Odcinki: po 25 minut
gatunek: komedia / obyczaj
noty imdb: 9,3 na 5 203 głosy
noty filmweb: 8,43 na 49 głosów
http://www.filmweb.p...,Film,id=110259
Opis z fdb.pl:
Vince Chase jest seksownym, młodym aktorem, o krok od zrobienia wielkiej kariery w Fabryce Snów. Aby jednak świat filmowy nie pochłonął Vince'a za bardzo, a zabawa wciąż była stałym elementem jego dnia, aktor cały czas trzyma się z imprezowymi kumplami z dzieciństwa z Queens - Ericiem, Dramą i Turtlem. Cała paczka wspólnie będzie przemierzać kręte i kapryśne ścieżki kariery w Hollywood, gdzie pieniądze i pokusy okażą ogromne jak nigdy i nigdzie dotąd w ich szalonym życiu. Zobacz, jak bawią się zwykłe chłopaki z sąsiedztwa w potężnym i tylko na pozór przyjaznym Hollywood.
serial jest na prawde świetny choć ciężko powiedzieć czemu. Bo głupawa komedia to na pewno nie jest, ale momentami zabawny serial o życiu w Hollywood. Postacie są świetne i już po 4 odcinkach tak się z nimi zżyłem tak, że teraz dla mnie dzień bez ekipy to dzień stracony. Serial ogląda sie bardzo przyjemnie jakoś dobrze mnie nastraja, a i czas bardzo szybko przy nim leci. W każdym odcinku występują jekieś prawdziwe "gwiazdy" grajace same siebie jak narazie po 9 odcinkach obejrzanych widziałem m.in. Jessice Albe, Marka Wahlberga, Amande Peet, Luka Owena itp. nawet Val Kilmer wystąpił jako hipis (na prawde fajna rólka). Serial ma po prostu klimat i szczerze polecam, warto sie zrelaksować od czasu do czasu, w końcu to tylko 25 minut. Zresztą 1 seria ma 8 odcinków,ale wiadomo nie każdemu klimat podpasuje
Problem jest tylko taki że napisy są do 6 odcinka 2 serii, tzn moze i napisy były zrobione ale po kasacji napisów.org to za bardzo się o tym nie dowiemy. Ja napisy do tego serialu pociągnęłem z napiprojekt i tylko tyle tam było.
PS Warto dodać ze bodajże w poprzednią niedziele w USA został wyemitowany 1 odcinek 4 serii tego serialu
Użytkownik johnass edytował ten post 29.05.2010 - |11:38|

Logowanie »