Skocz do zawartości

Odcinek 031 - S02E18 - Chuck Versus the Broken Heart

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
20 odpowiedzi w tym temacie

Ankieta: Ankieta (14 użytkowników oddało głos)

Ocena Odcinka

1. 10 (4 głosów [36.36%])

Procent z głosów: 36.36%

2. 9.5 (3 głosów [27.27%])

Procent z głosów: 27.27%

3. 9 (2 głosów [18.18%])

Procent z głosów: 18.18%

4. 8.5 (2 głosów [18.18%])

Procent z głosów: 18.18%

5. 8 (0 głosów [0.00%])

Procent z głosów: 0.00%

6. 7.5 (0 głosów [0.00%])

7. 7 (0 głosów [0.00%])

8. 6.5 (0 głosów [0.00%])

9. 6 (0 głosów [0.00%])

10. 5.5 (0 głosów [0.00%])

11. 5 (0 głosów [0.00%])

12. 4.5 (0 głosów [0.00%])

13. 4 (0 głosów [0.00%])

14. 3.5 (0 głosów [0.00%])

15. 3 (0 głosów [0.00%])

16. 2.5 (0 głosów [0.00%])

17. 2 (0 głosów [0.00%])

18. 1.5 (0 głosów [0.00%])

19. 1 (0 głosów [0.00%])

Głosuj Goście nie mogą oddawać głosów

#1 Gość_Lowrey23_*

Gość_Lowrey23_*
  • Gość

Napisano 28.03.2009 - |16:23|

Data emisji w Polsce 31 Marca.

Dyskusja na temat odcinka S02E18 - Chuck Versus The Broken Heart

P.S Dzięki biku1

P.S Jeśli tylko powstaną subfora dla sezonu 1 i 2, to mogę takie tematy pozakładać żaden problem:-)

Użytkownik Lowrey23 edytował ten post 28.03.2009 - |16:58|

• 1

#2 biku1

biku1

BSG FREAK

• Moderator
  • 6 529 postów
  • MiastoSZCZECIN

Napisano 28.03.2009 - |16:47|

Tytuł już poprawiłem.
W przyszłości/niebawem powinny pojawić się dwa subfora na sezon 1 i 2 podobnie jak to jest robione sukcesywnie w innych nowych tematach z serialami które je dostały.
Więc trzeba je będzie uzupełnić o takie tematy jak ten do poszczególnych odcinków.
Tak na przyszłość jeśli już to podajemy datę premiery US , tym bardziej, że nie masz chyba "Chucka" emitowanego w PL więc nie można mówić o premierze PL. :)

ps. zaraz jeszcze poprawię ankietę z ocenami według naszego schematu. :D

P.S Jeśli tylko powstaną subfora dla sezonu 1 i 2, to mogę takie tematy pozakładać żaden problem:-)

No to fajnie, dzięki.

Użytkownik biku1 edytował ten post 28.03.2009 - |17:01|

Głupiec narzeka na ciemność , mędrzec zapala świecę.
Dużo ludzi nie wie, co z czasem robić. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu .

RIP BSG, Caprica
RIP Farscape
RIP Babylon 5
RIP SG-1, SG-A, SG-U
RIP SAAB, Firefly
RIP ST: TOS, TNG, DS9, VOY, ENT

#3 Dontlk

Dontlk

Szeregowy

• Użytkownik
  • 69 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 28.03.2009 - |20:47|

Coś dla wielbicieli urody Tricii Helfer:

Ciekawy sneak peek do 18 odcinka -

Niezła reakcja Johna, ale czemu się dziwić.

Zapowiada się ciekawie ;)

Użytkownik Dontlk edytował ten post 28.03.2009 - |20:51|

• 0

#4 Hans Olo

Hans Olo

Lost Moderator

• Lost Moderator
  • 2 394 postów
  • MiastoPoznań

Napisano 31.03.2009 - |13:34|

Tricia Tricią, odcinek jak zwykle super, ale niech mi ktoś powie: dlaczego to zawsze musi być ojciec, który odszedł dawno temu??! Why? :)

Użytkownik Hans Olo edytował ten post 31.03.2009 - |13:34|

• 0

BSG s04e10 - "Oh, Earth...hmm we got frakked out" 

#5 pancor

pancor

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 518 postów
  • MiastoMielec/Warszawa

Napisano 31.03.2009 - |13:42|

rewelacyjny odcinek
Tricia Helfer niestety nie pwoala tak jak w BSG, ale coz... nie mozna miec wszystkeigo
piekny rozwoj relacji Sarah-Chuck, oby tak dalej
nie podobal mi sie jednak rozwoj sytuacji z Ellie i Awesomem, mam andzieje, ze scenarzysci jakos ladnie z tego wyjda :)
  • 0
You are what you believe yourself to be

#6 Gość_Lowrey23_*

Gość_Lowrey23_*
  • Gość

Napisano 31.03.2009 - |15:07|

Chuck Versus The Broken Heart OCENA: 10/10

Niestety tym razem zabrakło mi cierpliwośći i oglądałem bez napisów:-) Odcinek fenomenalny, fantastyczny, genialny i przede wszystkim zabawny.

Na +

+ Cała gromadka głupoli przy zawinięciu Chucka na wieczór kawalerski zapomniała chyba zmienić obuwia lol.

+ Beckman niby skąd miała raporty i wszystko na temat relacji pomiędzy Sarą i Chuckiem.... huhu ktoś tu donosi (Casey). W poprzednim odcinku dostał taki rozkaz, ale myślałem, że coś wymyśli, ale jednak nie...

+ Mam nadzieję, że C.Awesome domyśli się wcześniej kim stał się Chuck i mam taką nadzieję, że ten wątek będzie jeszcze kontynuowany.

+ Casey i Chuck w dość zabawny sposób przyglądali się agentce Forrest :-) w szczególnośći ten pierszy.

+ Cała sytuacja ala Chuck doktor plus oczywiście świetna muzyka była prze bombowa :-) wiem z tą muzyką przesadzam co odcinek :-)

+ Najlepszy najzabawniejszy moment, to wieczór kawalerski bez dwóch zdań i te miny wszystkich, poprostu bezcenne. (Plus Muzyka) Szczerze myślałem, że poza tymi pierwszymi trzema paniami, to będzie tyle, ale gdy zobaczyłem T.Helfer, to wgnietło mnie w fotel i śmiałem się jak Lester ciągle powtarzał bądz złą dziewczynką i Jeff pozbył się całej kasy ze swojego portfela:-) znowu muzyka na plus.

+ Wielki plus za scenke Awesome agentka Forrest.

+ Kolejna scenka Casey Forrest i ta wymiana spojrzeń i ten mały maratonik w którym agentka Forrest w szlifowaniu i przetykaniu dziurek wyszła lepiej lol.

+ Relacje pomiędzy Sarą i Bartowskim co odcinek ciekawsze. Scenarzystom należą się wielkie pochwały za to w jaki sposób próbują, to utrzymać...czapki z głów dla tych panów.

+ Dosyć zabawna sytuacja gdy Chuck i ten drugi koleś nałykali się trochę gazu :-)

+ Pani Generał Beckman chyba zapuści korzenie na kapitana :-) (yoke)

+ Wielki plus dla Trici Helfer w/g mnie spisała się na medal.

Na -

Nie stwierdzono

PROMO CHUCK VERSUS THE DREAM JOB:

P.S Tera tylko czekać na ratingi, liczę na ok 7 mln.

Użytkownik Lowrey23 edytował ten post 31.03.2009 - |15:15|

• 3

#7 Dontlk

Dontlk

Szeregowy

• Użytkownik
  • 69 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 31.03.2009 - |17:47|

Kolejny spadek:

Posted Image

Coś czuję, że Chuck ma nikłe szanse na 3 sezon.
  • 0

#8 cliffhanger

cliffhanger

Chorąży

• VIP
  • 1 447 postów
  • MiastoEARTH_2.0 beta ver.

Napisano 31.03.2009 - |18:30|

A ja myślałem, że może Tricia Helfer pomoże :(. Trudno, odcinek jak zawsze w Chucku znakomity. Scena z gazem :lol: + do tego wyraz twarzy tego złego :lol:. Trzeba mieć nadzieję, że Bakula i Chase może spowodują wzrost oglądalności, ale i tak ten blok czasowy dla Chucka to po prostu killershow. <_<
  • 0

#9 Gość_Lowrey23_*

Gość_Lowrey23_*
  • Gość

Napisano 31.03.2009 - |19:12|

Kolejny spadek:

Posted Image

Coś czuję, że Chuck ma nikłe szanse na 3 sezon.

Właśnie miałem wrzucić tabelke:-) co do oglądalnośći jestem zażenowany i rozczarowany spadkiem widowni. Poza tym z tego co udało mi się przeczytać na amerykańskich forach, to opinie są podzielone, jedni piszą, że jest tragicznie zaś drudzy piszą, że widownia w przedziale wiekowym 18-49 jeśli nie spada poniżej 2.0 mln, to jest dobrze, a tutaj mamy 2,1... ciężko powiedzieć czy będzie 3 sezon na chwile obecną, jeśli odcinek z T.H nie przyniósł efektów, to ciężko powiedzieć czy duet S.Bakula i Ch.Chase przyciągnom widownie. Wszystko przez taniec z gwiazdami niestety. Jeśli nie daj boże zakończy się na drugim sezonie, to będę wkurzony troche, ale z drugiej strony przynajmniej nie będzie robiony na siłe tak jak w przypadku Prison Break czy też Lost, chociaż uważam, że pomysły się napewno nie wyczerpały, ale to już nie zależy od scenarzystów tylko od głupiej stacji NBC niestety...
  • 0

#10 Wodzu

Wodzu

Sierżant

• VIP
  • 722 postów
  • MiastoKatowice

Napisano 05.04.2009 - |21:16|

Kolejny sympatyczny odcinek. Gościnny występ TH bardzo udany :)

Sądzę, że Świetny w końcu poskłada do kupy czym naprawdę zajmuje się Chuck bo tyle raz, w tym odcinku, cała prawda mogła się wydać, że chyba twórcy nie zrobili by tego o tak.
  • 0

...:::Son of Anarchy:::...

#11 Gość_Lowrey23_*

Gość_Lowrey23_*
  • Gość

Napisano 05.04.2009 - |21:40|

A jeszcze chciałem wspomnieć o jednym zdarzeniu w tym odcinku, a mianowicie jak ten terrorysta pod wpływem gazu razem z Chuckiem gadają o biedronkach, normalnie spadłem z krzesła xD

Użytkownik Lowrey23 edytował ten post 05.04.2009 - |21:41|

• 1

#12 pancor

pancor

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 518 postów
  • MiastoMielec/Warszawa

Napisano 06.04.2009 - |13:03|

To chyba najlepsza scena odcinka, ktora rowniez pokazuje jak trzeźwo Chuck potrafi myslec w takich sytuacjach

szkoda, ze Chuck ma najwieksze szanse na cancel z wszystkich zagrozonych seriali ;(
  • 0

#13 Gość_Lowrey23_*

Gość_Lowrey23_*
  • Gość

Napisano 06.04.2009 - |14:16|

szkoda, ze Chuck ma najwieksze szanse na cancel z wszystkich zagrozonych seriali ;(

Gdzie to wyczytałeś na filmweb.pl ? daj spokój:-)
  • 0

#14 cliffhanger

cliffhanger

Chorąży

• VIP
  • 1 447 postów

Napisano 06.04.2009 - |15:06|

http://tvbythenumber...age-match/15650

polecam zapoznać się z tą lekturą, Chuck nie jest na pierwszym miejscu do odstrzału.
Moim zdaniem i tak wszystko zależy od Warner Bros, pałeczka jest po ich stronie. Najpierw warte zobaczenia będzie jaka decyzja będzie podjęta w sprawie TSCC, jeśli tak to bardzo dobrze, jeśli dostanie cancela to będzie nieciekawie.
  • 0

#15 garus

garus

Sierżant

• Użytkownik
  • 796 postów

Napisano 06.04.2009 - |15:36|

http://tvbythenumber...age-match/15650

polecam zapoznać się z tą lekturą, Chuck nie jest na pierwszym miejscu do odstrzału.
Moim zdaniem i tak wszystko zależy od Warner Bros, pałeczka jest po ich stronie. Najpierw warte zobaczenia będzie jaka decyzja będzie podjęta w sprawie TSCC, jeśli tak to bardzo dobrze, jeśli dostanie cancela to będzie nieciekawie.

Chuck jest w ogóle w strefie "Renewal Likely for 2009-10" i do tego na zielono, więc nie ma obaw :rolleyes:
  • 0

Masz kolekcję seriali? Pomóż rozbudować bazę danych:

showsdb.org - baza z informacjami o scenowych wydaniach seriali

#16 cliffhanger

cliffhanger

Chorąży

• VIP
  • 1 447 postów

Napisano 06.04.2009 - |16:28|

Nigdy nic nie jest pewne, ale moim zdaniem Chuck dostanie trzeci sezon. Zapewne będzie mniej odcinków (13?), ale będą. Na miejscu NBC poszukałbym jakiegoś innego slotu czasowego dla tego serialu. Do tego pewnie jeszcze Medium otrzyma kolejny sezon, a Life i Kings cancela.
  • 0

#17 Gość_Tecson_*

Gość_Tecson_*
  • Gość

Napisano 06.04.2009 - |16:59|

Jeśli Chuck dostanie nowy sezon to raczej będzie pełny. Serial jest silnie promowany przez WB, więc nawet jeśli nie NBC to może inna stacja ;)
  • 0

#18 pancor

pancor

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 518 postów
  • MiastoMielec/Warszawa

Napisano 06.04.2009 - |18:48|

Gdzie to wyczytałeś na filmweb.pl ? daj spokój:-)

na tv.com
moze zle napisalem - nie ejst serialem z anjwiekszymi szansami an cancel, bo neiktore juz wiadomo ze sie nie poajwia
ale jest serialem z najbardziej niepewna przyszloscia IMO

zreszta na tej stronie jest Renewal likly dla My name is Earl, a gdzies czytalem, ze ten serial tez jest mopcno zagrozony, wiec...

Użytkownik pancor edytował ten post 06.04.2009 - |18:50|

• 0

#19 Gość_Lowrey23_*

Gość_Lowrey23_*
  • Gość

Napisano 06.04.2009 - |18:58|

zreszta na tej stronie jest Renewal likly dla My name is Earl, a gdzies czytalem, ze ten serial tez jest mopcno zagrozony, wiec...

Panowie nie róbmy już OT bo i tak poleci kilka postów, ale pozwole sobie jeszcze ci odpowiedzieć. Serial My Name Is Earl ma prawdopodobnie zostać przeniesiony do stacji FOX.
  • 0

#20 cliffhanger

cliffhanger

Chorąży

• VIP
  • 1 447 postów

Napisano 06.04.2009 - |20:15|

Jeśli Chuck dostanie nowy sezon to raczej będzie pełny. Serial jest silnie promowany przez WB, więc nawet jeśli nie NBC to może inna stacja ;)

Silnie promowany przez WB? Gdzie to przeczytałeś? :lol:. Wujek Warner nie jest od reklamowania, tylko od sypania kasą, za to odpowiada NBC, które powinno zostać zlinczowane, ponieważ serial prawie w ogóle nie jest reklamowany. Nawet NBC nie wstawiło proma, podczas finału ER :(. Ci co są trochę obeznani w temacie, wiedzą jaka była sytuacja z The Office i 30 Rock jakiś czas teamu, więc liczę na powtórkę, choć tutaj sytuacja jest inna. Jeśli Warner sypnie kasą to nie powinno być problemu, jeśli będą chcieli jakieś przeprowadzić drastyczne cięcia kosztów to może się zrobić nieciekawie.

Chyba jedyną stacją, która mogłaby łyknąć Chucka to CW, ale ciężko powiedzieć czy byłoby to możliwe.

Użytkownik cliffhanger edytował ten post 06.04.2009 - |20:20|

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych