Pierwotne informacje przedstawione w tym temacie nie są już zbyt aktualne...
Proszę patrzyć na http://www.sg1.pl/zlot
Lista uczestników (na dzień 1 czerwca) (nie uwzględna osób toważyszących):
1. Kwiatek
2. McGyver
3. Ujemny
4. Kirkor
5. [tauri]pigmej
6. Saggi
7. Rejm
8. Mari
9. Ksyrax (+1)
10. Klorel7
11. Bratak
12. Volverin5
13. LechNik
14. Bekocz (?)
15. SGTokar
16. MrSatan
17. SARKOFAG
18. Nexus
19. Altom
20. Mirc
21. Domin
22. Grinch
23. Kayron
24. Hvolt
25. 121277
26. Zoisyte
------------ STARY POST - NIEAKTUALNY ------------
Wtam! Jako ze uczestniczylem w zlotach w przeszlosci i tak sie dziwnie stalo ze nawet je organizowalem postanowilem sie wypowiedziec mimo ze sie na forum za duzo nie udzielam.
Proponuje Poznan tak jak poprzednim razem a nawet nie Poznan. Teraz sprobuje uzasadnic swoj wybor (bo to nie dlatego ze jestem z Poznania)
1. Organizacja udanego zlotu to duzo pracy. Mozecie mi wierzyc, ze zorganizowac lokal dla 12 osob to byl problem jak do tego doliczyc jeszcze zalatwianie koszulek to wychodzi tydzien pracy i duzo pieniedzy i nerwow. Mimo to ludzie byli ze zlotu zadowoleni wiec dlaczego probowac czegos nowego.
2. Z Poznania jest wszedzie blisko. Tzn lezy on blisko srodka Polski i ma bardzo dogodne polaczenia kolejowe, samochodowe (autostrada A2
3. Ja zapewniam, ze niczego na zlocie nie zabraknie i ze bedzie niezapomniany. Prowadzimy narazie z Grinchem wstepne rozmowy dotyczace reotwarcia sklepu tym razem juz z duzo obszerniejsza oferta. Na zlocie rowniez takowa sie pojawi (ale to w planach)
4. W Poznaniu odbyl sie jakby nie patrzec jedyny udany zlot (a nawet 2)
Teraz opowiem wam co wymyslilem.
Zlot bedzie trwal 3 dni. Tzn np. w piatek o 12 trzeba znalezc sie w Poznaniu. O 12 wyjazd z dworca. O 13:30 jestesmy w Sierakowie. Wyjazd w niedziele o godzinie 16 czy 17. (ale to jest sprawa do ustalenia)
Oczywiscie wiadomo, ze ludzie nie spia na pieniadzach i dlatego nie moze to byc zbyt drogie. Mimo to uwazam, ze jak juz teraz zaczna odkladac to do maja czy czerwca uzbieraja okolo 150 - 200 zl. Na tej podstawie zaczalem szacowac ewentualne wydatki.
Spotykamy sie na dworcu w Poznaniu (standarowo ja odbiore przybyszow z dworca w koszulce i czapce z naszym ukochanym znakiem). Na dworcu bedzie czekal na nas wynajety autokar ktory zabierze nas do sierakow, jest to mala miejscowosc 40 km od Poznania nad jeziorem. Jest przepiekna baza noclegowa za stosunkowo nieduze pieniadze. Procz tego znajduje sie tam sala imprezowa z mozliwsocia pogrania w bilarda czy pimponga czy nawet potanczenia. Sa rowniez takie uciechy jak jednoreki bandyta czy poprostu automaty do gier.
Po przyjezdzie na miejsce kazdy zostanie ulokowany w pokoju i zjemy zasluzony po ciezkiej podrozy posilek. Po posilku bedzie chwila dla tłuszczyku i przystapimy do dzialan.
Odbedzie sie konkurs wiedzy o Stargate. Nagrody moze nie beda wartosciowe ale beda mialy bezcenna wartosc sentymentalna. Beda to koszulki, czapki i kubki. Konkurs potrwa 2 godziny. Bedzie to test ktory potrwa 60 min bedzie w nim 40 pytan. Nastepna godzine potwa sprawdzanie prac. i ogloszenie zwyciezcy. Zwyciezka procz nagord rzeczowych otrzymy honorowy tytul na forum tak jak ja mam "organizator" (tutaj musze jeszcze porozmawiac z kwiatkiem i z reszta kadry)
Po rozdaniu nagrod usiadziemy przy wspolnym stole i bedziemy rozmawiac wymieniac sie dowiadczeniami i przemysleniami na temat SG1 i nie tylko. Ci co beda chcieli i mogli beda mogli oczywiscie umilic sobie siedzienie kropelka alkoholu (tak jak na poprzednium zlocie na ktorym obylo sie bez ekscesow). O godzinie 23:00 odbedzie sie glosowanie (tajne) na najlepszy odcinek SG1 i o 00:00 na duzym projektorze (plandeka ma 3 na 2 metry) obejrzymy tenze odcinek. Jesli bedzie takie zapotrzebowanie to oczywiscie bedziemy mogli obejrzec ich wiecej. Bedziemy siedziec smiac sie popijac ewentualnie i tanczyc (kto bedzie chcial oczywiscie) Muzyka zostanie dobrana tak aby kazdy znalazl cos dla siebie. Oczywiscie bedzie DJ ktory bedzie przyjmowal zamowienia. Kolo godziny 4 nad ranem (tak przwiduje przejdziemy sie do pokoii i pojdziemy spac). Nastepnego dnia kolo godizny 12 kiedy wszyscy dojda do siebie i wyspia sie impreza przeniesie sie na plaze gdzie bedziemy rowniez rozmawiac, bawic sie no i nie zabraknie grila
Warunkiem uczestnictwa w zlocie jest wplata okolo 150 moze 200 zl na konto przed zlotem no i minimum 45 osob chetnych.
Jak widac wszystko po Poznansku zaplanowane. Czekam na lepsze propozycje. Aha co do pieniedzy. Wiem ze 200 zl to duzo. Ale gdybysmy zaczeli odkladac teraz 20 zl na tydzien to do czerwca mamy 200 zl. A 20 zl to nie duzo przeciez. No i mozna to potraktowac juz jako wakacje.
Użytkownik MrSatan edytował ten post 05.06.2004 - |09:11|

Logowanie »