Skocz do zawartości

Zdjęcie

[Sieraków] 25-27.06.2004

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
310 odpowiedzi w tym temacie

#1 MrSatan

MrSatan

Wielki Organizator

• VIP
  • 119 postów
  • MiastoNorthampton

Napisano 22.03.2004 - |16:29|

UWAGA
Pierwotne informacje przedstawione w tym temacie nie są już zbyt aktualne...
Proszę patrzyć na http://www.sg1.pl/zlot

Lista uczestników (na dzień 1 czerwca) (nie uwzględna osób toważyszących):
1. Kwiatek
2. McGyver
3. Ujemny
4. Kirkor
5. [tauri]pigmej
6. Saggi
7. Rejm
8. Mari
9. Ksyrax (+1)
10. Klorel7
11. Bratak
12. Volverin5
13. LechNik
14. Bekocz (?)
15. SGTokar
16. MrSatan
17. SARKOFAG
18. Nexus
19. Altom
20. Mirc
21. Domin
22. Grinch
23. Kayron
24. Hvolt
25. 121277
26. Zoisyte

------------ STARY POST - NIEAKTUALNY ------------

Wtam! Jako ze uczestniczylem w zlotach w przeszlosci i tak sie dziwnie stalo ze nawet je organizowalem postanowilem sie wypowiedziec mimo ze sie na forum za duzo nie udzielam.
Proponuje Poznan tak jak poprzednim razem a nawet nie Poznan. Teraz sprobuje uzasadnic swoj wybor (bo to nie dlatego ze jestem z Poznania)
1. Organizacja udanego zlotu to duzo pracy. Mozecie mi wierzyc, ze zorganizowac lokal dla 12 osob to byl problem jak do tego doliczyc jeszcze zalatwianie koszulek to wychodzi tydzien pracy i duzo pieniedzy i nerwow. Mimo to ludzie byli ze zlotu zadowoleni wiec dlaczego probowac czegos nowego.
2. Z Poznania jest wszedzie blisko. Tzn lezy on blisko srodka Polski i ma bardzo dogodne polaczenia kolejowe, samochodowe (autostrada A2 :):):):) )jak i lotnicze.
3. Ja zapewniam, ze niczego na zlocie nie zabraknie i ze bedzie niezapomniany. Prowadzimy narazie z Grinchem wstepne rozmowy dotyczace reotwarcia sklepu tym razem juz z duzo obszerniejsza oferta. Na zlocie rowniez takowa sie pojawi (ale to w planach)
4. W Poznaniu odbyl sie jakby nie patrzec jedyny udany zlot (a nawet 2)

Teraz opowiem wam co wymyslilem.
Zlot bedzie trwal 3 dni. Tzn np. w piatek o 12 trzeba znalezc sie w Poznaniu. O 12 wyjazd z dworca. O 13:30 jestesmy w Sierakowie. Wyjazd w niedziele o godzinie 16 czy 17. (ale to jest sprawa do ustalenia)
Oczywiscie wiadomo, ze ludzie nie spia na pieniadzach i dlatego nie moze to byc zbyt drogie. Mimo to uwazam, ze jak juz teraz zaczna odkladac to do maja czy czerwca uzbieraja okolo 150 - 200 zl. Na tej podstawie zaczalem szacowac ewentualne wydatki.
Spotykamy sie na dworcu w Poznaniu (standarowo ja odbiore przybyszow z dworca w koszulce i czapce z naszym ukochanym znakiem). Na dworcu bedzie czekal na nas wynajety autokar ktory zabierze nas do sierakow, jest to mala miejscowosc 40 km od Poznania nad jeziorem. Jest przepiekna baza noclegowa za stosunkowo nieduze pieniadze. Procz tego znajduje sie tam sala imprezowa z mozliwsocia pogrania w bilarda czy pimponga czy nawet potanczenia. Sa rowniez takie uciechy jak jednoreki bandyta czy poprostu automaty do gier.
Po przyjezdzie na miejsce kazdy zostanie ulokowany w pokoju i zjemy zasluzony po ciezkiej podrozy posilek. Po posilku bedzie chwila dla tłuszczyku i przystapimy do dzialan.
Odbedzie sie konkurs wiedzy o Stargate. Nagrody moze nie beda wartosciowe ale beda mialy bezcenna wartosc sentymentalna. Beda to koszulki, czapki i kubki. Konkurs potrwa 2 godziny. Bedzie to test ktory potrwa 60 min bedzie w nim 40 pytan. Nastepna godzine potwa sprawdzanie prac. i ogloszenie zwyciezcy. Zwyciezka procz nagord rzeczowych otrzymy honorowy tytul na forum tak jak ja mam "organizator" (tutaj musze jeszcze porozmawiac z kwiatkiem i z reszta kadry)
Po rozdaniu nagrod usiadziemy przy wspolnym stole i bedziemy rozmawiac wymieniac sie dowiadczeniami i przemysleniami na temat SG1 i nie tylko. Ci co beda chcieli i mogli beda mogli oczywiscie umilic sobie siedzienie kropelka alkoholu (tak jak na poprzednium zlocie na ktorym obylo sie bez ekscesow). O godzinie 23:00 odbedzie sie glosowanie (tajne) na najlepszy odcinek SG1 i o 00:00 na duzym projektorze (plandeka ma 3 na 2 metry) obejrzymy tenze odcinek. Jesli bedzie takie zapotrzebowanie to oczywiscie bedziemy mogli obejrzec ich wiecej. Bedziemy siedziec smiac sie popijac ewentualnie i tanczyc (kto bedzie chcial oczywiscie) Muzyka zostanie dobrana tak aby kazdy znalazl cos dla siebie. Oczywiscie bedzie DJ ktory bedzie przyjmowal zamowienia. Kolo godziny 4 nad ranem (tak przwiduje przejdziemy sie do pokoii i pojdziemy spac). Nastepnego dnia kolo godizny 12 kiedy wszyscy dojda do siebie i wyspia sie impreza przeniesie sie na plaze gdzie bedziemy rowniez rozmawiac, bawic sie no i nie zabraknie grila :). Tutaj zleci nam kilka godzin po posilku i zabawach na plazy wrocimy do pokojow na odpoczynek no i znowu zbiorka wieczorem na impreze. Tutaj .... nie wszystkiego nie powiem bo musi byc jakas niespodzianka ... ale gwarantuje niezapomniane wrazenia. No i zabawa znowu puki sie ludzie nie rozejda. W 3 dzien pobodka jak wczesniej no i czas wolny na kupowanie pamietek kartek dla rodziny i innych gadjetow. Zbiorka o godzininie 15 no i powrot do Poznania na dworzec glowny. Tam pozegnam ostatniego goscia no i zakonczy sie zlot. Oczywiscie kazdy uczestnik zlotu dotanie pamiatkowa koszulke lub kubek ze zlotu
Warunkiem uczestnictwa w zlocie jest wplata okolo 150 moze 200 zl na konto przed zlotem no i minimum 45 osob chetnych.
Jak widac wszystko po Poznansku zaplanowane. Czekam na lepsze propozycje. Aha co do pieniedzy. Wiem ze 200 zl to duzo. Ale gdybysmy zaczeli odkladac teraz 20 zl na tydzien to do czerwca mamy 200 zl. A 20 zl to nie duzo przeciez. No i mozna to potraktowac juz jako wakacje.

Użytkownik MrSatan edytował ten post 05.06.2004 - |09:11|

• 0
[img]http://http://forum.gwrota.com/public/style_images/7_7_new_skin_venom_kolor.gif[/img]

#2 LechNik

LechNik

Organizator

• VIP
  • 98 postów
  • MiastoGliwice

Napisano 22.03.2004 - |17:14|

nie powiem propozycjia całkiem ciekawa i na towkową się pisze :P
ale niestety nie wierze w te 45 osób które na to się zdecydują :(
w każdym bąć razie jest to jednyna konkretna propozycja wiem że wygrała Warszawa ale tyle tylko wiadomo i nic więcej, a tu jakieś zarysy zlotu sie pojawiły.
I najważniejsza uwaga - może by tak ustalić termin zlotu bo to tak samo jak kasa ogranicza pojawienie się niektórych osób.
  • 0
A przecież nie cały umieram!
To co we mnie niezniszczalne trwa!
Teraz staje twarzą w twarz z Tym który jest!

Jan Paweł II

#3 kwiatek

kwiatek

FLOWER POWER

• VIP
  • 2 530 postów
  • MiastoOpole

Napisano 22.03.2004 - |17:23|

Proszę tu umieszczać swoje propozycje lokalizacji kilkudniowego zlotu fanów Stargate.
Przoszę o przedstawianie bardzo dokładnych informacji, im wiecej szczegółów tym lepiej. Kluczowe są informacje dotyczące szacunkowych kosztów, dojazdu na proponowanie miejsce, warunków akomodacji ewentualnych atrakcji itp.

PS
Mamy już jedną propozycję od MrSatan'a, organizatora najbardziej do tej pory udanego zlotu - Poznań 25.10.2003 :)
  • 0
Master of possimpible ;)

#4 Obi

Obi

Moderator

• Moderator
  • 3 264 postów
  • MiastoWawa

Napisano 22.03.2004 - |19:53|

Warunkiem uczestnictwa w zlocie jest wplata okolo 150 moze 200 zl na konto przed zlotem no i minimum 45 osob chetnych.

Nie zabrzmi to optymistycznie dla zlotu , ale kwota 150-200 to jest dosyć dużo . Z właśnego doświatczenia (wyjazdy na konwęty - konwęt 3 dniowy kosztuje około 50-60 pln ) wiem że do takiej sumy trzeba doliczyć jeszcze pięniądze na dojazd i powrót (co najmiej 50 pln ) plus ewętualne wyżywienie (browar = zupa chmielowa ) . Wiec optymistycznie licząc trzeba szykować kwotę o około 100 pln wiekszą .
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#5 MrSatan

MrSatan

Wielki Organizator

• VIP
  • 119 postów
  • MiastoNorthampton

Napisano 24.03.2004 - |09:50|

Sorry ale musze stanac sam dla siebie w swojej obronie. Skoro komus jest za drogo to niech zrobi lepszy i zobaczy jakie sa koszta takiej zabawy. Gdyby przyjechalo 100 osob koszt wynioslby 60-70 zl. Jesli ktos mysli ze ja probuje na tym zarobic to bardzo mi przykro. Mala grupa ludzi powoduje ze cena jest tak wysoka.

Niech ktos sobie zada troche trudu i sprobuje cos wymyslic sam, po czym niech wyliczy do tego koszta i zobaczy jak "malo mu wyjdzie"

Autokar ma po znajomosci za 50% stawki
Spanie mam po znajomosci za 80% stawki
Sala jest po znajomosci z 80% stawki
Nagrody i pamiatka dla kazdego uczestnika tez bedzie zrobiona za 70% ceny

Wszystko co zaproponowalem na ten zlot zaproponowalem dlatego ze mam znajomych, ktorzy cos takiego moga zalatwic i zrobia mi to taniej. Sprobujcie to sobie policzyc i zobaczcie ile wam wyjdzie. Tylko nie zdziwcie sie jak zobaczycie 500 zl i wiecej na takim wyliczeniu. Ja sie zjawie niezalezne od tego gdzie bedzie zlot. Mozecie mi wierzyc ze to nie jest latwa praca zeby cos takiego zorganizowac, a jesli ktos uwaza ze umie lepiej. Napiszcie to tutaj.
  • 0
[img]http://http://forum.gwrota.com/public/style_images/7_7_new_skin_venom_kolor.gif[/img]

#6 wolverine5

wolverine5

Szeregowy

• Użytkownik
  • 49 postów
  • MiastoKatowice-Giszowiec

Napisano 18.04.2004 - |19:12|

No ciekawie sie zapowiada, ale 200zl moze dla wielu byc kwota zaporowa, no i troche daleko;)
Pozatym niektorzy moga nieznalesc czasu, i to jest najwiekszy problem, praca studia itp:(
Ja chetnie pojawilbym sie na takim zlocie w wiekszej grupie osob.
  • 0

#7 MacGyver

MacGyver

Chorąży

• VIP
  • 1 361 postów
  • MiastoWieliszew

Napisano 18.04.2004 - |20:12|

Wiem ze 200 zl to duzo. Ale gdybysmy zaczeli odkladac teraz 20 zl na tydzien to do czerwca mamy 200 zl. A 20 zl to nie duzo przeciez. No i mozna to potraktowac juz jako wakacje.

Dużo to nie jest.Ja na dzień dzisiejszy się pisze,tylko będe musiał się pojąć jakiejs pracy,żeby mieć ze 300 :) Jesli jednak zlot to nie wczesniej jak w czerwcu.Super pomysł :D
  • 0
" PAMIĘTAJCIE , STARGATE ISTNIEJE !!! KTO NIE WIERZY NIECH ZAJRZY W SWÓJ UMYSŁ "

#8 Mari

Mari

Szeregowy

• Użytkownik
  • 59 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 19.04.2004 - |15:12|

Ja równiez się pisze na taki zlot.
Kwota jest niska, zwarzywszy na to, jak wszystko zostałoby zorganizowane, zaplanowane i w ogóle.

Niestety moje jedyne znajomości w Poznaniu są natury medycznej, więc niestety niewiele moge pomóc w organizacji. Aczkolwiek, jeżeli mogłabym w czyms pomóc - chętnie pomoge.
  • 0

#9 Klorel

Klorel

Organizator

• VIP
  • 195 postów

Napisano 19.04.2004 - |15:49|

Ja bardzo chętnie pojawie sie na tym zlocie jeśli dojdzie ddo skutku :rolleyes:
Mam nadzieję, że tak będzie i opijawi sie więcej osób, które będą chetne aby w nim uczestniczyć ;) bo naprawde warto poznać się bliżej i porozmawiać o SG-1 i nie tylko :P
200 PLN to kwota niezbyt wygórowana za tak przygotowany 3 dniowy zlot !!!
Mieszkam jak widzicie niedaleko, więc Mr Satan mogę ewentualnie, jeśli zajdzie oczywiście taka potrzeba, bardzo chętnie pomóc przy organizacji zlotu B)
Jeśli zajdzie taka konieczność proszę o wiadomość na PM !!
To by było na razie na tyle :rolleyes:
No i mam nadzieję, że to wszystko dojdzie do skutku i spotkamy się wszyscy w Poznaniu (Sierakowie) na wspaniałej imprezie dla nas - fanów SG-1 :D
  • 0
CO CIĘ NIE ZABIJE, TO CIĘ WZMOCNI.

#10 MacGyver

MacGyver

Chorąży

• VIP
  • 1 361 postów
  • MiastoWieliszew

Napisano 19.04.2004 - |20:51|

Jakby co zawsze warszawiacy mogą się wybrać autem :) Jeśli zdąrze z prawkiem do zlotu to kierowca już jest :)
  • 0
" PAMIĘTAJCIE , STARGATE ISTNIEJE !!! KTO NIE WIERZY NIECH ZAJRZY W SWÓJ UMYSŁ "

#11 ujemny

ujemny

Starszy plutonowy

• VIP
  • 556 postów

Napisano 20.04.2004 - |09:26|

hmmm pomysl ciekawy a szczegolnie miejsce bylem tam przez 3 tygodnie chyba jakies 3 lata temu w osrodku TKKF'u nie wiem gdzie Mr Satan chce to zorganizowac ale moze tam byloby taniej tam jest chyba jakies pseudo pole namiotwe (na ktorym spalem) tylko na wojskowe namioty to akurat dwa nam wystarcza jakby bylo ~50osob.
Jeziorko jest fajne i fajny jest tam bar gdzie sprzedawali wtedy piwo na metry :D za jeden metr piwa placilo sie 18 zll (chyba) i bylo to szesc kufli :rolleyes:

Odnosnie kosztow to kazdy moze je zmniejszyc jak pojedzie do sierakowa autostopem lub "PKP" (plac konduktorowi polowe" :P )
hmm to narazie tyle i zaluje ze nie bylem w Gliwicach, a mialbym zkim jechac :angry: ale wybralem gory bo malo sie tu udzielam wiec wasa az tak nie znam i dlatego sie nie zdecydowalem :wacko:
  • 0

#12 Katharn

Katharn

Ostatni Smok

• Moderator
  • 1 341 postów
  • MiastoWarszawa / Częstochowa

Napisano 20.04.2004 - |22:58|

Ujemny - no to na Gliwice - Reaktywacje zapraszamy.
Jesli nas nie znasz to poznasz :D Mozemy jechac razem :D Moze tez w koncu do nas dolaczy Karson - kto wie - moze zapewni nam transport. Qrcze jak widze kolejny Czestochowianin :D

Milo miec znajomych we wlasnym miescie :D - wiec moze kiedys sie poznamy :D :lol: i mam nadzieje ze do czasu Gliwic sie przelamiesz :D
Gdybym mial niebios haftowane szaty,
Zlotym i srebrnym przetykane swiatlem,
Blekitne, ciemne, przydymione szaty
Nocy i swiatla, i polswiatla,
Rozpostarlbym je pod twoje stopy.
Lecz biedny jestem: me skarby -- w marzeniach,
Wiec ci rzucilem marzenia pod stopy;
Stapaj ostroznie, stapasz po marzeniach...

#13 MrSatan

MrSatan

Wielki Organizator

• VIP
  • 119 postów
  • MiastoNorthampton

Napisano 22.04.2004 - |23:22|

Narazie niestety jest niewielu chetnych. Musze porozmawiac z Kwiatkiem na ten temat. Kadra musi przejac piecze nad ty pomyslem jesli ma wypalic bo ja nie mam takiej charyzmy w sobie jak Kwiatek.
  • 0

#14 gulus

gulus

Sierżant

• VIP
  • 757 postów

Napisano 23.04.2004 - |14:05|

Jestem za, ale sporo zależy od terminu, jechałbym samochodem, trasa częściowo uzależniona od tego, kogo mógłbym zabrać ze sobą
  • 0

#15 MrSatan

MrSatan

Wielki Organizator

• VIP
  • 119 postów
  • MiastoNorthampton

Napisano 23.04.2004 - |15:22|

Uwaga co raz wiecej ludzi pisze do mnie ze jedzie samochodem. Jak tak dalej pojdzie to autokar nie bedzie potrzeby. Dajcie mi kolo 3 dni na konsultacje z Kwiatkiem i umieszcze obszerne info na forum co do nr konta i terminu.

UWAGA!!
Pierwsze konkretne informacje.
Zakwaterownie w pokojach 2,3,4 osobowych w osrodku TKKF w Sierakowie. Bedzie mozliwosci skozystania z basenu lub pograc w tenisa za 8 zl za godzine bedzie wiele innych atrakcji w czasie wolnym.
Wszystkie konkurys i posilki odbywac sie bede na stolowce. Dojazd bedzie autokarem (niestety nie zaden wspanialy mercedes) chyba ze uda sie zalatwic odpowiednia liczbe samochodow bo co raz wiecej ludzi mowi ze jedzie samochodem. Potrzeba bedzie kolo 10 samochodow zeby pomiescic 50 osob bo na tyle przewidujemy zlot. I taka liczba osob bedzie potrzebna. Jesli bedzie mniejsza koszt za autokar moze wzrosnac.
Narazie to tyle. Updatey beda dodawane ASAP

Narazie jest okolo 10 osob to juz sukcjes. 1/5 ludzi juz jest. Mam nadzieje ze tym raziem pojawi sie Trojmiasto no i nie zabraknie Slazakow (moja osobista prosba i marzenie)

Użytkownik MrSatan edytował ten post 23.04.2004 - |17:36|

• 0

#16 kwiatek

kwiatek

FLOWER POWER

• VIP
  • 2 530 postów
  • MiastoOpole

Napisano 25.04.2004 - |12:57|

Na początku maja wraz z rozruchem gwrota.com, pojawi się osobna część serwisu zwiazana ze zlotami, będą tam opisane te, które już miały miejsce, ale przede wszystkim skupimy się na opisywanym w tym temacie zlocie kilkudniowym.

Jak widać zminił się temat tego tematu (nie ma to jak masło maślane :)).
Miejsce jest już znane, tak samo data. Teraz kilka słów o tym drugim...

Niestety nie mieliśmy tu dużego pola do manewrów, po pierwsze mamy sesję, co powoduje, że tylko ostatni weekend czerwca wchodzi w grę. Dalej trzeba było pamiętać o tym, że jak zecznie się sezon letni to koszy wzrosną. Niestety tym razem rok szkolny kończy się dopiero 25 czerwca, jesteśmy jednak przekonani, że odebranie świadectwa nie będzie aż takim problemem. Zawsze mozan poprosić o nie dzień wcześniej ze względu na to, że się będzie wyjeżdzać (to częsta praktyka).

Dalej najbardziej istotną rzeczą jest frekfencja, potrzebne jest około 50 osób. Inaczej cała akcja nie będzie miała sensu. Mam nadzieję, że na forum, na którym jest ponad 1000 osób, 50 na pewno się znajdzie :)

Cały czas pracujemy nad różnego rozdzaju atrakcjami, więc na pewno nikt nie będzie się nudził, niezapomniana zabawa gwarantowana.

W nadchodzących tygodniach pojawi się bardzo wiele różnych szczegółów dotyczących całej sprawy :)
  • 0
Master of possimpible ;)

#17 saggi

saggi

Wielki Organizator

• VIP
  • 878 postów
  • MiastoREDA

Napisano 25.04.2004 - |14:19|

:wub:
Ja zdecydowanie pisze się na zlot ;] Data jest idealna!! Miejce zresztą też :D
Liczę na to że poznam wielu nowych ludzi ;) i znowu zobaczę starych znajomych B)
:wub:
Panowie jesteście niesamowici ;] ten zlot już wydaje się być bajką i snem ;]
(Czy ja się za bardzo nie ekscytuje ?? :blink: )

W każdym razie już jestem w 100% pewna, że chcę tam być i tylko walec drogowy mnie mógłby powstrzymać :))))))))))))))))))

YES!! YES!!!
:D :lol: ;) :rolleyes:
  • 0

Film sci-fi AI o AI i tworzony przez AI
"Cząstka Przeznaczenia"

#18 wesołek5

wesołek5

Szeregowy

• VIP
  • 62 postów
  • MiastoStrzegowo/Mława

Napisano 25.04.2004 - |20:58|

Ja będę na pewno i jadę własnym autem mimo że to tylko stary "polonez"
chętnie zabiorę kogoś po drodze z Warszawy lub okolic chętni niech się zgłaszają na PM (liczba miejsc ograniczona) :D
  • 0

#19 Grzesiu

Grzesiu

Sierżant sztabowy

• Tauri Graphics
  • 1 079 postów
  • MiastoPoznań

Napisano 25.04.2004 - |22:08|

Z ogromna checia zjawilbym sie na zlocie, ale w dniach 21.06– 30.06 Poznanska Polibuda (czyli i ja) ma sesje egzaminacyjna :( :angry: :( Wiec chyba nie uda mi sie wyrwac na caly weekend :(
  • 0
Okładki DVD - Szukasz okladek do seriali i filmow? Znajdziesz je tam!

Eric Clapton - Polski nieoficjalny portal Artysty

Dołączona grafika

#20 MrSatan

MrSatan

Wielki Organizator

• VIP
  • 119 postów
  • MiastoNorthampton

Napisano 26.04.2004 - |19:30|

Grzesiu skoro chcesz studiowac w Poznaniu to masz niepowatrzalna okazje. Wiem co czujesz ale gwarantuje Ci ze egzaminy nie beda ani w sobote ani w niedziele a taki relaks przed egzaminem jest bardzo wazny. Ja zdajac na UAM w Poznaniu mialem egzamin jakos chyba 26 czerwca a wracalem z wakacji 24 w nocy. Mozna powiedziec, ze z marszu poszedlem na egzamin i zostalem przyjety w poczet spolecznosci Uniwersytetu. Mozesz mi wierzyc, ze takie odprezenie bardzo pomaga. Jak przestajesz mysliec na jakis czas o czekajacym Cie sprawdzianie wiedzy.

UWAGA!! Maly upadete. Lista osob ktore wyrazily chec przyjazdu na zlot
1. Kwiatek
2. McGyver
3. Ujemny
4. Kirkor
5. ...........
6. Saggi
7. Rejm
8. Wesołek5
9. Ksyrax
10. Klorel7
11. Bratak
12. Volverin5
13. LechNik
14. Bekocz (?)
15. Miss Gray (?)
16. MrSatan :)

UPDATE!
17. Nexus (?)
18. Altom
19. Mirc

UPDATE II !
20. Domin
21. Grinch
22. Thor

UPDATE III !
23. Kayron

UPDATE IV !
24. Hvolt

Jesli kogos pominalem dawac znac jak najszybciej!

To daje nam juz 1/3 sukcesu. Ja osobiscie domagam sie (tak kategorycznie sie domagam!!!) obecnosci DOMINA, TOMCIAKA, CASTORA, GRINCHA, MIRCA, OBIEGO, SOKARA, MMISKA no i uczestników pierwszego i drugiego zlotu w Poznaniu czyli ALTOM i reszta i zlotu w Gliwicach.

Ludzie w Gliwicach bylo ponad 20 osob. A (z calym szacunkiem i oddaniem dla naprawde za****tego zlotu w Gliwicach) ten wydaje sie bardziej atrakcyjny chociazby ze wzgledu na lokalizacje (nad jeziorkiem) i na dlugosc trwania (3 dni).

Naprawde gwarantujemy wam swietna zabawe i niezapomniane wrazenia. To juz beda dla was wakacje. 3 dni nad jeziorkiem w czerwcu to juz naprawde cos.

Prosze was decydujce sie szybko bo trzeba zarezerwowac spanie, autokar, sale konferencyjna i cala reszte. Mozecie mi wierzyc, ze na takich malych zlotach zabawa byla fenomenalna a co dopiero na takim na ktorym bedzie 40 osob czy wiecej.

Użytkownik MrSatan edytował ten post 15.05.2004 - |22:02|

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych