Skocz do zawartości

Zdjęcie

Spoilery i newsy - sezon czwarty

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
26 odpowiedzi w tym temacie

#1 artboy

artboy

Szeregowy

• Użytkownik
  • 4 postów

Napisano 28.02.2008 - |20:27|

Prison Break: Season 4 Filming Rumors

Good news for Prison Break fans! Last week, BuddyTV wrote about the possibility of the show returning for a fourth season. The story received an overwhelming number of responses in favor of bringing the show back to find out what happens to Michael outside the walls of Sona and Sucre trapped inside as a prisoner. 95% of the readers voted in our poll that they need a fourth season. They got their wish when TV Guide’s Michael Ausiello reported last week that it seemed certain the show was coming back. More details about the fourth season emerged today surrounding the show’s upcoming shooting location.

Despite any official word of a fourth season, Prison Break is looking to move from its home in North Texas to Los Angeles to film. "The producers have an exciting idea for next season's storylines, and unfortunately, it may require moving the series back to Los Angeles for creative reasons," said Chris Alexander, a spokesperson for 20th Century Fox.

If the state of Texas has anything to say about it, Prison Break won’t be going anywhere. The show brought in an estimated $122.5 million to the economy in the Dallas area and a total of 35 episodes have been filmed there. "We haven't given up on it," said Janis Burkland, head of the Dallas Film Comission. "I've been calling producers and asking what can we do, if anything, to keep this here."

Next season will surely focus more on life outside of Sona than in. Michael and Lincoln have parted ways. Michael heads out in search of The Company, and Susan, to make them pay for killing Sara. Lincoln looks to disappear with LJ, the son he has been estranged from for so long. Mahone is also free, so to speak, and has now teamed with The Company. We’ve still got Bellick, T-Bag, and Sucre in Sona but that may not be enough storyline to keep the show rooted in Texas.

Link
  • 0

#2 Gość_martha_*

Gość_martha_*
  • Gość

Napisano 04.03.2008 - |21:07|

Po tym jak przez strajk scenarzystów skrócono 3. sezon Prison Break, cała serialowa obsada myśli już o kolejnej serii.
Amaury Nolasco przyznaje, że z niecierpliwością czeka na powrót na plan Skazanego na śmierć.

- Z tego co słyszałem, to w maju wracamy na plan - mówi Nolasco. - Moja postać znów znalazła się w więzieniu i to dla mnie bardzo ekscytujący fakt. Ponadto moja serialowa dziewczyna nadal jest w ciąży. To chyba najdłuższa ciąża w historii telewizji - śmieje się aktor. - Warto jednak pamiętać, że od ucieczki z Fox River minęło dopiero trzy miesiące, więc Maricruz ma jeszcze sporo czasu do porodu - dodaje.

Amaury przyznaje, że jest dumny z kreowania takiej postaci jak Sucre. - Jest oddanym przyjacielem. Bardzo podoba mi się jego relacja z Michael'em - mówi. Aktor prosi o zaufanie widzów, którzy mają wrażenie, że trzeci sezon jest powtórką pierwszego.

- Spotykam wielu ludzi, którzy mnie pytają "ile jeszcze razy wrócicie do więzienia?". Odpowiadam im, że nie wiem co będzie dalej. Uważam natomiast, że nasi scenarzyści piszą naprawdę świetny scenariusz. Dajmy im szansę - dodaje 38-letni Portorykańczyk.

Aktor nie ma pojęcia, co będzie działo się w 4. serii. - Nie lubię z góry wiedzieć, jak potoczy się akcja. Lubię czytać scenariusz na bieżąco, bezpośrednio przed realizacją zdjęć. Wiem, że na pewno w Sonie jest T-Bag i Bellick. Podejrzewam, że Sucre będzie miał z nimi trudne relacje. Zobaczymy co będzie, czekam na rozwój wypadków - kończy Nolasco.
Źródło: www.wp.pl

Użytkownik martha edytował ten post 11.08.2008 - |20:25|

• 0

#3 Mario4all

Mario4all

Szeregowy

• Użytkownik
  • 57 postów
  • MiastoRadomsko

Napisano 06.03.2008 - |22:47|

Fajnie by było jakby rzeczywiście powrót miałby być już w maju ;). I jak już wspominałem w temacie o odcinku 3x13 liczę na większy nacisk odnośnie Firmy i jej roli w serialu.
  • 0

#4 garus

garus

Sierżant

• Użytkownik
  • 796 postów

Napisano 09.03.2008 - |21:09|

W maju zaczynają kręcić, a nie emitować odcinki. Czytaj uważnie :P
  • 0

Masz kolekcję seriali? Pomóż rozbudować bazę danych:

showsdb.org - baza z informacjami o scenowych wydaniach seriali

#5 Mario4all

Mario4all

Szeregowy

• Użytkownik
  • 57 postów
  • MiastoRadomsko

Napisano 09.03.2008 - |21:31|

No tak w wywiadze jest napisane że wracają na plan w maju.Ja jednak jeszcze kiedyś wyczytałem że 4 sezon ma ruszyć w tym właśnie miesiącu tzn. że już miałby być w tv.No ale nic nie jest jeszcze pewne bo to tylko spekulacje.
  • 0

#6 wergora

wergora

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 650 postów
  • Miasto3miasto

Napisano 25.03.2008 - |17:57|

Będzie czwarty sezon, niestety. 23 odcinki, prace nad scenariuszami ruszają w tym tygodniu.
  • 0

#7 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 25.03.2008 - |18:35|

Będzie czwarty sezon, niestety. 23 odcinki, prace nad scenariuszami ruszają w tym tygodniu.

Czemu "niestety". Mam nadzieje, ze nikt cie nie zmusza do oglądania tego. W koncu wybor jest wielki. Na kazdym kanale cos.

Ja sie cieszę, że serial zostanie doprowadzony do końca. W końcu była to najlepsza seria sensacyjna ostatnich lat.
  • 0
I know what I like, and I like what I know.
Genesis

#8 baku

baku

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 552 postów

Napisano 25.03.2008 - |19:32|

Ja się cieszę, że będzie 4 sezon, ale IMO powinien on mieć 13 odcinków a nie aż 22. Wszyscy widzieliśmy jakie są skutki sztucznego rozciągania serialu przy okazji sezonu nr 2. Do połowy było nieźle a końcówka... żałosna. Trzeci sezon rewelacją nie był, ale dość przyjemnie się go oglądało.

Użytkownik baku edytował ten post 25.03.2008 - |19:34|

• 0

#9 rarehare

rarehare

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 501 postów
  • MiastoSzczecin

Napisano 25.03.2008 - |20:20|

Może i czasem głupawe, ale nadal mi się dobrze oglądało, więc nie mam absolutnie nic przeciwko.
  • 0

#10 wergora

wergora

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 650 postów
  • Miasto3miasto

Napisano 25.03.2008 - |20:27|

PB to materiał na dwa dobre i dynamiczne sezony który został niepotrzebnie rozciągnięty. Jeśli sezon 4 będzie sensowny z logicznym zakończeniem całości to nie mam nic przeciwko.

Użytkownik wergora edytował ten post 25.03.2008 - |20:27|

• 0

#11 matlas

matlas

Plutonowy

• Użytkownik
  • 402 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 28.03.2008 - |02:31|

Ma byc niby 7 seoznow PB jeszcze: http://prisonbreak.o...trona-scofielda
  • 0
O serialach i nie tylko: matlas blog
--- > Mój ranking seriali < ---

#12 Haes

Haes

Plutonowy

• Użytkownik
  • 395 postów

Napisano 28.03.2008 - |06:45|

PB to materiał na dwa dobre i dynamiczne sezony który został niepotrzebnie rozciągnięty. Jeśli sezon 4 będzie sensowny z logicznym zakończeniem całości to nie mam nic przeciwko.

Moze walne banała, ale PB byl cudowny, rewelacyjny i fenomenalny do 1x13. Potem było już tylko bardzo dobrze, potem tylko dobrze, potem przyzwoicie, potem tak sobie, następnie jakos tak nie do konca dobrze, potem slabo, a na koniec tragicznie i zalosnie.

Idac dalej tym tokiem rozumowania, mozemy wyobrazic sobie czwarty sezon PB. No i ja swietnie rozumiem to 'niestety' Wergory.

Oczywiscie, gusta sa gustami, poza tym nikt nikogo nie zmusza do ogladania, jednak az zal patrzec jak tak wysmienita historia zapoczatkowana tatuazem Scofielda, bezsennym Swirusem, wiecznymi kombinacjami naszego geniusza itd. stoczyla sie na poziom serialu sensacyjnego klasy C.

Jak puszcza sezon IV w Polsacie, sporo ludzi powie: "Skazany na Śmierć? TO JESZCZE LECI?? Boshe, ale sie to zeszmaciło". A szkoda, bo mogliby wspominać ten serial z rozrzewieniem, mówiąć: "Skazany na Śmierć... To był serial! Chętnie obejrzałbym jezcze raz". Gdyby tylko twórcy mieli jaja i skończyli to na pierwszym sezonie...
  • 0

Wyznawca Latającego Potwora Spaghetti.

Obecnie ogląda seriale: Walking Dead (na bieżąco), Mad Men (S02), Desperate Housewives (S01), Big Bang Theory (S06), House of Card (oczekiwanie na nowy sezon).

#13 k-rol

k-rol

Starszy plutonowy

• Grupa Hatak
  • 535 postów
  • Miastowlkp.

Napisano 28.03.2008 - |12:08|

Spoiler

• 0

Dołączona grafika

#14 kaczy-k9

kaczy-k9

Szeregowy

• Użytkownik
  • 7 postów

Napisano 28.03.2008 - |17:19|

A co z jej głową, którą przesłali Linc-owi????
  • 0

#15 Klima

Klima

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 110 postów
  • MiastoPoznań

Napisano 28.03.2008 - |18:38|

Co do głowy mam teorie że Firma znalazła osobę podobną do Sary, obili jej twarz i odcięli jej głowę.Przez to że głowa miała opuchlizny Lincoln mógł dać się nabrać.
  • 0

#16 mr_gm

mr_gm

Kapral

• Użytkownik
  • 233 postów
  • Miastostolica Polski

Napisano 29.03.2008 - |04:31|

Dla mnie jest OK, że będzie 4 sezon, bo tak, to PB byłby kolejnym serialem kończącym się ni w pięć, ni w dziewięć. Poza tym cóż siła przyzwyczajenia jest wielka i lepszy rydz niż nic ;).
  • 0

#17 Zetnktel

Zetnktel

Starszy chorąży

• Użytkownik
  • 1 589 postów
  • MiastoLublin

Napisano 29.03.2008 - |21:31|

Mam informacje na temat 4 sezonu dla nie ktorych super dla niektorych przekreslajace serial, otoz
Spoiler
NO COMMENTS!! Ja wysiadam:P

klik

Tutaj wywiad

Spoiler

Użytkownik Zetnktel edytował ten post 29.03.2008 - |21:32|

• 0

#18 wergora

wergora

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 650 postów
  • Miasto3miasto

Napisano 30.03.2008 - |21:31|

Po 25 latach odeszła jedna z głównych postaci w Modzie na Sukces. Więc pani Callies ma jeszcze 23 lata pracy przed sobą w PB.
  • 0

#19 DanielP

DanielP

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 669 postów

Napisano 31.03.2008 - |22:57|

T-bag mogl sobie 2 razy reke przyszywac, to Sarah moze glowe jeden raz :)
A co, ma byc gorsza ? :D
Niestety widac wielka desperacje producentow, skoro rzucaja takim miesnym spojlerem!
Nachapac sie póki mozna, póki jeszcze malolaty kochaja sie w Wencie !
  • 0

#20 Gość_martha_*

Gość_martha_*
  • Gość

Napisano 31.03.2008 - |23:51|

T-bag mogl sobie 2 razy reke przyszywac, to Sarah moze glowe jeden raz :)
A co, ma byc gorsza ? :D
Niestety widac wielka desperacje producentow, skoro rzucaja takim miesnym spojlerem!
Nachapac sie póki mozna, póki jeszcze malolaty kochaja sie w Wencie !

Nie rozumiem Twojego niesmaku. A tylko dlatego, że nigdzie nie pokazali definitywnie że to głowa Sary.
Jest to wszystko z leksza naciagane, PB już jest inny, do jakiego nas przyzwyczaili producenci w I sezonie, ale jakby nie patrząc, każdy serial, który przeciagają na kilka sezonów, traci na fasonie (wyjątków jest niestety mało).

Użytkownik martha edytował ten post 31.03.2008 - |23:51|

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych