Serwer mam narazie postawiony u kumpla co jest adminem i pewno znow sprzataczka wyłaczyła go..Juz działa..
Stargate Universum
Rozpoczęty przez
sherkan
, 11.05.2006 - |08:37|
328 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 15.06.2007 - |10:11|
Napisano 28.06.2007 - |11:19|
Kiedy będzie się można spodziewać ponownego włączenia serwera? Przyznam że trochę bym pograł jeszcze w tą grę
Napisano 29.06.2007 - |23:31|
Witam mam pytanko.Kiedy bedzie można pograc w pełna wersję gry ???
I Have Become Death, Destroyer of Worlds.
Napisano 23.07.2007 - |08:42|
już można grac ale wczoraj coś sie sypnęło i do tej chwili serwera nie ma :-(.Witam mam pytanko.Kiedy bedzie można pograc w pełna wersję gry ???
Ale do wczoraj było miodzio.
Wyrazy uznania dla sherkan.
Napisano 26.07.2007 - |15:18|
nie działa.
Napisano 27.07.2007 - |14:46|
Niestety serwer padł po burzy w pt. bo stoi w Częstochowie, a jak wiecie było tam tornado.
Może dzisiaj będzie coś więcej wiadomo.
W razie awarii można wchodzić na forum poprzez ten adres: www.sguni.uni.8p.pl
Pozdrawiam
Może dzisiaj będzie coś więcej wiadomo.
W razie awarii można wchodzić na forum poprzez ten adres: www.sguni.uni.8p.pl
Pozdrawiam
Napisano 22.09.2007 - |17:25|
Zarejestrowałem sie, gram juz z trzy dni, wybudował to i owo ale punkty mi nie rosna :/ Ciagle mam 0. To jaki bug czy tak ma byc?
Jak sie zmienia ustrój?
Jak sie zmienia ustrój?
"Wiesz co, wysadzasz w powietrze jedno słońce i nagle wszyscy oczekują, że zaczniesz chodzić po wodzie."
Carter, SG-1 [08x17]
Carter, SG-1 [08x17]
Napisano 19.12.2011 - |08:47|
Grałem w tą grę koło roku czasu. Fajny pomysł, nawiązanie do świata SG. Początkowo grałem w wersji prostej bez konta imperator. W pewnym momencie rozgrywki zablokowano w niej sporą liczbę topowych userów za używanie skryptów, choć nie było tego w regulaminie.
Pomyślałem fajnie. Wszyscy co grają nie czyście mają zasłużone kary. Skusiłem się do wykupienia konta imperator, zaczynając niespodziewanie jak dla mnie piąć się w drabince, zwłaszcza po nowym dodatku tj. questach. W pewnym momencie na ogólnym chacie wyszła na jaw duża luka z której jak się okazało korzystali topowi gracze pewnego sojuszu. Zgodnie z regulaminem powinni mieć zablokowane konta, mięli na jeden dzień, potem wrócili do rozgrywki z drobnym obcięciem statystyk, które wcześniej mogli wygenerować praktycznie w 20 minut.
Oczywiście po wznowieniu rozgrywki postanowili ukarać graczy (w tym mnie), którzy publicznie domagali się ich ukarania, niszcząc ich w rozgrywce. Dodatkowo na ogólnym chacie stało się zabronione używanie słów: oszust, nie macie honoru i jaj będąc w sojuszu z oszustami. Za to można bez problemu używać słów burak. Zostałem wyrzucony za to pierwsze a tak naprawdę za tworzenie złej atmosfery wokół gry.
Mam wrażenie, że grupa ta ma po prostu fory w tej grze. Mogą więcej, gdy inni zaczęli ich dościgać za pomocą skryptów na ich zgłoszenie zostali zbanowani a sami w tym czasie korzystali z błędu generującego surowce i nie zostali z niej wyrzuceni.
Jak ktoś lubi grę z naginanymi zasadami polecam a jak nie to nie polecam.
Pomyślałem fajnie. Wszyscy co grają nie czyście mają zasłużone kary. Skusiłem się do wykupienia konta imperator, zaczynając niespodziewanie jak dla mnie piąć się w drabince, zwłaszcza po nowym dodatku tj. questach. W pewnym momencie na ogólnym chacie wyszła na jaw duża luka z której jak się okazało korzystali topowi gracze pewnego sojuszu. Zgodnie z regulaminem powinni mieć zablokowane konta, mięli na jeden dzień, potem wrócili do rozgrywki z drobnym obcięciem statystyk, które wcześniej mogli wygenerować praktycznie w 20 minut.
Oczywiście po wznowieniu rozgrywki postanowili ukarać graczy (w tym mnie), którzy publicznie domagali się ich ukarania, niszcząc ich w rozgrywce. Dodatkowo na ogólnym chacie stało się zabronione używanie słów: oszust, nie macie honoru i jaj będąc w sojuszu z oszustami. Za to można bez problemu używać słów burak. Zostałem wyrzucony za to pierwsze a tak naprawdę za tworzenie złej atmosfery wokół gry.
Mam wrażenie, że grupa ta ma po prostu fory w tej grze. Mogą więcej, gdy inni zaczęli ich dościgać za pomocą skryptów na ich zgłoszenie zostali zbanowani a sami w tym czasie korzystali z błędu generującego surowce i nie zostali z niej wyrzuceni.
Jak ktoś lubi grę z naginanymi zasadami polecam a jak nie to nie polecam.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

Logowanie »