Skocz do zawartości

Zdjęcie

Stargate: Worlds

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
85 odpowiedzi w tym temacie

#61 fayette

fayette

Szeregowy

• Email
  • 10 postów

Napisano 05.01.2008 - |18:16|

Asgardczyk przechodzi z Jaffa za reke przez wrota. Troche zabawne
  • 1

#62 Hemzok

Hemzok

Szeregowy

• Użytkownik
  • 56 postów
  • MiastoAtlantyda

Napisano 12.01.2008 - |18:25|

Ja się najbardziej boje, że ta gra skończy jak lord of the ring online nie będzie można ściągnąć jej z netu i nie będzie prywatnych serverów ;(.
A za miesiąc gry będą opłaty po 30$, albo i więcej.
  • 0

#63 FremdUK

FremdUK

Szeregowy

• Użytkownik
  • 1 postów
  • Miastocheltenham Gl522ja

Napisano 24.01.2008 - |09:03|

Nowy filmik Stargate Worlds

Użytkownik FremdUK edytował ten post 24.01.2008 - |09:11|

• 0

#64 zis279

zis279

Kapral

• Użytkownik
  • 213 postów

Napisano 11.02.2008 - |14:58|

Ja się najbardziej boje, że ta gra skończy jak lord of the ring online nie będzie można ściągnąć jej z netu i nie będzie prywatnych serverów ;(.
A za miesiąc gry będą opłaty po 30$, albo i więcej.

Z tego co wiem to gra będzie płatna na bank , osobiście to nie boje się cenny abonamentu tylko że gra może skończyć jak Vanguard :/
  • 0

Zapraszam (jesli chcesz) na mojego bloga o serialach - http://scianadziwnyc...i.blogspot.com/

#65 kwiatek

kwiatek

FLOWER POWER

• VIP
  • 2 530 postów
  • MiastoOpole

Napisano 30.04.2008 - |21:26|

Nazwa i opis tematu mówią wszystko...
Tu tekst z GW:

Stargate Worlds, the upcoming Massively Multiplayer Online Role-Playing game, is now taking applications for closed beta.

"The closed beta is an invitation-only test of the upcoming science fiction MMORPG Stargate Worlds," said publisher FireSky. "Invitations will be sent out this spring and summer as the Stargate Worlds team ramps up the numbers for testing."

FireSky, a Cheyenne Mountain Entertainment company, announced on April 17 that they would be publishing the title. Stargate Worlds will contain a brand new story set between Seasons Eight and Nine, and will allow users to play human Stargate personnel, Jaffa, Goa'uld and Asgard.

"A game is nothing without players. We're fired up to finally get our game in the hands of the community," said Dan Elggren, Stargate Worlds studio head. "We're at the point where we need external testers to take Stargate Worlds to the finish line. Our devoted fans have helped guide us for more than two years through our forums. Together, we're going to craft a balanced, polished, and most of all, fun game."

Visit StargateWorlds.com to apply for the beta! The subscription-based MMO is scheduled to launch in the winter of 2008. Stick with GateWorld for more updates on the game as they become available!

No to Ci co mają dużo wolnego czasu, do boju :)
register.stargateworlds.com/Registration/
  • 0
Master of possimpible ;)

#66 Hans Olo

Hans Olo

Lost Moderator

• Lost Moderator
  • 2 394 postów
  • MiastoPoznań

Napisano 01.05.2008 - |15:09|

Ale to nie jest tak hop siup :P. Sama rejestracja to tylko zgłoszenie chęci. Potem będzie losowanie graczy . I z tego co wiem to nazywanie tego betą jest trochę na wyrost. Bardziej jest to "działająca alfa" - działająca tzn. działa, ale to jeszcze nie jest nawet gra.

Użytkownik Hans Olo edytował ten post 09.12.2009 - |11:52|

• 0

BSG s04e10 - "Oh, Earth...hmm we got frakked out" 

#67 forummmo

forummmo

Szeregowy

• Użytkownik
  • 1 postów

Napisano 13.06.2008 - |16:13|

Mysle, ze cena za miesiac nie przekroczy $15 tak jak w przypadku innych MMO. Czy wiadomo juz cos na temat daty oficjalnej premiery gry?
  • 0
Zapraszam na polskie forum SgW:
Stargate Worlds forum

#68 kozuch

kozuch

Plutonowy

• Użytkownik
  • 394 postów
  • MiastoBydgoszcz

Napisano 14.06.2008 - |08:46|

Na jakieś stronce natrafiłem na datę październik 2008 ale nie wiem czy to oficjalna data
  • 0

#69 johnny321

johnny321

Szeregowy

• Użytkownik
  • 12 postów

Napisano 29.06.2008 - |12:17|

Pare dni temu pojawila sie druga czesc filmu "Gry Wojenne" - na poczatku (ok.3 minuta) mozna obejrzec pare sekund gameplaya z gry Stargate Worlds.

Użytkownik johnny321 edytował ten post 29.06.2008 - |12:18|

• 0

#70 spex

spex

Sierżant

• Użytkownik
  • 771 postów
  • MiastoKraków

Napisano 21.07.2008 - |04:33|

Oraz pod koniec filmu.
  • 0

#71 Psoma

Psoma

Szeregowy

• Użytkownik
  • 4 postów
  • MiastoKatowice

Napisano 22.12.2008 - |22:06|

Hej. I co z ta gra?? Wyszla w Polsce? Sa jakies inne gry stargate?? Bo sorry, ale jak ogladalem te symulatory to doznalem ladnie powiedziec ZNIESMACZENIA. Interesuje mnie DUZA, WIELKA gra a nie jakies glupkowate symulatory na ktorych nic sie nie dzieje :D
  • 0
Sukces nie jest ostateczny, porażka nie jest śmiertelna, liczy się odwaga by kontynuować

#72 Hans Olo

Hans Olo

Lost Moderator

• Lost Moderator
  • 2 394 postów
  • MiastoPoznań

Napisano 23.12.2008 - |00:23|

Aktualnie jest w fazie beta. Oficjalnych wieści jest niewiele, a testerzy mają mordki szczelnie zaszyte umowami.
  • 0

BSG s04e10 - "Oh, Earth...hmm we got frakked out" 

#73 Heru-ur

Heru-ur

Szeregowy

• Użytkownik
  • 3 postów

Napisano 29.12.2008 - |02:42|

mogliby się troszkę pośpieszyć z tą grą
  • 0

#74 nekkoru

nekkoru

Szeregowy

• Użytkownik
  • 12 postów
  • Miasto50°22'N 18°97'E

Napisano 11.01.2009 - |14:57|

A ja sie nie moge doczekać aż dobiore się do plików gry xD (dzwięki, animacje - jako efekty specjalne do AAE)
  • 0

#75 Zetnktel

Zetnktel

Starszy chorąży

• Użytkownik
  • 1 589 postów
  • MiastoLublin

Napisano 06.06.2009 - |17:18|

Z tego co wyczytalem to gra ma wyjsc juz w listopadzie tego roku. Tak swoja droga ja sie na grach nie znam, nie gram prawie wcale, (co najwyzej GTA i Colina) czytalem, ze tutaj sie online bedzie grac :| To mam rozumiec ze nie bedzie czegos takiego jak single player, ze gra sie samemu bez internetu ?

Użytkownik Zetnktel edytował ten post 06.06.2009 - |17:18|

• 0

#76 cLoNe_xx

cLoNe_xx

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 83 postów
  • MiastoJelenia Góra

Napisano 07.06.2009 - |12:15|

Z tego co wyczytalem to gra ma wyjsc juz w listopadzie tego roku. Tak swoja droga ja sie na grach nie znam, nie gram prawie wcale, (co najwyzej GTA i Colina) czytalem, ze tutaj sie online bedzie grac :| To mam rozumiec ze nie bedzie czegos takiego jak single player, ze gra sie samemu bez internetu ?

Dokładnie jak to bywa z mmo brak w nich możliwości samodzielnej gry.
  • 0

#77 Mr()()z

Mr()()z

Kapral

• Użytkownik
  • 213 postów
  • MiastoRawicz

Napisano 08.06.2009 - |16:44|

1. sprawa . KUR*A TO BEDZIE PŁATNE CZY NIE ??jak nie to niea kupuje bo akurat jest tak : Kupujesz - 100 -250 zl . Placisz abonament - 50 zl za 1 miech . - czyli za 3-4 lata płacenia 10 osób można naprawdea spłacić wszystkich z firm MgM i Chayyenne mountyn czy jakos tak . PRZEcierz ONI NA NAS ZAROBIĄ MILIONY . NAJLEPIEJ POCZEKAĆ I ŚCIĄGNĄĆ WERSJE NON - STEAM !! xD

Uprzejmie proszę byś pilnował języka i nie używał przekleństw oraz wulgaryzmów. Co do informacji związanych z płatnością - idź na stronę producenta Gry i tam szukaj informacji. Jesli chodzi o płatne MMO sam osobiście wspieram Blizzard w jednym z ich MMO, poprzez wykupienie abonamentu i osobiście obraża mnie Twoja wypowiedź, ponieważ przedstawia innych abonentów MMO oraz moją skromną osobę jako "idiotę pozwalającego się doić". Szanuję Twe zdanie i masz do niego prawo, nie oznacza to jednak prawa do wyśmiewania/wyszydzania decyzji innych. Katharn

Użytkownik Katharn edytował ten post 10.06.2009 - |11:24|

• 0
Niema to jak zainteresować się astrofizyką, fizyką teoretyczną, programowaniem i mechaniką kwantową ... przez McKaya
Chyba za dużo czasu spędziłem przy SG:A ...

#78 morman

morman

Starszy plutonowy

• VIP
  • 522 postów
  • MiastoRabka - Zdrój/Kraków

Napisano 26.07.2009 - |14:46|

Zbierają się czarne chmury nad drugą grą ze świata Stargate, czyżby jakieś fatum <_<

http://www.gry-onlin...13.asp?ID=47536
  • 0
Każdą rewolucyjną ideę można podsumować trzema fazami - to niemożliwe, nie będę marnować czasu - to możliwe ale nie warte zachodu - mówiłem przez cały czas, że to był dobry pomysł
Prawo Clarke'a

#79 samantha carter

samantha carter

Szeregowy

• Użytkownik
  • 1 postów

Napisano 25.12.2009 - |20:04|

czy jest gra staragate worlds w polsce?
  • 0

#80 Paul Mc

Paul Mc

Szeregowy

• Użytkownik
  • 43 postów
  • MiastoBiałystok

Napisano 27.12.2009 - |17:01|

Gra Stargate Worlds nie została jeszcze wydana(tym bardziej w Polsce).
Jak narazie trwają beta testy.
A o to czy w ogolę zostanie wydana bym się nie martwił. Ostatni byłem na oficjalnej stroni i widać że projekt dostał solidnego kopa i idzie do przodu w najlepsze. :)
Śmiem twierdzić że to z powodu premiery SG:U.
  • 0

Mekta satak Pol'Mak (Paul Mc)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych