Witam
Naprawde kawał dobrej roboty. BARDZO dobrze wiem jak trudno jest prowadzić taka stronę.
Sam osobiście prowadziłem PIERWSZY POLSKI portal o iluzji razem z kolegą www.magownia.wp.pl oraz
www.magiazone.prv.pl, następnie pomagałem w prowadzeniu portalu o Natalie Hershlag ups tzn Portman - to dla nie wtajemniczonych - podobno jej prawdziwe nazwisko to tajemnica

- ale to nie ja napisałem.
OK ale wracając do tematu.
Stronka bardzo mi sie podoba, grafika jest ok - nie wczytuje się zbyt długo, a to NADAL jest ważne!!!,
nie wszyscy mają szybki dostep do internetu.
Jednak najważniejsze jest to, byś nie stracił zapału do pracy. Wiele serwisów jest zaniedbywanych właśnie tylko z tego powodu, no dochodzi jeszcze coś innego czym jest BRAK CZASU – to spotkało wyżej wymienione przeze mnie strony.
Liczą iż serwis będzie się dalej rozwijał – bardzo chętnie pomogę!!!!, jeśli będzie potrzeba NAPISZ!!! Na pewno pomogę!, jestem człowiekiem dokładnym i lubię dłubać więc jak coś to pisz.
Serwis jest, jak na dzień dzisiejszy bardzo dobry – nie będę czepiał się drobnych nie dociągnięć jakimi są co poniektóre kolory, czcionka itp., to z czasem się zmieni – lub się przyzwyczaimy
Jak narazie odwiedzam go najczęściej jak mogę!!!!.
TAK DALEJ!!!!!!!!