Skocz do zawartości

Zdjęcie

Burn Notice

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
63 odpowiedzi w tym temacie

#1 estrella

estrella

Szeregowy

• Użytkownik
  • 28 postów

Napisano 30.06.2007 - |00:05|

Michael Westen to międzynarodowy szpieg, który nagle staje się niepotrzebny. Jest spalony i traci wszystko co miał. Wszystko oprócz swoich niezwykłych umiejętności zdobytych w wywiadzie. Teraz wykorzysta je, by dowiedzieć się dlaczego stał się zbędny. Przy okazji pomoże wielu ludziom niemogącym skorzystać z usług policji. Szybka akcja, piękne dziewczyny i dużo humoru w wakacyjnym klimacie Miami.

trailery:

http://pl.youtube.co...wdzl4KlhKU&NR=1

http://pl.youtube.co...h?v=RHJa_KXa6xc

http://pl.youtube.co...&...ted&search=

http://pl.youtube.co...z6GRUgMJz4&NR=1

http://pl.youtube.co...Y6AZLObnnA&NR=1

oficjalna strona serialu: http://www.usanetwor...ies/burnnotice/

W głównych rolach m.in. Gabrielle Anwar znana z "Zapachu kobiety" gdzie zagrała w słynnej scenie tańca z Alem Pacino, czy Bruce Campbell "ulubiony syn wujka Sama" Raimiego.

Użytkownik johnass edytował ten post 29.05.2010 - |12:12|

• 0

#2 Modes

Modes

Podpułkownik

• Użytkownik
  • 2 784 postów
  • MiastoPoznań/Chojnice

Napisano 30.06.2007 - |02:46|

nuda, nuda i jeszcze raz nuda ;).
Srednia gra aktorska, bardzo slaba oprawa muzyczna, srednia oprawa wizualna. Ogolnei sredniak, jedyne co w tym serialu jest dobrego to glowna fabula.

101
Ocena: 4/10
  • 0

#3 kris.m

kris.m

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 112 postów

Napisano 30.06.2007 - |11:34|

nuda, nuda i jeszcze raz nuda ;).
Srednia gra aktorska, bardzo slaba oprawa muzyczna, srednia oprawa wizualna. Ogolnei sredniak, jedyne co w tym serialu jest dobrego to glowna fabula.

101
Ocena: 4/10

to aż się chce obejrzeć, skoro zaletą tego serialu jest fabuła:) w wielu filmach i serialach to fabuły brakuje a są efekty:)
  • 0

#4 Modes

Modes

Podpułkownik

• Użytkownik
  • 2 784 postów
  • MiastoPoznań/Chojnice

Napisano 30.06.2007 - |13:49|

kris.m: nie napisalem ze zaleta, napisalem ze glowna fabula jest dobra w skali: tragiczna, slaba, srednia, dobra, bardzo dobra, doskonala. Czyli w porownaniu z innymi serialami nic takiego ciekawe i napewno dla niej nie warto ogladac ;).
  • 0

#5 Luizjana

Luizjana

Kapral

• Użytkownik
  • 175 postów

Napisano 03.07.2007 - |21:22|

Zapowiada się świetny serialek na lato, pierwszy odcinek ma niezłe tempo, klimat i humor, bedzie dobrze, a Modes już nie raz udowodnił, że gust ma co najmniej dyskusyjny, więc nie przejmowałbym się jego opinia :biggrin2:
  • 0

#6 spex

spex

Sierżant

• Użytkownik
  • 771 postów
  • MiastoKraków

Napisano 03.07.2007 - |22:54|

Dla mnie zapowiada coś ciekawie, mam na dziele że będzie ciekawsze niż Painkiller Jane którego oglądałem tylko jeden odcinek.
  • 0

#7 sot

sot

Chorąży

• Użytkownik
  • 1 492 postów
  • MiastoNibylandia

Napisano 04.07.2007 - |08:43|

Też wydaje mi się że dam temu serialowi szanse po pierwszym odcinku dostrzegam w nim spory potencjał. I w sumie teraz za dużo ciekawych pozycji nie ma do oglądania a to też działa na jego korzyść :)
  • 0
To miejsce na twoją reklamę.

#8 spex

spex

Sierżant

• Użytkownik
  • 771 postów
  • MiastoKraków

Napisano 05.07.2007 - |01:39|

Ja jeszcze co prawda nie oglądałem tego bo czekam na napisy, ale mam pytanie.

Czy jest to coś podobnego do Nash Bridges? Chodzi o lekki seria kryminalny/szpiegowski?
  • 0

#9 sot

sot

Chorąży

• Użytkownik
  • 1 492 postów
  • MiastoNibylandia

Napisano 05.07.2007 - |06:28|

Czy jest to coś podobnego do Nash Bridges? Chodzi o lekki seria kryminalny/szpiegowski?

Raczej tak można by to określić z tym że sposób narracji przypomina mi przynajmniej The Dresden Files, i też chcą żeby było śmiesznie :)
  • 0
To miejsce na twoją reklamę.

#10 spex

spex

Sierżant

• Użytkownik
  • 771 postów
  • MiastoKraków

Napisano 07.07.2007 - |00:30|

w końcu udało mi się to oglądnąć. Jak dla mnie OK. Takie serialik na lato.
  • 0

#11 Savajam

Savajam

Szeregowy

• Użytkownik
  • 33 postów

Napisano 30.07.2007 - |23:06|

Ciekawy pomysł na serial, strasznie podoba mi sie humor, gra aktorska jest ok, a Sharon Gless jako mama głównego to bardzo dobry pomysł
ocena 7/10
  • 0
"Komputer to logiczne ogniwo w rozwoju człowieka: inteligencja bez moralności."
(John Osborne)

#12 Shade

Shade

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 94 postów

Napisano 31.07.2007 - |07:37|

Obejrzałem pilota a potem jeszcze jeden kolejny odcinek i nie spodobał mi sie. Fabuła ani nie jest jakaś oryginalna ani wciagajaca. Aktorzy moga być ale bez zadnych rewelacji.
Może to też kwestia tego że to nie moj klimat.

5/10
  • 0

#13 Sham-Tu

Sham-Tu

Szeregowy

• Użytkownik
  • 65 postów

Napisano 31.07.2007 - |15:37|

Typowy średniak na lato - ogląda się dobrze ale trochę przeszkadza, że każdy odcinek to ten sam schemat... Serial ma za to jedną wielką zaletę - Bruce "Come Get Some"Campbell:)

6/10
  • 0

#14 Halavar

Halavar

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 637 postów
  • MiastoŚląsk

Napisano 01.08.2007 - |10:27|

Faktycznie, bardzo fajny, przyjemny serial na lato :) Nie jest to oczywiście pierwsza półka seriali (ale też na taki nie był krojony ten serial), ale sympatycznie się go ogląda. Co mi się podoba? Przede wszystkim to lekkie mruganie oka do widzów: te podpisy pod różnymi postaciami, fajny dobry humor, narracja Michaela, jego zabawne relacje z Fioną i kumplem z FBI oraz klimat Miami. Mam nadzieję, że szybko nie zakończą tego serialu, oraz że Grupa Hatak nadal będzie wspierać go swoimi tłumaczeniami ;)
  • 0
All Lies Lead To The Truth

W oczekiwaniu na BSG "Caprica"

#15 Rand

Rand

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 264 postów

Napisano 11.09.2007 - |22:52|

coś ucichło w tym temacie, a dopiero teraz przeczytałem że serial dostał 2 sezon. Może więc doszły jakieś nowe opinie?? Bo szczerze mówiąc to nie wiem czy go oglądać czy nie. Opinie raczej średnie.... Ale teraz tak mało seriali dostało 2 sezon że zacząłem rozważać oglądanie Burn Notice.
  • 0
1. BSG/Shield/Dexter/Spartacus/Skins/Caprica/SG:Universe
2. 24h/Black Donnellys/Rescue Me/SoA/True Blood/Supernatural/Veronica Mars/Entourage/HIMYM/Chuck/White Collar/House
3. Lost/Rome/Moonlight/Californication/Breaking Bad/Tudors/Castle
4. Weeds/The 4400/Damages/V/SG/SG:A/Desperate Houswives/Greys anatomy

#16 gemGreg

gemGreg

Szeregowy

• Użytkownik
  • 7 postów
  • MiastoCzęstochowa

Napisano 24.09.2007 - |13:12|

Mnie ten serial naprawdę przypadł do gustu. Polecam oglądać. Nie mogę się już doczekać 2 sezonu.
  • 0

#17 Skinwalker

Skinwalker

Szeregowy

• Użytkownik
  • 62 postów

Napisano 24.09.2007 - |21:26|

Mi też sie serial bardzo podoba, wcale nie jest nudny ;)
  • 0
"Jeżeli nie możesz sprawić by działało dobrze - spraw chociaż by dobrze wyglądało",
Bill Gates

#18 elantra

elantra

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 106 postów

Napisano 06.10.2007 - |18:38|

oglądnąłem cały sezon 1 i muszę powiedzieź , że serial jes dobry i fajnie się go ogląda. Jestem ciekaw jak zacznie się 2 sezon po tym zakończeniu 1 - jeżeli będzie sezon 2.
  • 0
"tylko umarli znają koniec wojny"
Platon

#19 Sokar

Sokar

snapik.com

• VIP
  • 1 337 postów
  • MiastoOleśnica

Napisano 06.10.2007 - |18:57|

Serial jest świetny, szkoda że doceniany w naszym kraju. Sezon 2 został już potwierdzony.
  • 0

#20 Chavo

Chavo

Kapral

• Użytkownik
  • 162 postów
  • MiastoMazowieckie

Napisano 07.10.2007 - |19:40|

Muszę przyznać, że też obejrzałem ten serial z przyjemnością. Cieszy mnie info o potwierdzeniu drugiego sezonu, bo szkoda byłoby gdyby został anulowany przy obecnym zakończeniu pierwszego sezonu jak kilka innych dobrych seriali.
  • 0
Jeśli nie będziecie używać oczu waszych po to, aby widzieć, to będziecie używać ich po to, aby płakać.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych