wiecie co, zepsuliście mi dzień -- przez prawie rok byłam indie i jako jedna z niewielu osób to widziałam ;p
ogólnie zaliczam to w poczet moich ukochanych seriali. 1 sezon był bardzo, bardzo fajny i nie znudził mnie w zasadzie w ani jednym odcinku.
@rand -- i też uwielbiam cassie, ba, mało tego, jedna ze scen w 1x02 nawet mi się przydarzyła, przysięgam [taaa taka gdzie cassie obserwuje ludzi z jakiejś galerii na piętrze]
zresztą ta dziewczyna kojarzy mi się dodatkowo z mogwai [a specyficznie utworem cody, rozpoczynającym wspomniany wyżej odcinek], więc już nikt nie będzie jej w stanie pobić 

No cóż kiedys to musiało sie stać, w końcu tak świetny serial nie mógł umknąć uwadze wszystkim forumowiczom

To iż jest to serial brytyjski, oczywiście sprawia że jest mniej popularny, juz choćby z racji braku kalendarza bo np na:
http://www.pogdesign.co.uk/cat/ Skins i angielskich seriali nie pokazuje. Przy okazji jeśli ktoś ma jakąs stronkę z kalendarzem angielskich seriali, albo ogólnie o oglądalności tamtejszych seriali niech zarzuci
No właśnie ktoś wie jak jest z oglądalnością Skins ?? Wiem że pierwsza seria miała w Anglii olbrzymią oglądalność, ale pojęcia nie mam jak to jest z sezonem 2, mam nadzieje że dobrze i doczekamy się kolejnych sezonów
Co do muzyki to akurat Mogwai jakos mi umknęło i niezbyt kojarzę zespół, ale ogólnie muzyka w Skins jest bardzo dobra, szkoda że na soundtrucku nie ma seedów

Zresztą ja ogólnie dużo muzyki angielskiej słucham (głównie indie rock). Za to bardzo podoba mi sie kawałek z 10 minutowego specjalnego odcinka- "Secret Party". Zespół bodaj nazywa sie Foals i dopiero zaczyna swoja karierę

Fajnie też że podczas akcji w Moskwie leciał kawałek Bloc Party, bo bardzo lubie ten zespół
1. BSG/Shield/Dexter/Spartacus/Skins/Caprica/SG:Universe
2. 24h/Black Donnellys/Rescue Me/SoA/True Blood/Supernatural/Veronica Mars/Entourage/HIMYM/Chuck/White Collar/House
3. Lost/Rome/Moonlight/Californication/Breaking Bad/Tudors/Castle
4. Weeds/The 4400/Damages/V/SG/SG:A/Desperate Houswives/Greys anatomy