcinku The First Kill jak sugeruję tytuł odcinka Chuck kogoś kropnie, tylko kogo Jill czy Roarka a może kogoś innego...któż to wie:-) wiem jedno napewno będzie ciekawie:-)

Edit:

Poza tym zauważyłem, że w trailerze zamiast pokazywać sceny z najbliższego epa, to robią mieszanke dwóch kolejnych i weż się tu połap:-)

Użytkownik Lowrey23 edytował ten post 02.04.2009 - |20:56|

• 0

#11 cliffhanger

cliffhanger

Chorąży

• VIP
  • 1 447 postów

Napisano 02.04.2009 - |21:34|

jak nie lepiej, chyba w promie do Lethal Weapon, były te scenki z kamizela + Chuck. I chyba się mylisz, bo z tego co czytałem to Chevy Chase ma być przez trzy odcinki.
  • 0

#12 Gość_Lowrey23_*

Gość_Lowrey23_*
  • Gość

Napisano 02.04.2009 - |21:47|

jak nie lepiej, chyba w promie do Lethal Weapon, były te scenki z kamizela + Chuck. I chyba się mylisz, bo z tego co czytałem to Chevy Chase ma być przez trzy odcinki.

Dla mnie to lepiej Ch.Chase to komik i chciałbym zobaczyć jego kunszt aktorski z troszeczke z innej strony, niż rola agenta Fulcrum ? także trylogia z jego udziałem mnie tylko cieszy skoro tak ma być....

Użytkownik Lowrey23 edytował ten post 02.04.2009 - |21:50|

• 0

#13 pancor

pancor

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 518 postów
  • MiastoMielec/Warszawa

Napisano 02.04.2009 - |23:38|

przede wszystkim to aj jestem ciekaw jaka role w tym wszystkim odgrywa ojciec Chucka
ewidentnie jest w jakis sposob zwiazany z calym zamieszaniem
  • 0
You are what you believe yourself to be

#14 Dontlk

Dontlk

Szeregowy

• Użytkownik
  • 69 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 03.04.2009 - |15:32|

Nowy spoiler:

Finał sezonu - Kiedy wesele Ellie i Świetnego wreszcie nadchodzi, Chuck musi uratować zarówno życie swojej siostry, jak i jej wielki dzień od zrujnowania przez Teda Roarka i Fulcrum. W między czasie, wraz z pozbyciem się Intersektu ze swojej głowy, Chuck musi stawić czoła najgroźniejszej jak dotąd misji: wykombinować co zrobić z resztą swojego życia.

Obsada: Zachary Levi, Yvonne Strahovski, Adam Baldwin, Joshua Gomez, Sarah Lancaster, Ryan McPartlin, Mark Christopher Lawrence, Vik Sahay, Scott Krinsky, Julia Ling.
Gościnne występy: MORGAN FAIRCHILD ("Falcon Crest"), BRUCE BOXLEITNER ("Babylon 5"), TONY HALE ("Arrested Development"), SCOTT BAKULA ("Quantum Leap") AND CHEVY CHASE (NBC's "Saturday Night Live")

Z takim rozwojem sytuacji można się zastanawiać, co tak naprawdę jeszcze mogłoby być w następnym (oby) sezonie.

Użytkownik Dontlk edytował ten post 03.04.2009 - |15:38|

• 0

#15 Gość_Lowrey23_*

Gość_Lowrey23_*
  • Gość

Napisano 03.04.2009 - |15:47|

Z takim rozwojem sytuacji można się zastanawiać, co tak naprawdę jeszcze mogłoby być w następnym (oby) sezonie.

J.Schwartz... w jednym z wywiadów mówił, że muszą pokazać koniec sezonu w taki sposób gdyby jednak NBC nie zamówiło kolejnego sezonu i na tym wszyskim by się, to skończyło...jednak po opisie sądzę, że Chuck może i nie musi pozbyć się intersectu ze swojej główki, co za tym idzie ? a no otwiera furtke na następny sezon....proste.

Użytkownik Lowrey23 edytował ten post 03.04.2009 - |15:49|

• 0

#16 cliffhanger

cliffhanger

Chorąży

• VIP
  • 1 447 postów

Napisano 03.04.2009 - |16:06|

ta, Chuck będzie chciał usunąć, ale wybierze walkę z Fulcrum razem z Sarą itd. wedle tego, że poświęci się dla miłości :P.
Może kolejny sezon coś w stylu Mr. and Mrs. Smith ?
  • 0

#17 Gość_Lowrey23_*

Gość_Lowrey23_*
  • Gość

Napisano 06.04.2009 - |19:09|

Na stronce poniżej pojawił się Behind The Scenes czyli materiał filmowy z kręcenia odcinka, a także wywiad ze Scottem Bakulą i Zacharym Levi.

http://chuckfans.blogspot.com/

News pierwszy od góry.
  • 0

#18 Dontlk

Dontlk

Szeregowy

• Użytkownik
  • 69 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 06.04.2009 - |20:10|

Jak wyżej + Chevy Chase:

http://spoilertv.blo...views-with.html
  • 0

#19 Dontlk

Dontlk

Szeregowy

• Użytkownik
  • 69 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 07.04.2009 - |16:51|

Chuck Episode 2x20 - Promo:

• 0

#20 Gość_Lowrey23_*

Gość_Lowrey23_*
  • Gość

Napisano 07.04.2009 - |22:09|

Tak, Odcinek z Jill to ten na który czekam przez większą cześć sezonu. Jak tylko dowiedziałem się że Jordana Brewster ponownie zawita do serialu byłem w siódmym niebie:-) a zapowiada się naprawdę ciekawie.

P.S Nikt nie zwrócił uwagi na gościa w celi w promo ? przecież to chyba Richard Dean Anderson :-)

Użytkownik Lowrey23 edytował ten post 07.04.2009 - |22:10|

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych