Skocz do zawartości

Zdjęcie

Weeds

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
162 odpowiedzi w tym temacie

#1 estrella

estrella

Szeregowy

• Użytkownik
  • 28 postów

Napisano 22.07.2007 - |10:47|

Weeds (Trawka) - 3 sezon rozpoczęty!
Podobnie jak w przypadku "Dextera" premiera sieciowa "Weeds" jest wcześniej niż oficjalna. Od dzisiaj można się zapoznać z 1 odcinkiem 3 serii i to w jakości DVDRip :)

http://pl.youtube.co...h?v=AQOL2ZvGUAg

http://pl.youtube.co...h?v=X2TZ_rGyK7w

Użytkownik johnass edytował ten post 29.05.2010 - |11:43|

• 0

#2 Quendi

Quendi

Chorąży sztabowy

• Użytkownik
  • 1 731 postów

Napisano 29.07.2007 - |18:33|

Bardzo dobry serial.
Marka Showtime pokazała swoją klasę i podobnie jak przy Dexterze warto oglądać więcej niż pilota.

P.S. Proszę o zmianę tematu na Weeds bo jeszcze takowego nie ma, jest ten o s3 i inny o ratio ripów

Użytkownik Quendi edytował ten post 29.07.2007 - |18:34|

• 0
6 Sons of Anarchy,Californication,Supernatural,Breaking Bad,True Blood,Rescue Me,Big Love, Spartacus,Dexter,Mad Men
5 Tudors,House,Clone Wars,In Treatment,Glee,Top Gear,Archer,Justified,Louie,Big C
4 SGU,Secret Diary,Damages,Nip/Tuck,Medium,Crash,Entourage, Chuck,Dark Blue,Paradox
3 Caprica,Vampire Diaries,Weeds,Lost,In Plain Sight,Mentalist,Psych

#3 mic1986

mic1986

Szeregowy

• Użytkownik
  • 4 postów

Napisano 30.07.2007 - |10:49|

serial swietny!
dlugo czekalem na rozpoczecie 3 sezonu ;] tylko szkoda, ze narazie nikt nie chce zajmowac sie tworzeniem napisow do tego ;(

pozdro! :)
  • 0

#4 Grubas

Grubas

Szeregowy

• Użytkownik
  • 26 postów

Napisano 30.07.2007 - |11:16|

Mistrzostwo. Jeden z fajniejszych serialii jakei leca teraz.
  • 0

#5 DanielP

DanielP

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 669 postów

Napisano 15.08.2007 - |06:55|

Wie ktoś może, cze wersja 3x1 HDTV czymś się różni o Preaira?
Prócz końcowych liter oczywiście ;)
  • 0

#6 gregorysl

gregorysl

Szeregowy

• Użytkownik
  • 59 postów

Napisano 15.08.2007 - |11:26|

Niczym. Nawet napisy z wersji preair pasuja idealnie do wersji HDTV
  • 0

#7 FilipKD

FilipKD

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 86 postów
  • MiastoSzczecin-Jamajka

Napisano 28.08.2007 - |17:54|

Uwielbiam ogrodnictwo ;) ale nic nie piszecie o czym ten serial....może ktos nasmaruje małe intro ale bez spoilerow?
  • 0

#8 Quendi

Quendi

Chorąży sztabowy

• Użytkownik
  • 1 731 postów

Napisano 28.08.2007 - |18:47|

Showtime i wszystko jasne.
Najlepsza stacja słynna z kontrowersyjnych seriali.

Co do serialu to jest to komedia/dramat + oczywiście humor też nietuzinkowy.
Prawie najlepszy komediowy serial ostatnich lat.
Mamuśka handluje trawą :D

Psych z US jest bardzo fajny ale o klasę gorszy.

Ostatnio tak orginalnym serialem był Dead Like Me o dziwo z Showtime ;)

Oczywiście ostatnie 3 lata to niepodzielne rządy House w dziedzinie specyficznego humoru, na poziomie i genialnej gry aktorskiej oraz inteligentnego scenariusza.

My Name is Earl mnie osobiście zawiódł choć zły nie jest.

P.S. Jestem za legalizacją Marihuany i nie robienia z ludzi wariata.

Użytkownik Quendi edytował ten post 28.08.2007 - |19:17|

• 0
6 Sons of Anarchy,Californication,Supernatural,Breaking Bad,True Blood,Rescue Me,Big Love, Spartacus,Dexter,Mad Men
5 Tudors,House,Clone Wars,In Treatment,Glee,Top Gear,Archer,Justified,Louie,Big C
4 SGU,Secret Diary,Damages,Nip/Tuck,Medium,Crash,Entourage, Chuck,Dark Blue,Paradox

#9 FilipKD

FilipKD

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 86 postów
  • MiastoSzczecin-Jamajka

Napisano 08.09.2007 - |11:02|

A skąd bierzecie do niego Literki? Nie znam za dobrz eng. (a moja pani to juz wcale) i nie zabardzo usmiecha mi się ogladanie w wersji org. a na hataku serialu nie widze :/
  • 0

#10 Quendi

Quendi

Chorąży sztabowy

• Użytkownik
  • 1 731 postów

Napisano 08.09.2007 - |20:49|

48 postów i co nie zorientowałeś sie że są napisy24 :blink:
  • 0

#11 Quendi

Quendi

Chorąży sztabowy

• Użytkownik
  • 1 731 postów

Napisano 17.10.2007 - |18:51|

Co to za utworek podczas WIELKIEJ ERUPCJI GÓWNIANEGO RUROCIĄGU w s3e9 ???

P.S. Brawo na taniec robota na końcu no i cały serial, ZNAKOMITE
  • 0

#12 Marlowe

Marlowe

Szeregowy

• Użytkownik
  • 68 postów

Napisano 17.10.2007 - |19:00|

http://www.sho.com/site/weeds/music.do Tutaj podają utwory do każdego epizodu, nie wiem czy jest tu ten poszukiwany przez ciebie (nie che mi się sprawdzać)
  • 0

#13 Halavar

Halavar

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 637 postów
  • MiastoŚląsk

Napisano 20.10.2007 - |11:08|

Równeiż jestem fanem Weeds, oglądam go od roku i czekałem z niecierpliwością na 3 sezon. Tak dobrego serialu łączącego dramat z komedią to już dawo nie widziałem, styl przypomina mi czeskie filmy, choćby Petra Zelenki czy Jiriego Menzla. Wszyscy aktorzy/bohaterowie są rewelacyjni, każdy wnosi troszkę inny typ humoru, ale jednak balansujący w tych samych granicach. No i oczywiście najlepsza jest Nancy Botwin, z tym rewelacyjnym wyrazem twarzy, kiedy coś spieprzyła i trzeba będzie szybko to naprawiać.
Ale ten serial nie był by aż tak dobry, gdyby nie klimat budowany co odcinek w wejściówce z muzyką i słowami "Little boxes on the hillside..."
  • 0
All Lies Lead To The Truth

W oczekiwaniu na BSG "Caprica"

#14 Gość_jooboo_*

Gość_jooboo_*
  • Gość

Napisano 21.10.2007 - |15:02|

Również jestem zachwycony Trawką (choć sam nie palę i nigdy nie paliłem). Każdemu mogę z czystym sumieniem polecić - zabawa pierwsza klasa, a przy okazji miażdżąca krytyka amerykańskiej middle class. Jeśli chodzi o Showtime, to jest to zdecydowanie najlepsza stacja telewizyjna w USA. Praktycznie każdy ich serial jest przebojem. Z innych ich tytułów polecam m.in. : CALIFORNICATION, DEXTER, HUFF (zakończony), MASTERS OF HORROR (najprawdopodobniej zakończony), SLEEPER CELL (zakończony), a przede wszystkim genialne THE L WORD (ale tu uwaga, niezbędna jest tolerancja dla kobiecej mniejszości seksualnej, homofobom grozi ostra niestrawność). Gdybym mieszkał w Stanach, na pewno miałbym dwa kanały: SHOWTIME i SCI-FI CHANNEL. To jest to, co w amerykańskiej telewizji najlepsze.
  • 0

#15 Dawid18

Dawid18

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 102 postów

Napisano 21.11.2007 - |20:41|

a przede wszystkim genialne THE L WORD (ale tu uwaga, niezbędna jest tolerancja dla kobiecej mniejszości seksualnej, homofobom grozi ostra niestrawność). Gdybym mieszkał w Stanach, na pewno miałbym dwa kanały: SHOWTIME i SCI-FI CHANNEL. To jest to, co w amerykańskiej telewizji najlepsze.

Hej jeśli The L word to dlaczego nie Queer as folk?Przecież to też świetny serial który uczy tolerancji...
  • 0

#16 Dellirium

Dellirium

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 288 postów

Napisano 28.03.2008 - |07:00|

Czy ktos wie czy bedzie 4 sezon Weeds ? :) Bo zakonczenie 3 dawalo troche do myslenia ze to koniec serialu...

OK juz znalazlem 2008-06-16 4 sezon , cale szczescie :)

Użytkownik Dellirium edytował ten post 28.03.2008 - |07:14|

• 0

#17 matlas

matlas

Plutonowy

• Użytkownik
  • 402 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 22.04.2008 - |22:36|

Swietny serial. Wciaglem go odcinek za odcinkiem. Bardzo ciekawe postacie, bardzo dobra gra aktorska no i te zaskakujace zwroty akcji i pomysly! No i humor pierwsza klasa. A ekipa palaczy szczegolnie Andy i Doug, rozwalaja tekstami - jakbym siebie widzial z kumplem :).

A 3 sezon skonczyl sie tak ze w sumie ze moglby byc ostatnim ... no ale blondyna wsypala na koniec Nancy u glin, ciekawe jak to rozwiklaja w 4 sezonie.

ps. Jestem za legalizacja i robieniem pozytywnych ludzi jakimis bandziorami.
  • 0
O serialach i nie tylko: matlas blog
--- > Mój ranking seriali < ---

#18 buzol

buzol

Szeregowy

• Użytkownik
  • 29 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 17.06.2008 - |14:45|

Dzisiaj premiera 4 sezonu WEEDS!!!
  • 0

#19 Quendi

Quendi

Chorąży sztabowy

• Użytkownik
  • 1 731 postów

Napisano 20.06.2008 - |19:32|

No i się zaczęło

Całkowite przemeblowanie w s4, zobaczymy jak to wyjdzie.

Doszedł nie lubiący naszej bohaterki teść.

Jestem dobrej myśli.
  • 0

#20 Adamos

Adamos

Szeregowy

• Użytkownik
  • 26 postów

Napisano 21.06.2008 - |12:06|

No 4 sezon się zaczął w dość powolnym stylu, ale można to potraktować jako prolog do nowej sytuacji. Z zapowiedzi następnego odcinka widziałam, że będzie się działo. Jestem dobrej myśli i z przyjemnością oglądam mój ulubiony serial komediowy
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych